GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
25.9.17 19:46

To jsem zvedava, co budou delat se mnou, kdyz nemam zily???? minuly tyden na hematologii napoprve mi brali…a pak jsem asi o hodku pozdejc byla v gennetu, tak to sestricka zkusila z toho sameho a nic..no nakonec to vzala z predlokti a mam tam mega modrinu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.9.17 20:11

@1985bara @sple jsem na tom se žílama blbě mám malý tlak v žilach nízký tlak a nemůžou mi nikdy nabrat krev jednou natož 3× :D to bude masakr zase, no jo nedá se svítit. S tím pitím to snad dám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
26.9.17 10:08

Tak holky, testy na cukr jsou pohodicka.Jen to cekani je na prd.Ale pozorovat ty duchodce, co se tam stresujou, ze neumi s poradovymi cisly atd… :lol: to docela krati. Jinak ten 1.odber byl v norme a ty dva dalsi prijdou k me dr. a k ni jdu za tyden. Takze uvidime.Jdu si dat cokoladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.9.17 12:00

@Lucie343 tak to je dobře a berou teda krev normalně ze žíly? To sem zvědavá koho tam budu pozorovat já :D :D :D hlavně at je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
26.9.17 12:58

@Lucie343 tak parada. hlavne ze to mas uspesne za sebou a duchodci jsou kapitola sama pro sebe. Nejlepsi bylo kdyz jsem tam za 10 7 prisla a plna cekarna a odber a vysla sestricka a zavolala si nas maminy - boze ti stekali ze to neni mozny a kdesi cosi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
26.9.17 14:16

KET - vše kolem

Dámy, mám dotaz, jak probíhá KET? Máme v Gennetu 2 zmrzlinky, co nám zbyly z prvního pokusu. Tak by mě zajímalo, jak to chodí. Kolik návštěv - co se berou za léky, dělají se kontrolní USG? Je nějaká extra delší příprava (s kortikoidy), když mám endometriózu? Moc děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
26.9.17 17:59

@Jaruška110 jojo klasicky ze zily…do te nejmensi zkumavky. :) @1985bara presne..furt remcaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.9.17 23:34

Tak jsem dnes koukala na Male lasky a kdyz si vezmu kolik lidi kolem me je ted v ocekavani, je mi do breku a mam sto chuti jit ted hned do dalsiho pokusu. Problem je, ze pojistovna uz nam nijak nepomuze! Ach jo! :(
Jeste mame jednoho snehulacka, chudacek uz tam je opustenej tak dlouho.Tak co kdybych ho jeste zkusila?
Je mi smutno holky! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.9.17 08:55

@kalicka Ahojky,nesmutni a zkus to :hug: :hug: :hug: hele nám vyšel až 10tý pokus :jazyk: :jazyk: byl to mazec 4velké IVF a 6 minimálek 8o 8o na jednu jsme si odskočili k Apolináři a pak se mooooc rádi vrátili do Liberce, vypadalo to už fakt beznadějně, už jsem nereagovala na klostík, přemýšlela jsem o darovaných vajíčkách a pak to vyšlo 8o 8o 8o vůbec jsem tu tenkou čárku na testu nebrala vážně a teď tu řádí jak černá ruka :lol: :lol: :lol: za chvilku nám bude rok :srdce: :srdce:
U malých lásek bulím jak želva, rodila bych pořád :mrgreen: :roll: 8o :jazyk: teď tu porpdila socka 6té krásné mimi, 5 má po ústavech, nejraději bych ji to mimi sebrala sama a ji rozmlátila hu.. :mrgreen: :mrgreen: jako by mohla za to všechno čím si musíme projít :roll: :roll:
Tak ti držím palce a nedej se :hug: :hug: :hug: :hug: stojí to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
28.9.17 10:09

@kalicka pokud ti nebrani nic v tom do toho jit.Jdi!!! Hlavni je, ze hlava a srdce vi, ze mimi stale chce. :srdce: treba(snad) se to zrovna ted povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.9.17 08:52

@La moinelle ahoj…koukam, ze ti tu nikdo neodpovedel.Ja teda s Ket (nastesti) zkusennost nemam.Ale co tak koukam ve skupinach.Tak jdes jen na ultrazvuk jak ti roste sliznice…v tvem pripade ti daji urco neco na podporu a az bude sliznice pripravena…da se embryo. A nasadej ti utrogestan nebo neco podobneho. Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.9.17 15:47

@Lucie343 Děkuji moc, jsi hodná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.9.17 17:57

@Natalka2005 ahoj, my jsme šli poprvé do gennetu v lednu a 6. Května jsem otěhotněla při první IUI, dnes jsem 24tt. Zjistili mi PCO a anovulační cykly. Léky zabraly napoprvé, manžel byl uplně v pořádku. Tak hodně štěstí a hlavně se nestresuj, vědí co dělají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 14:27

Ahoj holky, je tu někdo, kdo doplácel za všechny léky (když už neproplácí pojišťovna). na kolik vás to přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.10.17 09:27

Zdravím Vás tu, dneska sem jela na krev kvůli cukrovce. Poslali mě domů že to mám o malinko zvýšený a mám dorazit příští týden ve čtvrtek znovu.Tak budu doufat že to bude dobrý.

Měla jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.