Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 vypada to dobre❤️jestli jsem dobre slysela tak 1007?! Ale uplne jista si nejsem
za tri tydny utz, tak se uvidi ![]()
Mam jen ted takovou blbou otazku, vim ze po et mi mudr rikala, ze mame mit jen chraneny styk, kvuli vicecetnemu tehu…Ale ted uz snad normal muzem, ne?
![]()
Čauky holky, tak máme ještě dohru z nemocnice.. Našli mi nějakou bakterii, vůbec nevim z čeho a musela jsem dneska na epidemický odd. Dali mi vědět večer a já nervama v noci ani nespala. Naštěstí už jsem v pořádku, ale bůhví jak dlouho jsem to v sobě měla, je totiž docela možné že jsem celé měsíce tak ukrutně zvracela kvůli tomu.
![]()
Naštěstí to prcka neohrožovalo a stále rosteme až až. Takže všem holkám který maj podezření že zvracej až moc, radši jděte hned. Lepší 100× zbytečně než jednou pozdě ![]()
@Kuhnice tak hlavni je, ze uz jsi v poradku
a brisko mas taky uz hezky.Jsou to lasky vid?!
@Kuhnice To není dobrá zpráva, ale dají tě tam do kupy. Jinak je super že mímo roste tak jak má a líbí se mu u tebe
Drž se bude brzy vše v pořádku ![]()
Pupík máš už krásnej
![]()
@Lucie343 @Jaruška110 děkuju holčiny, už je nám dobře, konečně. Ještě nemám ani váhu před otěhotněním, ale já to určo doženu když už můžu jíst ![]()
Zdravím, tak jsem po posledním ultrazvuku u svého gynekologa. Prý bez reakce na cLostilbegyt. Doporučil mi kliniku v Praze ISCARE, neznáte někoho, kdo má zkušenosti tam? Mám veliké dilema kam jít.
@Veronika.Berta ja bohuzel ne.Ale podle me, kdyz nereagujes na clostil. v Gennetu, nebudes na nej reagovat ani v jinem Caru…treba proste potrebujes silnejsi leky ve forme injekci a ivf se nevyhnes.Ale zjistuj…treba se pletu a jiny car vymysli lepsi lecbu.
drzim pesti
@Lucie343 nic extra nepocituji, tak nevim, zda je to dobre nebo spatne
ale je mi fajn…jsme ted na dovce v zapadnich cechach, kolo, vylety a tak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.