Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ale musim rict, ze jsem vcera z Mokre mela takovy divny pocit, byla strasne odmerena a takova nijaka…sestricka na sale, kdyz me odvazela mi prala, aby to vyslo. Mokra vubec nic…tak nevim co si myslet. Predtim vzdy v pohode.
![]()
@sple Stoho si nic nedělej u nás jednou v pohodě jednou ne. Poslední návštěvy už byli i sestřičky tedy jen některé protivné. Nevím co to má být taky mi to vadilo ale kašlu na ně
Na stresy mám jiný věci
hlavně at to vyjde
@1985bara ahojky, tak já to furt nedostala
. A nevím co se děje, ale začalo mě strašně píchat na pravém vaječníku. Cítím to když jdu a musím pomalu dosedat na židli jak to tlačí a píchá… ![]()
@Peťulum ja mela minule taky po utrogestanu nejaky zpozdeni s MS…predtim vzdy do dvou dnu a ted to bylo asi sest, takze jsem volala do Gennetu a mudr rekla, ze me chce videt a bac v ten den rano jsem to dostala, ale tak aspon jsme se domluvily na nejakych vecech…uz jsem tu navstevu nerusila..
Tak 4d utz stoji 1190,– ( dvd a foto) a 1310,– (dvd foto a cd se vsemi fotkami) mimi vube c nespolupracovalo. vecne melo prsty v nose nebo. palec od nohy v puse v neposledni rade i pupecnik. Pak. hodilo prtkou a cus
trvalo to hodku ![]()
@1985bara
hodny miminko.Ale fotky se povedly.
dekuji za info
@1985bara
Ahooj, krasnej prcek
mohla bych se zeptat ve kterem tt jsi se objednala a v kolikatem jsi sla? ![]()
@Kuhnice píše:
@1985bara
Ahooj, krasnej prcekmohla bych se zeptat ve kterem tt jsi se objednala a v kolikatem jsi sla?
Objednavala jsem se kdyz jsem sla na krev na druhy screening takze cca 16tt tusim a ted jsem 26tt
@1985bara tak super taky jdu za tyden na krev na druhy screening
děkuju za info ![]()
@Kuhnice ja se objednavala v 18.tt a jdu taky ve 26.tt
desne se tesim.
Jo jinak holky, kdyz se ten nas prcek neukazal a ja nevim co cekame…a vlastne jsem ho nevidela ani na obrazovce, protoze ji mela rozbitou.Tak jsem se objednala k jednomu gynekologovi…ktery me veme hned za tyden…takze jdu ve stredu na ultrazvuk k nemu
je vyhlaseny ultrazvukar…
nemuzu se dockat, az miminko uvidim.
@Kuhnice píše:
@1985bara tak super taky jdu za tyden na krev na druhy screeningděkuju za info
Ja uz od malyho vim ze jsou celkem cekacky tak jsem se ptala uz na krvi pri prvnim screenu a sestra rikala ze staci pak a to jsen se klepala aby meli misto
ale ted uz ty 3d dela takovych dr ze uz cekacky nejsou takovy
@1985bara holky? A vy jste vsechny byly, nebo pujdete na 2.screening uz v 16.tt? Ja byla v tom 12-13.tt a ted pujdu az ve 23.tt.(na konci srpna) to asi zalezi na tech hodnotach toho 1.screenu, ze jo ![]()
@Lucie343 v 16tt jsem byla jen na krvi pro 2.screen pak asi za 5 tydnu tusim ze to vychazelo
@Lucie343 ty chodíš k MUDr. Novotné viď? Já taky a i na druhý screening se chci objednat do Gennetu. Ona není špatná ale z prvního těhotenství jsem z ní taková rozpačitá. Tak že už jsem ji informovala že chci tam a rovnou na utz ve 12tt se tam objednám. Minule byla dotčená, že ona ho dělá taky, ale to mě nezajímá. Podle mě jsou v Gennetu jak profesně tak přístrojově na tom líp.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.