Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, mam od mudr, ze leky (utrogestan a estrofem) mam brat do 11tt, takze predpokladam ze az do 11tt+6…ani jsem se neptala, jestli vysadit naraz, nebo nejak postupne, jak jste to mely vy? Bude se jeste neco dit v Gennetu? Asi uz ne, ze?Dostala.jsem papir, a mam se objednat normal na gyndu a hematologii…
@Krteckovi Gratuluju k chlapečkovi ![]()
@sple vysadila sem léky najednou a nic se nedělo, pak do gennetu už jen na ultrazvuky. ![]()
@sple ja mela brat utrohestab do 10.tt a vysadila jsem ho 9+6.Ja beru tydny takto. A ne jakoze od ukonceneho tydne.Tak nevim. Ale kazdopadne muzes naraz.
No a ja do gennetu od ultrazvuku po Et nemusela.Ale moje gynekolozka nedela 1.screening, takze jsem se objednala jeste do Gennetu a pak uz me vyradili.
Ted jsem se teda objednala na 3D ve 26.tt takze jdu jeste jednou.Ale to uz nema jakoby s tim, ze jsme se tam lecili nic spolecneho.
@Lucie343 @Jaruška110 diky holky. No ono se asi nic nestane, kdyz si to vezmu o par dni dele. Udelam kompromis 11+3 ![]()
Ahoj, mám za sebou 2 neúspěšné IVF v Gennet Lbc. Přemýšlím o třetím pokusu po 3 letech. Jak jste spokojení s lékaři a kdo se o vás staral? Máte zkušenosti s jinými CAR? Děkuji!
@Missandei Mi chodili k p.dr. Mokré a spokojenost, je ráznější ale zase vše řekne na rovinu a nic neslibuje. Vyšlo nám druhé IVF
Z jinými CARY zkušenost nemáme…
@Missandei píše:
Ahoj, mám za sebou 2 neúspěšné IVF v Gennet Lbc. Přemýšlím o třetím pokusu po 3 letech. Jak jste spokojení s lékaři a kdo se o vás staral? Máte zkušenosti s jinými CAR? Děkuji!
Vítám tě, my jsme chodili k paní doktorce Holcové a také moc milá a vše vysvětlila, řekla možnosti co by volila ona ale rozhodnutí byli na nás. Jsme na začátku 5.měsíce po 1. IVF.
„Naštěstí“ s jinými CAR zkušenosti nemáme
Ahoj, mám zkušenosti pouze s Gennet Liberec. Chodíme k paní doktorce Mokré. Nedám na ní dopustit! Je skvělá!
@Missandei Ahoj.My jsme chodili k dr. Mokre a spokojenost.Je razna, ale uzasna.No a vyslo nam 1.IVF a jsem v pulce 6.mesice. Predtim 4 neuspesne IUI. V jinem caru jsme nikdy nebyli.
Ahoj všem,
tak se zase hlásím. Opět hospitalizace, odvezli mě z kauflandu po kolabsu s tlakem 200/110… Vždycky jsem měla nízký tlak a teď mám běžně 150/100, 140/110… je to hrozný, naštěstí je malá v pořádku. (Už víme že je to holčička). Jen vám chci říct, když vám naměří v poradně vyšší tlak, nenechte se odbýt větou „Noo to je rozrušením že jste u doktora“.. )!
@Kuhnice Zdravím tě ![]()
Tak to mi je vážně líto
ty si to teda protrpíš se vším všudy. To je hrozný. Hlavně že je malá v pořádku
A gratuluju k děvčátku
Hlavně at tě dají brzy do kupy a ty můžeš jít domů. Napiš zase jak to s tebou vypadá
![]()
@Kuhnice ty chudinko nase. Hlavne ze je mala v poradku
a ty se drz. A at jsi co nejdrive doma. A uz mas klid a tehu si muzes uzivat. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.