Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sple
Tak to je super zpráva
Mě dělala moje doktorka ultrazvuk na každý kontrole, koukám že každý doktor to má jinak.
@Peťulum
To vypadá hodně dobře
ultrazvuk první v 8tt myslím
Holky na ultrazvuku byla videt mala dutinka a pry asi vidi i gestacni vacek. Na zacatek 7tt pry dost pozadu. Ve ctvrtek mam zase prijit na krev.
To bude asi spatne ![]()
@Peťulum presne tak…musis verit a doufat do posledni chvile
dokud ti dr nerekne, ze tam nic neni…sance je!! Drzim palce
Ahoj snazilky a tehulky mam dotaz chodi z vas nekdo do gennetu v lbc jak to tam chodi pri prvni nasteve ohledne ivf dekuji za kazdou radu
@BurghardovaR
První konzultace není nic náročnýho, Přijdete s partnerem na recepci tam se nahlásíš, pošlou tě k p. doktorce na konzultaci, tam proberete vše proč a jak
Mám za to že oboum vám odeberou krev. Objednají vás na další konzultaci a partner jestli nemá hotový spermiogram bude muset jít.
Už máš datum kdy jedete? Hlavně klidnou hlavu ![]()
Dnesni kontrola v 33+1u dr mela byt posledni pred predanim do porodky ale mimi se nepretocilo a nejspis uz se mu nebude chtit vubec. takze se mam do 11.10 rozmyslet jestli rodit normal nebo cisar aby mi to vypsal do papiru. Odhad cca 2kg
@1985bara tak treba se jeste otoci
a kdyz ne, chtela bys radsi cisar? @BurghardovaR presne jak pise Jaruska. Nemas se ceho bat.Je to pak fofr a jsou tam skveli, takze budou delat vsechno pro to, aby se zadarilo. ![]()
@Lucie343 nejspis cisar. Maly sel vyvolavane 41+3 a naprosto nepripravenyma porodnima cestama. Bolesti pres 12h hlavne krizove. Vubec jsem se neotvirala a hrozil akutni cisar. Radsi vse v klidu at se pripravi nez se x hodin zase trapit a skoncit stejne na sale
@1985bara ajeje ale zase jak píšeš než trpět, tak to radši připravit a jít do císaře,
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.