Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sice sme měli těžký příchod na svět, ale sem tady a to je hlavní
24 hodinový porod za námi, museli Kačce pomoct kleštěma, odřeli ji hlavičku do té odřeniny se jí dostal zánět, takže jsme dostali dvoje antibiotika. Proto sme v porodnici zůstaly celý týden.
Hlavní je to že jsme v pořádku a už si užíváme doma
![]()
Všem děkujeme za přání
a nápodobně hodně zdravíčka, to potřebujeme všichni
![]()
@Jaruška110 Je náááádherná
holky máte to za sebou a už si můžete sebe užívat
. V jaké jste byli porodnici?
@JarčaZ Děkujeme
přesně jak píšeš máme to za sebou
byli sme v Děčínské porodnici ![]()
@Jaruška110 Ahooj, no ta je krásná, princezna! Moc gratuluji! ![]()
@Jaruška110 gratuluju,je krasna ![]()
My dneska slavime 4. Tyden
a jako darek nam prisly hotove fotky ![]()
a co u vás novýho jak rosteme a už ste doma z nemocnice
![]()
rostete jako z vody fotky jsou krásný moc sluší
![]()
Ahoj, můžete mi prosím popsat jak vypadá první schůzka v Libereckém Gennetu? Jsme objednání na příští měsíc a já nevím zda se bát nebo se těšit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, můžete mi prosím popsat jak vypadá první schůzka v Libereckém Gennetu? Jsme objednání na příští měsíc a já nevím zda se bát nebo se těšit.
tesit, budes bliz ke stesti
a nemusis se bat, popovidate si, doktorka se na tebe podiva a naplanujete si dalsi navstevu a postup. Preju hodne stesti.
@Lucie343 děkuji, stále věřím, že to dobře dopadne. Dám pak vědět jak to dopadlo.
![]()
@Anonymní píše:
@Lucie343 děkuji, stále věřím, že to dobře dopadne. Dám pak vědět jak to dopadlo. :mavam
dej ![]()
Ahoj holky, jak se dari? Mam dotaz, kam se v nemocnici presne chodi na screening? Jdu ma ten posledni, treti…je mi jasne, ze je to nekde v budove G (gynekologie), ale nevite kde presne at to tam nehledam…nezeptala jsem se do telefonu, kdyz jsem tam volala. Do gennetu me nevzali, ze pry ten po 30tt tam nedelaji…
@sple me ho delala moje doktrorka na gynde
stejne jako ten druhy.Tak ti neporadim. A jak se citis?
U nas je vse super, Anca roste jako z vody a ja si ji uzivam co to jde ![]()
Ted jsem akorat psala email do Gennetu, ze chceme prodlouzit o rok zamrazeni vajicek.Tak je mi z toho docela ouzko.
Dalsi mimco chceme zacit zkouset prirozene na konci roku 2018, rok tomu nechame volny prubeh a kdyz se nezadari, tak na konci roku 2019 ci zacatek 2020 pujdeme na Ket. ![]()
@Lucie343 musim rict, ze dobre:-) Vcera jsem byla zase plavat a tak dobre se mi neplavalo ani nepamatuju. Pristi tyden mam posledni v praci a pak aspon chvili zaslouzene volno ala materska ![]()
@sple take mi ho delal muj dr. Jinak u nas katastrofa zdravotni. Obe deti mi vcera skoncili na atb
uz aby to bylo za nami
Tak rosteme jako z vody
![]()
Co nového u Vás??? Jaak je a co miminka narozený i ty ještě čekající na ten svůj zázrak???
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.