GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
17.1.18 10:06

:mavam: Sice sme měli těžký příchod na svět, ale sem tady a to je hlavní :andel: :srdce:24 hodinový porod za námi, museli Kačce pomoct kleštěma, odřeli ji hlavičku do té odřeniny se jí dostal zánět, takže jsme dostali dvoje antibiotika. Proto sme v porodnici zůstaly celý týden.

Hlavní je to že jsme v pořádku a už si užíváme doma :srdce: :andel:

Všem děkujeme za přání :hug: a nápodobně hodně zdravíčka, to potřebujeme všichni :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.1.18 12:59

@Jaruška110 Je náááádherná :palec: holky máte to za sebou a už si můžete sebe užívat :hug:. V jaké jste byli porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.1.18 16:27

@JarčaZ Děkujeme :srdce: přesně jak píšeš máme to za sebou :andel: byli sme v Děčínské porodnici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.1.18 12:00

@Jaruška110 Ahooj, no ta je krásná, princezna! Moc gratuluji! :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.1.18 14:48

@Jaruška110 gratuluju,je krasna :srdce:

My dneska slavime 4. Tyden :lol: a jako darek nam prisly hotove fotky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.1.18 16:39

@Kuhnice @Lucie343 holky díky :andel: :srdce: :srdce:

a co u vás novýho jak rosteme a už ste doma z nemocnice :srdce: :hug:

rostete jako z vody fotky jsou krásný moc sluší :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 12:29

Ahoj, můžete mi prosím popsat jak vypadá první schůzka v Libereckém Gennetu? Jsme objednání na příští měsíc a já nevím zda se bát nebo se těšit. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1688
19.1.18 21:27
@Anonymní píše:
Ahoj, můžete mi prosím popsat jak vypadá první schůzka v Libereckém Gennetu? Jsme objednání na příští měsíc a já nevím zda se bát nebo se těšit. :oops:

tesit, budes bliz ke stesti :srdce: a nemusis se bat, popovidate si, doktorka se na tebe podiva a naplanujete si dalsi navstevu a postup. Preju hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 22:31

@Lucie343 děkuji, stále věřím, že to dobře dopadne. Dám pak vědět jak to dopadlo.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
1688
20.1.18 08:46
@Anonymní píše:
@Lucie343 děkuji, stále věřím, že to dobře dopadne. Dám pak vědět jak to dopadlo. :mavam

dej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.2.18 07:37

Ahoj holky, jak se dari? Mam dotaz, kam se v nemocnici presne chodi na screening? Jdu ma ten posledni, treti…je mi jasne, ze je to nekde v budove G (gynekologie), ale nevite kde presne at to tam nehledam…nezeptala jsem se do telefonu, kdyz jsem tam volala. Do gennetu me nevzali, ze pry ten po 30tt tam nedelaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.2.18 09:17

@sple me ho delala moje doktrorka na gynde :) stejne jako ten druhy.Tak ti neporadim. A jak se citis?

U nas je vse super, Anca roste jako z vody a ja si ji uzivam co to jde :srdce:

Ted jsem akorat psala email do Gennetu, ze chceme prodlouzit o rok zamrazeni vajicek.Tak je mi z toho docela ouzko.

Dalsi mimco chceme zacit zkouset prirozene na konci roku 2018, rok tomu nechame volny prubeh a kdyz se nezadari, tak na konci roku 2019 ci zacatek 2020 pujdeme na Ket. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.2.18 09:19

@Lucie343 musim rict, ze dobre:-) Vcera jsem byla zase plavat a tak dobre se mi neplavalo ani nepamatuju. Pristi tyden mam posledni v praci a pak aspon chvili zaslouzene volno ala materska :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.2.18 10:08

@sple take mi ho delal muj dr. Jinak u nas katastrofa zdravotni. Obe deti mi vcera skoncili na atb :-( uz aby to bylo za nami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.2.18 13:42

:mavam: Tak rosteme jako z vody :D :andel:

Co nového u Vás??? Jaak je a co miminka narozený i ty ještě čekající na ten svůj zázrak??? :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.