GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
21.6.17 21:07

@Lucie343 pane jo! To uz je velky miminko! Gratuluju :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
21.6.17 22:04

Dekuju :srdce: bylo to nadherny…a vite jak mu bilo rychle srdicko?153× za minutu…neskutecny bomby co mi tam pani doktorka pustila :srdce: brecela jsem cele vysetreni.. ale byla jsem v utajeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.6.17 11:06

@Lucie343 Mi jedeme 4.7. tak jsem taky zvědavá :srdce: je to krásný :srdce: V utajení??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.6.17 17:06

@Jaruška110 no jakoze jsem brecela tajne :lol: :lol: bylo mi to blby, ale neslo to zastavit. :srdce: tak at ti to take dobre dopadne…a to uz je taky screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.6.17 18:32

Holky nevím jak vy ale já už jsem na pokraji sil. Celodenní nevolnosti, pak mi stačí jen vybavit si jídlo a běžím. Zácpu střídá průjem. Jsem vyhladovělá a zvládám jen pár piškotů a colu. Mám 4 kila dole… Asi je to normální ale mě se z toho chce brečet už. :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.6.17 19:11

@Kuhnice nekdo to hold tak ma no..Musis vydrzet :hug: A zacpa a prujem?? To mam taky..uz jsem si zvykla. A hlavne pij..kor v tomto vedru. Jidlo neni zas takovy problem.Ale piti je dulezity. Musis zkouset, co ti dela dobre nebo v tvym pripade alespon to…po cem hned nepobezis. Ja ted od toho 13.tydne uplne super.Je mi dobre, mam silu varit..uklizet…je mi fajn a zacinam si to uzivat. Ty jsi v 8.tt? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.6.17 19:28

@Lucie343 jo takhle :D tak to chápu :D :srdce: Děkuju moc :hug: ano ano screening :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.6.17 19:31

@Kuhnice vydrž,já jsem skoro 11tt a už je mi líp, sice ještě nějaký den nemůžu nic ale druhý den je to už dobrý začíná mi chutnat jídlo, někde sem četla že 8 a 9tt je nejhorší. Vím že to otravuje takhle dlouho ale vydrž bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.6.17 19:36

@Lucie343 gratuluji nádhera :srdce: To byl screening?

My jdeme na odběry 28.6.a utz 11.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.6.17 20:20

@Jaruška110 přesně…8. a 9. týden byl úplně nejhorší. A dej sem teda pak info co na screenu, ale určo to bude taky dobrý :srdce:
@Krteckovi tak to držím palečky, aby to bylo taky v pořádku… :srdce: a jinak ano, byl to screening.

Na ten se těšte holky, miminko uvidíte v kuse tak 15 minut a srdíčko uslyšíte a prostě všechno, uvidíte jak mu krev proudí srdíčkem a pupečníkem, jak mu roste žaludek a prostě všechno, je to aaaaaaa :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.6.17 06:52

@Lucie343 to je asi to na co jdeme toho 11.7. tak to se těším a mohl tam být manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.6.17 07:28

@Krteckovi tady MUSI byt manzel..poprve uvidite fakt vsechno, to by byla skoda si ho tam nevzit :srdce:

jinak ja mela manzela v Gennetu pokazdy a na vsem. IUI, ultrazvuky…kazdou kontrolu.

A jinak, pokud nevis, zda je to ono…tak to uz te tam musela poslat tva gynekolozka se zadankou a asi 15 dni predem se bere krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.6.17 07:30

@Krteckovi ted koukam, ze pises o odberech…tak to je urco ono :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.6.17 09:14

@Lucie343 určitě dám vědět :hug: už se těším až ho uvidím :andel: ale je jasný že obava aby to bylo vše v pořádku tam je. Můj skoro manžel :) semnou taky jezdil pokaždý když jsme jeli do gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.6.17 11:16
@Lucie343 píše:
@Krteckovi tady MUSI byt manzel..poprve uvidite fakt vsechno, to by byla skoda si ho tam nevzit :srdce:

jinak ja mela manzela v Gennetu pokazdy a na vsem. IUI, ultrazvuky…kazdou kontrolu.

A jinak, pokud nevis, zda je to ono…tak to uz te tam musela poslat tva gynekolozka se zadankou a asi 15 dni predem se bere krev.

Děkuji :D
Manžel byl u všeho tedy až ba jednu nebo dvě kontroly. Už se těším až uvidíme zlatíčko ale malinko se bojím aby vše bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.