GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
23.7.17 18:50

@Lotty83
Jj nakonec volali v pul 11, z 10 bylo 8 zralych a oplodnenych :srdce: metodou PISCI, tak jsem na zitra napnuta jak ksandy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.7.17 21:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.7.17 09:51

@sple Držím všechny palce at jich vydrží co nejvíc a čekám další zprávy :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.7.17 09:58

@Jaruška110 Diky holky, tak po dnesku se vyviji 6 lepe a 2 hure 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.7.17 11:57

@sple pořád je jich hodně, to bude ok :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.7.17 19:54

Holky, mela jste nektera po OPU Estrofem, beru ho 3×denne na sliznici…kvuli ET, ale udelala se mi desna vyrazka na obliceji…jak dlouho jste ho braly? mam teda jeste utrogestan, ale to si myslim, ze z toho neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.7.17 20:38

@sple tak to netusim.Ja brala jen utros a to myslim az po tom ET. Zavolas si radsi do Caru zitra?

Jinak holky ja jsem v 18.tt a jdu zitra do poradny. Desne se tesim no a dneska bych rekla, ze jsem citila miminko. :srdce: Ale vzdy jen kdyz se na to nesoustredim :nevim: tak snad je to ono, vzdy se uplne zaseknu..co to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.7.17 20:44

@Lucie343 no premyslim o tom, ze tam zavolam…ale nevim co by mi rekli…ja vlastne nevim, jestli je to z Utrouse nebo z toho Estrofemu…ale utrousem brala uz predtim a v pohode…Ve st bych mela jit na ET…tak to mozna necham na tu st a zitra to preziju. Mam fakt desnou plet a obcas to i svedi, teda spis vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.7.17 20:56

@sple zas abys nebyla alergicka na ten Estrofem…a nedelalo to neplechu pak i s tim transferem. :nevim: ale budem doufat, ze neee :srdce: treba si je snedla neco neomyteho a z tech hormonu mas citlivou pokozku. V tredu ET? To bude urco super den a za 14 dni tu bude fotka pozitivniho testu, to budes mit jarnatko, to byl muj sen…ale diky Bohu za toho Vanocniho skritka, co mam v sobe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.7.17 21:00

@Lucie343 uvidim v jake nalade budu zitra :nevim: me je jedno kdy by se to melo narodit, hlavne at to klapne :srdce: :srdce: a vy budete mit zase pekny darecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.7.17 22:20

@sple presne tak…Stejne tak si rikam, ze mi je uplne jedno, zda to bude kluk nebo holka.Vzdy jsem chtela holku…ale jak je to tady, tak je mi to uplne jedno…hlavne, at se nam narodi zdravy dite. Ale jako nepopiram, ze jestli mi zitra rekne, ze je to holka, ze nebudu jeste vic nadsena…ale jelikoz rikam brisku od zacatku Matysku a kazdymu rikam, ze citim kluka… tak si myslim, ze mi to tam jen potvrdi :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.7.17 09:36

@sple Ahoj,já taky brala Estrofem 3× denně a Utrogestan 2-2-2.Měla sem jen nafouklé břicho žadná vyrážka nic takovýho. Možná opravdu je to alergie.5 říct to v gennetu třeba ti léky vymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.7.17 09:42

@Jaruška110 No uvidime zitra, a brala jsi ten Estrofem jeste po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.7.17 12:31

@sple Ano brala jsem i po ET, uvidíš co ti poví a dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
25.7.17 13:19
@sple píše:
@Jaruška110 No uvidime zitra, a brala jsi ten Estrofem jeste po ET?

Bere se vetsinou do cca 8-12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.