Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara ju už jen chviličku, nemůžu tomu pořád věřit že už bude beruška tady s náma
už čekáme jen den kdy si řekne ![]()
@Lucie343 37+1… měla bych krásný bříško a valila bych se. Závidim všem kdo donosej!
Jinak břicho mi leze dolů hrooozně pomalu :/
@Kuhnice Ježišinku ta už je veliká
jen tak dál holky
Vím že to musí být dlouhý ale zdárně se berete ke konci a brzy jí budete mít berušku doma
![]()
@Natalka2005 Děkuju ale uvidíš že brzy budeme gratulovat taky tobě… ![]()
@Jaruška110 No to by bylo asi to nejkrásnější.. No uvidíme 18.1 se dozvíme výsledky genetiky.. Před tím jsem brala Clostik a nic se nezdařilo a už jsem ho vyčerpala proto nás poslali do Gennetu.. Jediný co mě utesuje ze manžel má spermio na 1.. A Mě se bez stimulace folici nevytvoří občas se stalo že ano ale to byl zázrak. Teď chci zkusit pít ten kontryhel.. Čekám ms tak až dojde tak to zkusím snad neublíží
Ahoj holky, nechodila ci nechodite nekam nektera cvicit v tehotenstvi? Ja momentalne zvladam 1× tydne bazen..ale myslela jsem, ze bych i neco pridala ![]()
@sple ja chodila jednou tydne na tehu cvico.Bylo to spis ukazkove cviceni, pul hodinky cviceni a pul hodky povidani si o porodu( kdy, jak, proc, priznaky, nasledky, moznosti) doma jsem pak necvicila vubec, byla jsem lajdak.Na bazen jsem nemela odvahu vzhledem k zanetum. Takze jsem plavala jen v lete u nasich a to jsem byla max. 5. Mesic.Pak uz nee!
Ty chodis do klasickeho?
@Lucie343 jj chodim uz od zacatku tehu do klasickeho bazenu a zatim tuktuk, jsem zdrava jak ripa
chodila jsem i predtim
Zdravím Vás tu všechny a hlásím že jsem se dneska vrátila s porodnice
11.1.2018 v 3.38hod se nám narodila Kateřina Jaroslava vážila 3490gr a 49cm.
Fotku dodám později
![]()
@sple tak to je dobre, ja byla v tehu desne nachylna na vsechno co se tykalo pipky ![]()
@Jaruška110 moc gratulujuu ![]()
@Jaruška110 píše:
Zdravím Vás tu všechny a hlásím že jsem se dneska vrátila s porodnice11.1.2018 v 3.38hod se nám narodila Kateřina Jaroslava vážila 3490gr a 49cm.Fotku dodám později
![]()
![]()
Juuu takze uz? Gratulace a tesim se na foto. Brzy se szijte a uzivejte. Cas je jen relativni pojem a strasne rychle ubiha. Male prejeme hlavne zdravi ostatni jsou take potreba ale ve srovnani s tim to jsou jen malichernosti
@Jaruška110 Gratulace
a malé do vínku hlavně hoooodně zdravíčka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.