GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
1.9.17 09:45

Tak včera na ultrazvuku čekáme chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.9.17 13:47

@Krteckovi jeee gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.9.17 22:48

Holky, mam od mudr, ze leky (utrogestan a estrofem) mam brat do 11tt, takze predpokladam ze az do 11tt+6…ani jsem se neptala, jestli vysadit naraz, nebo nejak postupne, jak jste to mely vy? Bude se jeste neco dit v Gennetu? Asi uz ne, ze?Dostala.jsem papir, a mam se objednat normal na gyndu a hematologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.9.17 12:49

@Krteckovi Gratuluju k chlapečkovi :srdce:

@sple vysadila sem léky najednou a nic se nedělo, pak do gennetu už jen na ultrazvuky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.9.17 17:13

@sple ja mela brat utrohestab do 10.tt a vysadila jsem ho 9+6.Ja beru tydny takto. A ne jakoze od ukonceneho tydne.Tak nevim. Ale kazdopadne muzes naraz.

No a ja do gennetu od ultrazvuku po Et nemusela.Ale moje gynekolozka nedela 1.screening, takze jsem se objednala jeste do Gennetu a pak uz me vyradili.

Ted jsem se teda objednala na 3D ve 26.tt takze jdu jeste jednou.Ale to uz nema jakoby s tim, ze jsme se tam lecili nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.9.17 17:29

@Lucie343 @Jaruška110 diky holky. No ono se asi nic nestane, kdyz si to vezmu o par dni dele. Udelam kompromis 11+3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.9.17 20:09

@sple presne.Radsi dele…nez to vysadit zbytecne brzo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.9.17 12:53

Ahoj, mám za sebou 2 neúspěšné IVF v Gennet Lbc. Přemýšlím o třetím pokusu po 3 letech. Jak jste spokojení s lékaři a kdo se o vás staral? Máte zkušenosti s jinými CAR? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.9.17 18:37

@Missandei Mi chodili k p.dr. Mokré a spokojenost, je ráznější ale zase vše řekne na rovinu a nic neslibuje. Vyšlo nám druhé IVF

Z jinými CARY zkušenost nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.9.17 06:58
@Missandei píše:
Ahoj, mám za sebou 2 neúspěšné IVF v Gennet Lbc. Přemýšlím o třetím pokusu po 3 letech. Jak jste spokojení s lékaři a kdo se o vás staral? Máte zkušenosti s jinými CAR? Děkuji!

Vítám tě, my jsme chodili k paní doktorce Holcové a také moc milá a vše vysvětlila, řekla možnosti co by volila ona ale rozhodnutí byli na nás. Jsme na začátku 5.měsíce po 1. IVF.

„Naštěstí“ s jinými CAR zkušenosti nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.9.17 08:38

Ahoj, mám zkušenosti pouze s Gennet Liberec. Chodíme k paní doktorce Mokré. Nedám na ní dopustit! Je skvělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.9.17 10:24

@Missandei Ahoj.My jsme chodili k dr. Mokre a spokojenost.Je razna, ale uzasna.No a vyslo nam 1.IVF a jsem v pulce 6.mesice. Predtim 4 neuspesne IUI. V jinem caru jsme nikdy nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
6.9.17 09:14

Ahoj všem,
tak se zase hlásím. Opět hospitalizace, odvezli mě z kauflandu po kolabsu s tlakem 200/110… Vždycky jsem měla nízký tlak a teď mám běžně 150/100, 140/110… je to hrozný, naštěstí je malá v pořádku. (Už víme že je to holčička). Jen vám chci říct, když vám naměří v poradně vyšší tlak, nenechte se odbýt větou „Noo to je rozrušením že jste u doktora“.. )!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.9.17 09:30

@Kuhnice Zdravím tě :kytka:

Tak to mi je vážně líto :? ty si to teda protrpíš se vším všudy. To je hrozný. Hlavně že je malá v pořádku :andel: A gratuluju k děvčátku :srdce: Hlavně at tě dají brzy do kupy a ty můžeš jít domů. Napiš zase jak to s tebou vypadá :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.9.17 17:13

@Kuhnice ty chudinko nase. Hlavne ze je mala v poradku :srdce: a ty se drz. A at jsi co nejdrive doma. A uz mas klid a tehu si muzes uzivat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.