Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kuhnice Tak to je nádhera
jste bojovnice obě dvě. Malinká pěkně přibírá a s kojením? to přijde samo uvidíš holt máš nervy tak se to opozdilo ale věřím že to bude dobrý ![]()
Já můžu říct že mi je ted po hoodně dlouhé době fajn, žáhu sem vyřešila žvýkačkama
Malá krásně kope a hýbe se
16.11 jdeme na 3 velký ultrazvuk.sem zvědavá jak nám vyrostla ![]()
Vy se obě dvě držte a napiš jak se máte
![]()
@Kuhnice ta pacinka malinka
vy jste teda sikulky holky nase.Moc vam drzime palce. A informuj nas co to pujde…moc nas to zajima.
@Jaruška110 @Lucie343
Holky děkujeme ![]()
Malá nemá žádnej problém, až se všichni divěj. Pozítří jí zkusí od všeho odpojit, tak uvidíme jak to zvládne. Snad to udýchá, a když ne tak nevadí, má ještě čas, měly jsme být teprv 28tt
Já vám tak závidim pupky.. já mám teda ještě taky, ale už jen špíčky
![]()
Jinak vám přeju ať nemusíte na císaře, epidural bez kontrakcí je opravdu humus. A to mám na bolest tuhej kořínek, ale u tohodle jsem si teda zakřičela. Nebudu vás děsit, třeba je to jiný když to neni akutní…
@Kuhnice Nemusíš vůbec za nic děkovat
Je dobře že malá nemá žádný komplikace a takhle to zvládá, je to bojovnice.Dej určitě nové zprávy jak je na tom ![]()
Doufejme že císař nebude půjde to vše jak má. Koukám že sis pěkně užila to je hrozný…
![]()
@Kuhnice moc drzim vsechno co mam at jen rostete a jste zdravy ![]()
Holky, tak mam vysledky z triplu a screen vysel negativni, jen mam zvysene hcg i f beta hcg, nemela jste to nektera? Doktor mi rekl, ze je gen. vysetreni zbytecne, ale mam se rozhodnout sama, ze me nemuze ovlivnovat. Tak to nechame asi byt
![]()
U nas uz se jen ceka na den D
po vcerejsi kontrole ale nic porodu nenasvedcuje takze klidek pohoda
@Kuhnice Zdravím tě, tak jak je na to Majdalenka? zvládla odpojení? čekám info
![]()
Ahoj všem holky!
Tak za dvě hoďky startujem za malou, už se nemůžu dočkat! Dostává kortikoidy na vývin plic, poprvé vydržela 18 hodin! Takže velkej úspěch. Zítra je bude mít dobraný takže bude další zkouška. Bohužel to znamená bez klokánkování ale musim bejt statečná.. Zítra slavíme měsíc
Až zas budou nějaký novinky tak se ozvu ![]()
@Jaruška110 píše:
@Kuhnice @1985bara Holky tak jak to s Vámi vypadá???![]()
U nas stale nic
. Ve ct mam kdyztak nastup na vyvolavacku. Ted odpo mam jeste kontrolu tak budu chytrejsi
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.