GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
27.7.17 09:46

@sple držím palce at to vyjde :andel: Musíš vydržet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.7.17 09:49

Ale musim rict, ze jsem vcera z Mokre mela takovy divny pocit, byla strasne odmerena a takova nijaka…sestricka na sale, kdyz me odvazela mi prala, aby to vyslo. Mokra vubec nic…tak nevim co si myslet. Predtim vzdy v pohode. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
27.7.17 12:09

@sple Stoho si nic nedělej u nás jednou v pohodě jednou ne. Poslední návštěvy už byli i sestřičky tedy jen některé protivné. Nevím co to má být taky mi to vadilo ale kašlu na ně :D Na stresy mám jiný věci :lol: hlavně at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.7.17 14:12

@1985bara ahojky, tak já to furt nedostala :(. A nevím co se děje, ale začalo mě strašně píchat na pravém vaječníku. Cítím to když jdu a musím pomalu dosedat na židli jak to tlačí a píchá… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.7.17 14:49

@Peťulum ja mela minule taky po utrogestanu nejaky zpozdeni s MS…predtim vzdy do dvou dnu a ted to bylo asi sest, takze jsem volala do Gennetu a mudr rekla, ze me chce videt a bac v ten den rano jsem to dostala, ale tak aspon jsme se domluvily na nejakych vecech…uz jsem tu navstevu nerusila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.7.17 18:25

Tak 4d utz stoji 1190,– ( dvd a foto) a 1310,– (dvd foto a cd se vsemi fotkami) mimi vube c nespolupracovalo. vecne melo prsty v nose nebo. palec od nohy v puse v neposledni rade i pupecnik. Pak. hodilo prtkou a cus :-) trvalo to hodku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
28.7.17 19:08

@1985bara :lol: hodny miminko.Ale fotky se povedly. :srdce: dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
29.7.17 09:13

@1985bara
Ahooj, krasnej prcek :-) mohla bych se zeptat ve kterem tt jsi se objednala a v kolikatem jsi sla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
29.7.17 09:16
@Kuhnice píše:
@1985bara
Ahooj, krasnej prcek :-) mohla bych se zeptat ve kterem tt jsi se objednala a v kolikatem jsi sla? :-)

Objednavala jsem se kdyz jsem sla na krev na druhy screening takze cca 16tt tusim a ted jsem 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
29.7.17 09:30

@1985bara tak super taky jdu za tyden na krev na druhy screening :-) děkuju za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.7.17 09:31

@Kuhnice ja se objednavala v 18.tt a jdu taky ve 26.tt :srdce: desne se tesim.

Jo jinak holky, kdyz se ten nas prcek neukazal a ja nevim co cekame…a vlastne jsem ho nevidela ani na obrazovce, protoze ji mela rozbitou.Tak jsem se objednala k jednomu gynekologovi…ktery me veme hned za tyden…takze jdu ve stredu na ultrazvuk k nemu :lol: je vyhlaseny ultrazvukar… :potlesk: nemuzu se dockat, az miminko uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
29.7.17 10:41
@Kuhnice píše:
@1985bara tak super taky jdu za tyden na krev na druhy screening :-) děkuju za info :-)

Ja uz od malyho vim ze jsou celkem cekacky tak jsem se ptala uz na krvi pri prvnim screenu a sestra rikala ze staci pak a to jsen se klepala aby meli misto :-) ale ted uz ty 3d dela takovych dr ze uz cekacky nejsou takovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.7.17 08:42

@1985bara holky? A vy jste vsechny byly, nebo pujdete na 2.screening uz v 16.tt? Ja byla v tom 12-13.tt a ted pujdu az ve 23.tt.(na konci srpna) to asi zalezi na tech hodnotach toho 1.screenu, ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
30.7.17 08:45

@Lucie343 v 16tt jsem byla jen na krvi pro 2.screen pak asi za 5 tydnu tusim ze to vychazelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.7.17 16:34

@Lucie343 ty chodíš k MUDr. Novotné viď? Já taky a i na druhý screening se chci objednat do Gennetu. Ona není špatná ale z prvního těhotenství jsem z ní taková rozpačitá. Tak že už jsem ji informovala že chci tam a rovnou na utz ve 12tt se tam objednám. Minule byla dotčená, že ona ho dělá taky, ale to mě nezajímá. Podle mě jsou v Gennetu jak profesně tak přístrojově na tom líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.