GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
22.8.17 09:15

@Peťulum Nám rozmrazovali 3× po dvou embr. a vždycky se to povedlo na jedničku. Tak at je vše v pohodě i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.8.17 09:17

@Jaruška110 my máme v mrazáku 3 embryja. Každé zamrazené zvlášť. Nechám si zavést po jednom…Tak se bojím, aby zvládlo rozmražení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.8.17 09:25

@Peťulum Já chtěla dvojčátka tak sme měli a vlastně i ted máme zamražený po dvou. :D :srdce: a to ještě ted při druhém ivf jsme je nechali vyšetřit PGS metodou, takže je nařezávali a z nich ještě odebírali bunky, jestli jsou v pořádku.
to byli nervy.

Ale naštěstí smůlu už sme si vybrali a v pořádku byli i dobře se rozmrazili. :andel: :andel:

Jsou to bojovníci od začátku, určitě to vydrží i u tebe a bude to vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.8.17 09:30

@Jaruška110 Týjo, to musely být fakt nervy! Tak to je krása, že vám to vyšlo v pořádku :potlesk:.
Já ani o žádné PGS metodě od doktorky neslyšela 8o. Pokud se u nás ani jedno nechytne, tak si nechám u třetího IVF určitě také tu PGS metodu udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.8.17 09:42

@Peťulum určitě se to povede uvidíš :srdce:

Nevím k jaké doktorce chodíš? Mi od začatku k p. dr. Mokré. A ta nám to nabízela hned na poprvé ale to sme nechtěli. Poté co jsem si prošla zamlklým potratem v 7tt
už člověk přemýšlí jinak a radši si počká. Vyšetření trvá měsíc.

No a ted sem v půlce těhotenství a čekáme naší malou princeznu, druhé se nechytilo ale i tak sme rádi za tu naší malou bojovnici :andel:

budu ti držet palce aby to vyšlo vše tak jak má a budu čekat na další info jak to pokračuje :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.8.17 10:00

@Jaruška110 To je krásné, moc gratulujik holčičce! :kytka:
Také chodím k paní doktorce Mokré a vůbec si nevybavuji, že by o této metodě mluvila…Určitě bych ji jinak chtěla… No každopádně to už je jedno…Budu doufat, že aspoň jeden z těch tři to dá :andel:.
Jinak děkuji Ti moc.
Začínám mít nervíky z toho pátku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.8.17 11:56

@sple v 8.tt uz je videt srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.8.17 12:00

@Peťulum nam o tom rekla, ale jelikoz jsem nikdy nepotratila a genetiku mame v poradku, rikala, ze je to zbytecne.Tak treba proto ti to nenabidla…nech si to udelat az kdyz by se to nedejboze nepovedlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
22.8.17 12:50

@Lucie343 ok, děkujů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.8.17 16:59

Zdravím, poctivě pročítám příspěvky a kdo čeká na transfery držím palečky.

Jinak já už jsem 19. týden (dle velikosti 20.týden).

Chci se zeptat jak moc pracujete? Já jsem teď v posledních 4 dnech natírala dveře a futra.

A pohyby zatím necítím žádné, jen mi pomalu roste bříško. A při poslední kontrole jsem vůbec nepřibrala od posledně resp.od začátku těhotenské knížky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.8.17 17:01
@Peťulum píše:
@Jaruška110 Týjo, to musely být fakt nervy! Tak to je krása, že vám to vyšlo v pořádku :potlesk:.
Já ani o žádné PGS metodě od doktorky neslyšela 8o. Pokud se u nás ani jedno nechytne, tak si nechám u třetího IVF určitě také tu PGS metodu udělat…

My jsme chodili k dr. Holcové a byla perfektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.8.17 20:54

@Krteckovi Ahooj.Jsem rada, ze ses ozvala :srdce:

To kazdou chvili ty pohyby zacnou..neboj.Ja jsem 22.tt a uz se mi hybe cele brisko :lol:

No a jinak ja delam uplne vsechno doma.Jen neskacu a netaham uplne tezke veci, kdyz nemusim. A nesportuju, protoze jsem nesportovala ani predtim, tak proc zacinat, ze jo :lol:

A vaha? Pred tehu jsem mela 64,5kg, ve 12.tt 65,5kg a v 18.tt 68kg. Ted jdu na kontrolu za tyden.To budu ve 23.tt a bojim se, ze budu mit vic nez 70kg. A to me klepne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.8.17 09:50

@Lucie343 už aby začali pohyby :) už se těším.

Tak to gratuluju k pohybům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.8.17 10:18

@Krteckovi ahooj :mavam: já končim 18tt a pohyby zatim necitim, ale vecer bejva prcek uplne vyvalenej na levy strane bricha, je to hodne videt a krasne citit na dotek :srdce:
Jinak porad obcas zvracim, vcera zas cely den. A vahou jsem 3kg pod puvodni… chci zacit chodit na tehu plavani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.8.17 12:01
@Kuhnice píše:
@Krteckovi ahooj :mavam: já končim 18tt a pohyby zatim necitim, ale vecer bejva prcek uplne vyvalenej na levy strane bricha, je to hodne videt a krasne citit na dotek :srdce:
Jinak porad obcas zvracim, vcera zas cely den. A vahou jsem 3kg pod puvodni… chci zacit chodit na tehu plavani :)

Gratuluji to je dobře s váhou :potlesk: a kde je tehu plavání?
No nás posunuli i když jsme po umělým prý velikostí odpovídá o týden víc (20.týden) ale já to počítám po staru (19.tyden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.