Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To jsem zvedava, co budou delat se mnou, kdyz nemam zily???? minuly tyden na hematologii napoprve mi brali…a pak jsem asi o hodku pozdejc byla v gennetu, tak to sestricka zkusila z toho sameho a nic..no nakonec to vzala z predlokti a mam tam mega modrinu ![]()
@1985bara @sple jsem na tom se žílama blbě mám malý tlak v žilach nízký tlak a nemůžou mi nikdy nabrat krev jednou natož 3×
to bude masakr zase, no jo nedá se svítit. S tím pitím to snad dám ![]()
Tak holky, testy na cukr jsou pohodicka.Jen to cekani je na prd.Ale pozorovat ty duchodce, co se tam stresujou, ze neumi s poradovymi cisly atd…
to docela krati. Jinak ten 1.odber byl v norme a ty dva dalsi prijdou k me dr. a k ni jdu za tyden. Takze uvidime.Jdu si dat cokoladu ![]()
@Lucie343 tak to je dobře a berou teda krev normalně ze žíly? To sem zvědavá koho tam budu pozorovat já
hlavně at je vše v pořádku ![]()
@Lucie343 tak parada. hlavne ze to mas uspesne za sebou a duchodci jsou kapitola sama pro sebe. Nejlepsi bylo kdyz jsem tam za 10 7 prisla a plna cekarna a odber a vysla sestricka a zavolala si nas maminy - boze ti stekali ze to neni mozny a kdesi cosi ![]()
Dámy, mám dotaz, jak probíhá KET? Máme v Gennetu 2 zmrzlinky, co nám zbyly z prvního pokusu. Tak by mě zajímalo, jak to chodí. Kolik návštěv - co se berou za léky, dělají se kontrolní USG? Je nějaká extra delší příprava (s kortikoidy), když mám endometriózu? Moc děkuji za info.
@Jaruška110 jojo klasicky ze zily…do te nejmensi zkumavky.
@1985bara presne..furt remcaj ![]()
Tak jsem dnes koukala na Male lasky a kdyz si vezmu kolik lidi kolem me je ted v ocekavani, je mi do breku a mam sto chuti jit ted hned do dalsiho pokusu. Problem je, ze pojistovna uz nam nijak nepomuze! Ach jo! ![]()
Jeste mame jednoho snehulacka, chudacek uz tam je opustenej tak dlouho.Tak co kdybych ho jeste zkusila?
Je mi smutno holky! ![]()
@kalicka Ahojky,nesmutni a zkus to
hele nám vyšel až 10tý pokus
byl to mazec 4velké IVF a 6 minimálek
na jednu jsme si odskočili k Apolináři a pak se mooooc rádi vrátili do Liberce, vypadalo to už fakt beznadějně, už jsem nereagovala na klostík, přemýšlela jsem o darovaných vajíčkách a pak to vyšlo
vůbec jsem tu tenkou čárku na testu nebrala vážně a teď tu řádí jak černá ruka
za chvilku nám bude rok
![]()
U malých lásek bulím jak želva, rodila bych pořád
teď tu porpdila socka 6té krásné mimi, 5 má po ústavech, nejraději bych ji to mimi sebrala sama a ji rozmlátila hu..
jako by mohla za to všechno čím si musíme projít
![]()
Tak ti držím palce a nedej se
stojí to za to
@kalicka pokud ti nebrani nic v tom do toho jit.Jdi!!! Hlavni je, ze hlava a srdce vi, ze mimi stale chce.
treba(snad) se to zrovna ted povede.
@La moinelle ahoj…koukam, ze ti tu nikdo neodpovedel.Ja teda s Ket (nastesti) zkusennost nemam.Ale co tak koukam ve skupinach.Tak jdes jen na ultrazvuk jak ti roste sliznice…v tvem pripade ti daji urco neco na podporu a az bude sliznice pripravena…da se embryo. A nasadej ti utrogestan nebo neco podobneho. Drzim palce ![]()
@Natalka2005 ahoj, my jsme šli poprvé do gennetu v lednu a 6. Května jsem otěhotněla při první IUI, dnes jsem 24tt. Zjistili mi PCO a anovulační cykly. Léky zabraly napoprvé, manžel byl uplně v pořádku. Tak hodně štěstí a hlavně se nestresuj, vědí co dělají ![]()
Ahoj holky, je tu někdo, kdo doplácel za všechny léky (když už neproplácí pojišťovna). na kolik vás to přišlo?
Zdravím Vás tu, dneska sem jela na krev kvůli cukrovce. Poslali mě domů že to mám o malinko zvýšený a mám dorazit příští týden ve čtvrtek znovu.Tak budu doufat že to bude dobrý.
Měla jste to některá taky tak?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.