Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krteckovi na severu v bazenu. 10 hodin za 600, vcera jsem zjistila ze mi pojistovna prispeje 500, takze hop do toho ![]()
Holky chtěla bych se zeptat kdo byl na to 2.velkém ultrazvuku jak probíhá a jak dlouho trvá (2. screeningov). Děkuji ![]()
@Kuhnice píše:
@Krteckovi na severu v bazenu. 10 hodin za 600, vcera jsem zjistila ze mi pojistovna prispeje 500, takze hop do toho
U jaké pojišťovny jsi? Protože VZP přispívá na různé pomůcky
@Krteckovi jojo u Vzp, uz mi proplatili i screening, to se neboj ze od nich nevytahnu co se da ![]()
@Kuhnice píše:
@Krteckovi jojo u Vzp, uz mi proplatili i screening, to se neboj ze od nich nevytahnu co se da
Ty jsi za něj něco platila? My nic
AHOJ holky, po delší odmlce se ozývám. Měla jsem jet tuto neděli do Františkovek, ale nedostala jsem to, ani výtok - dnes ráno pro sychr test 2×, volala jsem na Gennet jestli by mi udělali odběr, kvůli potvrzení a je to pozitivní
pomohla Mojžíšovka a trochu úprava stravy - odkyselení organismu
@JarčaZ no to je super zprava
gratuluju. A nakonec teda prirozene jo? Nebo jste byli na necem? Kazdopadne super.Mam radost a at je vse v poradku ![]()
@Lucie343 @Krteckovi díky, přirozeně
pomohla rehabka - cvičení dle Mojžíšové a úprava stravy + doplňky stravy
Holky, byly jste na velkém UTZ kolem 20tt v Gennetu? Ukázali vše podrobně, nebo jen rychle prolítli?
@Jaruška110 děkuju
, teď čekání na první sono za 3týdny a pak na screening, aby bylo vše v poho.
. @facial ultrazvuky mám v Gennetu za sebou 2× a vždy super ![]()
@JarčaZ 3týdny budou nekonečný ale pak ten vysledek stojí za to
určitě vše bude dobrý. Smůly jsme si všechny tady už vybraly dost, ted musíme vybrat taky trochu toho štěstíčka
![]()
@facial píše:
Holky, byly jste na velkém UTZ kolem 20tt v Gennetu? Ukázali vše podrobně, nebo jen rychle prolítli?
Ahoj jdu ve čtvrtek na druhý screening a kdy jdeš ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.