Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, kdo už má za sebou nějaké těhu, nebo už je tak daleko, že byl na 3D a 4D ultrazvuku v Gennetu…mám pár otázek, prosím.
1. sestra při objednávání říkala, že natáčej jen obličej, že neurčují pohlaví a já nevím co všechno, opravdu neprojedou celé miminko? Když si to platíme?
2. Jak dlouho trvá samotný ultrazvuk?
3.Kolik vás to stálo? Já koukala( moc se v tom nevyznám) že fotka a DVD stojí nějak 1300. Je to tak?
Děkuji. ![]()
@Lucie343 tenhle utz dela jen sestricka. Je to jen pro radost ne pro zjisteni vad pohlavi atd. Proto neni potreba zadanka od dr. Delka je podle spoluprace mimi. Nekdo intenzivnich 20min nekdo hodinu, nekoho poslou se projit aby mimi bylo vzhuru atd. Mimi p4ojizdi po kouskach ale zameruji se vetsinou na oblicej. Mimi je uz tak velke ze se cele nevejde. A ano stoji to cca tech 1300,– je v tom zaznam videa z utz na cd a fotka - nepamatuji se jestli tisk nebo na mejl…podrobnosti povim v patek. Jdu na nej ![]()
@1985bara no jasně, to jako vím, že je to jen pro radost a nezjišťují vady a tak…ale chtěla jsem mít fotku hezkou z jejich ultrazvuku jakože i třeba toho pindíka, nebo tak (tak snad mi na něj zajedou)
ale uvidíme, hlavní bude, abych viděla ten ksichtík
dej mi vědět, jak to probíhá teď..:) prosím
@Lucie343 urcite se ozvu a kdyz si reknes sestra zajede kam chces
treba i ucho nos
proste to je o mimi jak bude spolupracovat. Ostatne ted uz je to vzdy jen a jen o diteti ![]()
@1985bara to mas pravdu.
me dneska nerekla v poradne, co cekame, protoze mimco bylo proste blbe natocene a melo nohy zastrcene mezi nohama.
nejdriv to byl kluk, tak rikam, no, ja to vedela. A ona…noo, mozna taky ne. Pockame si do priste ![]()
Ahoj holky. Prosím nemáte některá zkušenost s Utrogestanem? Byli jsme na druhém IVF, po odběrech vajíček jsem nesměla jít kvůli hrozícímu hyperstimuláku na ET, tak nám tři embryjka zmrazili. Po odběru jsem odmenstruovala a pak jsem měla nasadit standartně utrogestan (bez něj nemám ms) s tím, že až dorazí ms, tak začnu brát léky a bude KET. Utrogestan beru už dlouho a vždy po něm třetí den - max. čtvrtý den ráno dostanu menstruaci. Dnes je to pátý den a ms furt nikde
. Břicho mě lehce bolí, jinak nic. Vždy mě i bolí prsa a dva dny už předem špiním, teď ani ťuk. Stalo se vám některé, že by ms stávkovala? Zrovna když máme jít na KET
. Ještě počkám do zítra a budu muset volat paní doktorce
.
@Peťulum zkusenost nemam ale je to proste tak. Kdyz nechces je tu. Kdyz chces tak ani tuk. Drzim palce. Nahodou test sis nedelala?
Test jsem nedělala, ani mě to nenapadlo s mou dlouholetou smůlou… Ale asi ho raději zkusím. Stejně kdybych volala dr, tak by se na to zeptala. Ráno testnu pro jistotu.
@Peťulum píše:
Test jsem nedělala, ani mě to nenapadlo s mou dlouholetou smůlou… Ale asi ho raději zkusím. Stejně kdybych volala dr, tak by se na to zeptala. Ráno testnu pro jistotu.
Me to v unoru taky ani nenapadlo a jsem v 26tt ![]()
Tak jsem po ET, nakonec nam zbyla jeste 2 na mrazeni, tak jsem rada. Jinak leky furt to same…takze Estrofemu se nezbavim…mudr rikala, ze bychom to museli kvuli tomu cele stopnout (vyrazka v obliceji)a nasadit neco jineho dalsi cyklus. Jen kdyby se to zhorsio, ze mam zavolat…takze tak. Ted 14 dni vyckat na krev…no snad se pak konecne dostaneme na dovolenou.
@sple drzim palce a testout az za 14 dni vydrzis? Ja testila od 7dne ![]()
@Lucie343 @1985bara holky uvidime, kdy me to prepadne a zkusim to…asi zalezi, jak moc zamestnana budu jinou cinnosti
![]()
A diky za podporu
vam drzim palce, at je vse ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.