GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
17.7.17 12:00

@Veronika.Berta
Obdivuju tě, že ti stačí gyndař. Přecejen v Gennetu je to jinej level. Já tam letěla hned co jsem dostala doporučení. V lednu jsem tam byla poprvé a v dubnu byla poslední ms. :palec: Operace a řádná stimulace stačily k úspěchu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.7.17 14:15

Děvčata mám dotaz, už Vám některé z Vás vaše gynd. řekla že si máte jít vyplnit papíry do porodnice kde budete rodit?

Dneska jsem byla na kontrole a už mimčo veliké ale p. doktorka ho nemohla ani pořádně změřit všude ruce a nohy :D :srdce:

Krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.7.17 16:04

@Jaruška110 nektere porodky chteji registraci brzy. U nas klasika na 36tt pri sepsani porodopisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.7.17 16:27

@Jaruška110 …u nás je to taky až na konci těhu.. :) Ale některé porodnice to chtějí do 14.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.7.17 20:29

@Lucie343 Aha,tak děkuju za info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.17 22:53

@Kuhnice Mám druhý cyklus Clostilbegyt, tak tomu nechávám ještě čas, ale jen do podzimka. Teď se musím připomenout, že chci znova na odběry kvůli prolaktinu. :) on mi nestačí, mám ještě výživáka na hubnutí. Manžel už v Gennetu byl na spermiu, ten je naprosto ok. Mám ke svému doktorovi důvěru, je vyhlášený. Má ordinaci v M. Hradišti i v Boleslavi :) Dokonce vyřezával mého manžela tchýni z břicha :D čekala jsem dost dlouho, než se srovnám po tom potratu, protože jsem měla menstruaci 13 - 15 dní v kuse, takže to byly první hormony a od té doby bojujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.17 22:57

@1985bara Asi i dost záleží na doktorovi. Gyndař mi taky hubnutí nevnucoval, protože ví, že jsem aktivní nezmar. ale pochválí mi pokaždé shozená kila. Hubnu už jen kvůli tomu, abych měla co přibírat. Nedovedu si představit, že bych otěhotněla při startovací váze. To bych se asi pěkně kutálela. :D Mám z toho docela vítr, že mě pošlou až zhubnu. S tím poslali kamarádku v Plzni, že musí něco shodit. Trápila se holka dost dlouho, ale zhubla. Dneska byla na zákroku. Tak jí držím všechny palce co mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.7.17 23:07

@Veronika.Berta ja tenhle nazor slysela na gennet praha. Znama mela cca 90kg a dr ji rekla at se vrati az zhubne 10kg. Takze me rozhodovani bylo jasne a tenkrat jsem mela uzasneho dr ktery uz tam neni. Ted jsem byla u jine a take nic nerekla…jinak k tvemu snazeni. Ja mela clostyl 2× take jen na domaci snazeni od gyndare. jednou se tehu povedlo ale skoncilo( rok predtim i jedno prirozene) nakonec po techto dvou nezdarech jsme skoncili na genetice kde se tomu podivali na zoubek. Od nich mam ted 2,5r syna a po podzimnich 2 nepovedenych ketech v mezidobe cekani na vysledky imunologie v praze jsem zjistila tehu…drzim ti palce jak do snazeni tak do hubnuti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.17 23:42

@1985bara A co na genetice mohou zjistit teda? Já tomu asi upa nerozumim. Já mám za sebou jedno těhu, ale velice krátké s následky. Byla jsem dva měsíce doma, protože jsem myslela, že mi vypadne spodek. Chtěla jsem čas na to se dát dohromady a teď to zkoušíme takhle. Co bych samozřejmě dala za to, abych už byla těhu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
17.7.17 23:49

@Veronika.Berta tak napr me zjistili spatnou stitnou zlazu. Potom leidenskou mutaci krve, kdyz si nepicham injekce potratim a take zjistili ze me telo embrio vylouci takze zacali potlacovat mou imunitu medrolem Potom pri hydrolaparoskopii nepruchodny levy vejcovod diky slabsi endometrioze a muzi horsi spermio a v poslednim pripade udelali i hormonalni profil aby zjistili jestli si tim clostikem neplacam zbytek vajicek ktere mam. Nastesti mam dobrou zasobu…takze za me uz bych si domaci snazeni odpustila a nejprve se nechala vysetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.7.17 05:30

@Veronika.Berta
Právě že v gennetu tě proklepnou od paty po vlasy… než jsem tam přišla tak jsem netušila že mám PCO a ani co to je. Po roce a pul snazeni jsem proste vedela ze je neco spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.7.17 09:03

@Veronika.Berta to chodis k Sochurkovi?? Nebo Cepelikovi ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.7.17 19:19

Holky, chci se zeptat jak probiha odber (OPU) v Gennetu? Ceka me to pravdepodobne v patek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.7.17 19:55

Ahoj holky, měla bych dotaz, jak vám dopadlo na screeningu ta pravděpodobnost dawnova syndromu? Nám vyšlo 1:880 a prý má být 1:1330… nebo tak nějak, ale jinak screening negativní. Přecejen nemám úplně klid, doporučil nám tripletest, takže za dva týdny na krev a potom zase screening… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.7.17 21:37

@sple ahoj…prijdes rano, daji te na pokoj, daji kapacku a cekas na hotove spermie a tak.Pak si te odvedou na sal. Lehnes si a uspi te…pak ti vemou vajicka a odvezou te zpet na pokoj, kde se probudis. (ja uz se probudila v predsali, kde mi rekla dr. kolik mi vzali vajicek.) pak me chodily kontrolovat na pokoj, zda nekrvacim a tak…vyndaly mi tamponaz a jeste jsem chvili lezela.Daly mi najist a jela jsem domu. Druhy den rano volala embryolozka, jak dopadlo oplodneni a tak to slo az do ET. Vsechny sestricky i doktorky byly uzasny. :srdce:

@Kuhnice …neboj,hlavne, ze vysel negativne. A dalsi vysetreni to jen potvrdi. :hug: Ja mela to cislo (napsane v zaveru) 1:12 300 a 1:50 000 a pak mam v poznamce cislo 1:1300…tak nevim jake cislo si myslela ty.Ale neboj. Vse bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.