Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jak se mate a co vase ditka?
ja jsem momentalne 37+3 tak se mi to zavratne blizi
musim rict, ze to uteklo jako voda a uz se tesim na vyjizdky s kocarem, snad uz taky bude teplo ![]()
@sple Ahoj, no tak to uz mas opravdu za par
drzim palce a trosku zavidim, ze to mas teprve predsebou.Ja bych tak moc chtela zazit tohle tehotenstvi a porod znovu
Nasi holcicce bylo ted 21. uz tri mesice, je uzasna
Uz se tesim na poradny jaro… dneska u nas zase snezilo ![]()
Napiste jak se mate vsechny!!!
@Lucie343 Tady v Lb taky snežilo
no, snad se jara dočkáme. Jelikož jsem nekupovala zimní fusak do kočárku
![]()
@sple
Tak to už je chvilička, už se brzy dočkáš já rodila 39+6
Určitě to zvládneš, a pak se budete těšit s toho malého drobečka.
Jinak malá měla včera 9týdnů. Nemůžu si stěžovat. Vyspat nás nechá budí se po 4,5 hodině už máme nastavený režim a super ![]()
Holky jaro už musí dorazit ![]()
Ahoj holky, krásně všichni rostete
mimíska jsou nádherná ![]()
@sple my se zatím kulatíme že?
jsem 35týden, 16kg nahoře a každý den už teď baštím lněná semínka, začnu pít maliníkový čajík a chci zkusit masáž hráze a trénink s aniballem. Zkoušela jste některá??? Jsou na to celkem dobrý ohlasy
U nas je porad veselo. Emilce byly 4 mesice zacina pidalkovat a zdrha z deky
resili jsme problem s kyclema ale snad je vse ok
@JarčaZ nj kulatime, ale uz to nebude trvat dlouho
a budeme zase šlink
ja zacala pouzivat aniball ted od pondelka, dneska jsem zvladla 23 cm, a myslim, ze tam mam docela rezervu. Ale jedu postupne…nemam cil, ze musim dat tech 30cm. Malinik mam taky, ale jeste jsem si nedala…Ale prvni zavedeni balonku bylo teda dost tezky, urcite doporucuju lubrikant.
Zdravím Vás tu všechny za krásného jarního počasí
Jak se všichni máte a co dětičky?
Mi máme s Kačenkou za sebou vítání občánků
11.4. nám budou 3měsíce rosteme jako z vody už máme 6kg. Čekájí nás naušničky, toho se po pravdě děsím ale snad to bude v pohodě.
Krásný den…
@Jaruška110 Ahooj, tak vsechno nejlepsi k tem mini narozeninam
my jsme ockovali a davali nausnice v jeden den, presne na jeji 3 mesice a bylo to desny, ona byla mrzuta uz od rana, pak usnula tesne pred ordinaci, takze jsem ji musela probudit a pak uz rvala cele vysetreni
nastesti pak v kocarku zase usnula a spala 3 hodiny
ale nausnicky ji slusej a jsem rada, ze to mame zasebou. Vitani obcanku bylo 4 dny po nausnickach, takze tam uz byla jako holcicka. No a tak desne to leti, ze za 10dni ji jsou uz 4 mesice, ma asi 6kg( na 3 mesicich 21.3 mela 5.710g)
@Lucie343 Zdravím,můžu se zeptat jak snesla to píchání naušniček? Já sem s toho na hlavu už ted.
Jinak máš krásnou princeznu, ten krásnej upřímnej ůsměv ![]()
Letí všechno jako blázen
Krasny princezny tady
ja zatim. cekam, kdy se umoudri a bude chtit ven
dneska 40tt+3, tak snad to nebude az do příštího tydne, to uz se mi teda čekat nechce, je to dlouhy…a hlavne ty vecne dotazy
![]()
Nase emilka oslavi v nedeli 5m. Basti rada a vse a ac to nevypada nema jeste ani 6kg i kdyz vypada na vic. V utery jsme zacali s kurzem plavani a moc se ji to libi. Jinak nase gennetatko Jonas oslavil v unoru 3roky
@Jaruška110 no jak jsem psala, uz byla mezuta predtim, takze nastreleni bylo sice sup sup, ale rvala jak blazen a ja byla mokra az na zadku ![]()
@sple tak dezim palce a at mas krasnej porod ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.