Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krteckovi jdu zítra. Tak jsem zvědavá a zároveň nervozní.-). Co ty? Čekáš první?
Tak se hlasim po dlouhe dobe, kdy nam 2× IUI nevyslo. Ted jdeme do IVF a injekce teda nic moc. Pichat se sama je teda slagr. A boze doufam, ze to vsechno vyjde, uz jenom kvulu praci, ze ktery me snad trefi ![]()
@facial píše:
@Krteckovi jdu zítra. Tak jsem zvědavá a zároveň nervozní.-). Co ty? Čekáš první?
Tak dáš vědět?
jo čekám první zlatíčko, co ty?
Holky chtěla jsem se zeptat měla jste některá klíště v těhotenství? Jak jste postupovaly? Vytáhla jsem ho, umyla si ruce i místo mýdlem.
@facial ja jdu taky dneska na 2.screening
tak at ti vse dobre dopadne.Ja teda nejdu do Gennetu.Jdu ke sve doktorce.Ale na 1. jsem byla v Gennetu a bylo to super.Vse prohlidli a ukazali.
Do gennetu jsem se objdnala na 3D ultrazvuk…tam jdu ke konci zari.Tak se nemuzu dockat.
@Krteckovi nemela jsem kliste, ale pokud nebudes mit flek.Tak je to v pohode. Hlavne, ze sis ho vytahla v cas. ![]()
@Satty urcite to vyjde.Mame tady ted vsichni stesti…tak budes mit i ty ![]()
Holky, tak dnesni UZ dopadl dobre, bylo videt i srdicko
i slza mi ukapla, jeste mi dneska vzali v gennetu krev…ale netusim proc? Mam si zavolat zitra pro vysledky:nevim: Mam se objednat ke svemu gyn a na hematologii, takze z Gennetu to vypada na uzavreno ![]()
@Satty moc drzim palce, injekce jsou uz jen malickost…ja si na to zvykla a ani mi to neprislo…ted si porad picham Clexane ![]()
@sple super.Mam radost
u nas vse v poradku.Po vcerejsku potvrzena holcicka…zrovna polykala plodovku, tak to tam bylo krasne videt.Ma skoro pul kila.
miluji ji ![]()
Ahoj holky, tak dnesni kontrola dopadla dobre pro mimi, stale nevime pohlavi
no nicmene mam hodne vysoky tlak a napsal me do rizikove poradny. Chodí některá z vás? Jak to tam probiha? Dekuju za info
@Kuhnice tak hlavne, ze je mimi v poradku
a ty ze mas,,jen,, tohle. Drzim palce, at je vse v poradku a tlak se srovna.
@Lucie343
Sestra rodila ve 24. A druhe ve 28. Tydnu, mame v rodine preeklampsii, tak se modlim at to neni priznak. Diky za podporu ![]()
@Kuhnice píše:
@Lucie343
Sestra rodila ve 24. A druhe ve 28. Tydnu, mame v rodine preeklampsii, tak se modlim at to neni priznak. Diky za podporu
Neboj určitě to bude dobré ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.