Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110 Jo manža se bude muset pro jednou zapřít a obstarat domácnost místo mě
. Děkuji ti moc ![]()
@Peťulum vsechno s rozumem, ja se taky nejak neprepinala, ale treti den jsem sla na delsi vychazku, cca 10km ale v poklidnem tempu
a pak uz jsem fungovala nejak normalne…i kolo
@Jaruška110 píše:
@Peťulum Zdravím,taky sem radši odpočívala a i dokonce doktorka Mokrá mi řekla aspon 3dny odpočívat dodržovat klidový režim, nezametat, nevysávat a polehávat. At pomůže tatkaDržím palce at se taky zadaří
Zrovna mokra mi tenkrat u maleho rikala at delam vse jako doposud a hlavne nelezet aby se deloha prokrvovala ![]()
@1985bara máme pejska, tak se těším, jak spolu budeme chodit na příjemné procházky ![]()
Holky jediný z čeho jsem nervózní je to zavádění. U ET jsem byla až moc poctivá s plným močákem až jsem paní doktorku málem počůrala…byla to hrůza. Takže teď jsem připravená potřebovat sice na malou, ale ne tak, že se div nepočůrám a pot mi teče po čele
![]()
@Peťulum ja jsem teda 3 dny fakt lezela…pak uz jsem delala doma vsechno, ale opatrne. Sporty a dlouhe prochazky jsem vynechala uplne.No a povedlo se. Tak uznej za vhodne, jak to citis ty.
a drzim palce
jo, a curani pred zavedenim…myslela jsem, ze mi praskne bricho. Takze jsem se sla vycurat s tim, ze nez pro me prijdou (mela jsem jeste 10minut) se poradne napiju a mocak se naplni. Prisli pro me hned po tom…tak jsem do sebe hodila sklenku vody a vsechno stejne dobre dopadlo ![]()
@1985bara tak každá je jinná každá se chová jinak, proto asi rady káždé jiné. Já taky jezdila na kole dlouhé procházky se psem a 12tihodinové směny v práci na nohou bez možnosti si sednout. 3dny sem si odpočinula a zadařilo se ![]()
@Jaruška110 Jarusko? Jak uz jste vubec daleko? Nejaky 19.-20.tt vid?
jak se citis? Ja jsem 22.tt a citim se skvele.Jen mi dneska v noci asi 5× uplne ztvrdlo bricho…a bolelo to…mela jsem trochu strach.Ale mala se hybe.Tak snad bude vse v poradku
@1985bara a co ty Baru?? Jak se dari? uz se blizi konec vid? ![]()
@Lucie343 píše:
@1985bara a co ty Baru?? Jak se dari? uz se blizi konec vid?
Jsem 28+6
a co budu povidat. Bylo mi hej ale posledni 3 dny je to tragedie. Sice nemam bricho - jen to svoje a -2kg na ucte ale skvrne prekazi jak blazen nekdy kopne tak ze mi to strili do cipku ( coz u maleho neznam) neposedi nepolezi porad je v pohybu. Nemuzu se ohnout otocit v posteli. I do blbyho kramu ktery mam 15min pesky s malym na kocarku uz radeji jezdim autem pac citim mimi strasne nizko a tqhne mi bricho dolu…je to proste narocne to druhe diky malymu kdyz za nim beham. vecer jsem radq ze odpadnu a nepredstiram ze nebudu rada kdyz do terminu nevydrzime ale treba jen do 36tt ![]()
@Lucie343 No už mám 20tt
jinak už je mi líp, nedávno sem byla u p. doktorky a se sestřičkou se mi smáli, prý kde jsem těhotná? Bříško už docela mám, ale přibrala jsem za půlku těhu 1kg.
Že by to tak taky chtěli mít.
Jinak nemůžu sladký a po ránu mi bývá někdy blbě, na večer taky ale už vím jak na to a toho už se prý nezbavím ![]()
Byli jsme na ultrazvuku a malá je v pořádku, krásně roste.Na další jedeme 7.9.
taky už ji cítím kopat a převalovat se ![]()
Holky, bude na prvnim utz videt uz
? Mel by to byt uz skoro 8 tyden… ![]()
Holky, jak je to s tím rozmrazením embryja? Bývá to spíše vždy v poho??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.