GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
9.8.17 15:38

@Lucie343 vypada to dobre❤️jestli jsem dobre slysela tak 1007?! Ale uplne jista si nejsem :zed: za tri tydny utz, tak se uvidi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.8.17 20:27

@1985bara zvykne si :D

@sple tak to je super-Gratulace veliká :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.8.17 20:31

Mam jen ted takovou blbou otazku, vim ze po et mi mudr rikala, ze mame mit jen chraneny styk, kvuli vicecetnemu tehu…Ale ted uz snad normal muzem, ne? :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.8.17 21:06

@sple my jsme normal porad.Jen ,,to,, dodelal jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.8.17 22:17

@Lucie343 noo, taky moznost… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.8.17 12:14

Čauky holky, tak máme ještě dohru z nemocnice.. Našli mi nějakou bakterii, vůbec nevim z čeho a musela jsem dneska na epidemický odd. Dali mi vědět večer a já nervama v noci ani nespala. Naštěstí už jsem v pořádku, ale bůhví jak dlouho jsem to v sobě měla, je totiž docela možné že jsem celé měsíce tak ukrutně zvracela kvůli tomu. :zed: :zed: :zed:
Naštěstí to prcka neohrožovalo a stále rosteme až až. Takže všem holkám který maj podezření že zvracej až moc, radši jděte hned. Lepší 100× zbytečně než jednou pozdě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.8.17 12:30

@Kuhnice tak hlavni je, ze uz jsi v poradku :srdce: a brisko mas taky uz hezky.Jsou to lasky vid?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.8.17 12:42

@Kuhnice To není dobrá zpráva, ale dají tě tam do kupy. Jinak je super že mímo roste tak jak má a líbí se mu u tebe :srdce: Drž se bude brzy vše v pořádku :srdce:
Pupík máš už krásnej :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.8.17 18:38

@Lucie343 @Jaruška110 děkuju holčiny, už je nám dobře, konečně. Ještě nemám ani váhu před otěhotněním, ale já to určo doženu když už můžu jíst :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 23:21

:/

Zdravím, tak jsem po posledním ultrazvuku u svého gynekologa. Prý bez reakce na cLostilbegyt. Doporučil mi kliniku v Praze ISCARE, neznáte někoho, kdo má zkušenosti tam? Mám veliké dilema kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.8.17 08:45

@Veronika.Berta ja bohuzel ne.Ale podle me, kdyz nereagujes na clostil. v Gennetu, nebudes na nej reagovat ani v jinem Caru…treba proste potrebujes silnejsi leky ve forme injekci a ivf se nevyhnes.Ale zjistuj…treba se pletu a jiny car vymysli lepsi lecbu. :srdce: drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.8.17 20:21

@Kuhnice Tak hlavne ze je vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.8.17 21:57

@sple jak se citis? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.8.17 22:02

@Lucie343 nic extra nepocituji, tak nevim, zda je to dobre nebo spatne :think: ale je mi fajn…jsme ted na dovce v zapadnich cechach, kolo, vylety a tak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.8.17 07:40

@sple tak se setri :srdce: ale uzivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.