Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, na 1.screening se nemusí na lačno, že? Jsem to jaksi zapomněla ☺.
@facial na ultrazvuk urco ne
nepamatuju si jak je to s tema odberama…Tam jsem myslim musela byt nenajezena. ![]()
@Kuhnice tak to mas uplne stejne jak ja…ja jsem slysela poprve 10+5 ![]()
Ja koncim 15.tyden…nemuzu se dockat kontroly, jdu az 27.7…to budu myslim v 18.tt.Tak to uz nam rekne pohlavi a ja ucitim snad pohyby…
jinak holky vsechny…jak vam je? Je to lepsi?
Me uz je uplne dobre.Jsem plna energie a je to skvele. Obcas se mi z neceho zvedne zaludek..ale je to hned dobry.
U nas pohoda klidek jako vzdy. Mimi radi hlavne kdyz jdu spat jinak pres den jak chodim a kolebam tak je klid
s malym ani nemam sanci pozorovat cas a jednou za cas kouknu do kalendare kolikateho ze je a ejhle jsme 23tt
Diky holky. Já se necertim-místo smile-iků se mi udělali otazníky ????
@Lucie343 byla jsem dnes.Tak snad bude vše OK.20.7.jdu na UTZ.
Ty jsi jak daleko? Nečetla jsem diskuzi.
@facial ja byla na ultrazvuku screen. 21.6…dneska koncim 15.tyden. A do poradny jdu az 27.7…je to desne za dlouho ![]()
Tak dámy jak se vede? Já jdu zítra na screnning na ultz. a dovíme se výsledky z kreve. Jak to probíhá prosím kdo už na tom byl.
@Krteckovi
já byla 4.7. a probíhá to tak že přijdeš do recepce tam ti dají kartu a čekáš dole, ultrazvuk je tam. p.doktorka si tě zavolá je velmi příjemná
budete na mimíska koukat tak 15min. a můžu říct že slza ukápla je to super pocit
uvidíš jak se vyvyjí, jak bije srdíčko je to krásný. Pak jdeš zpátky k sestře tam ti dají vybrat fotky…pak jedete spokojeně domů
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.