Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dekuju
bylo to nadherny…a vite jak mu bilo rychle srdicko?153× za minutu…neskutecny bomby co mi tam pani doktorka pustila
brecela jsem cele vysetreni.. ale byla jsem v utajeni ![]()
@Lucie343 Mi jedeme 4.7. tak jsem taky zvědavá
je to krásný
V utajení??? ![]()
@Jaruška110 no jakoze jsem brecela tajne
bylo mi to blby, ale neslo to zastavit.
tak at ti to take dobre dopadne…a to uz je taky screening?
Holky nevím jak vy ale já už jsem na pokraji sil. Celodenní nevolnosti, pak mi stačí jen vybavit si jídlo a běžím. Zácpu střídá průjem. Jsem vyhladovělá a zvládám jen pár piškotů a colu. Mám 4 kila dole… Asi je to normální ale mě se z toho chce brečet už.
![]()
@Kuhnice nekdo to hold tak ma no..Musis vydrzet
A zacpa a prujem?? To mam taky..uz jsem si zvykla. A hlavne pij..kor v tomto vedru. Jidlo neni zas takovy problem.Ale piti je dulezity. Musis zkouset, co ti dela dobre nebo v tvym pripade alespon to…po cem hned nepobezis. Ja ted od toho 13.tydne uplne super.Je mi dobre, mam silu varit..uklizet…je mi fajn a zacinam si to uzivat. Ty jsi v 8.tt? ![]()
@Lucie343 jo takhle
tak to chápu
Děkuju moc
ano ano screening ![]()
@Kuhnice vydrž,já jsem skoro 11tt a už je mi líp, sice ještě nějaký den nemůžu nic ale druhý den je to už dobrý začíná mi chutnat jídlo, někde sem četla že 8 a 9tt je nejhorší. Vím že to otravuje takhle dlouho ale vydrž bude líp ![]()
@Lucie343 gratuluji nádhera
To byl screening?
My jdeme na odběry 28.6.a utz 11.7.
@Jaruška110 přesně…8. a 9. týden byl úplně nejhorší. A dej sem teda pak info co na screenu, ale určo to bude taky dobrý ![]()
@Krteckovi tak to držím palečky, aby to bylo taky v pořádku…
a jinak ano, byl to screening.
Na ten se těšte holky, miminko uvidíte v kuse tak 15 minut a srdíčko uslyšíte a prostě všechno, uvidíte jak mu krev proudí srdíčkem a pupečníkem, jak mu roste žaludek a prostě všechno, je to aaaaaaa
![]()
@Lucie343 to je asi to na co jdeme toho 11.7. tak to se těším a mohl tam být manžel?
@Krteckovi tady MUSI byt manzel..poprve uvidite fakt vsechno, to by byla skoda si ho tam nevzit ![]()
jinak ja mela manzela v Gennetu pokazdy a na vsem. IUI, ultrazvuky…kazdou kontrolu.
A jinak, pokud nevis, zda je to ono…tak to uz te tam musela poslat tva gynekolozka se zadankou a asi 15 dni predem se bere krev.
@Krteckovi ted koukam, ze pises o odberech…tak to je urco ono ![]()
@Lucie343 určitě dám vědět
už se těším až ho uvidím
ale je jasný že obava aby to bylo vše v pořádku tam je. Můj skoro manžel
semnou taky jezdil pokaždý když jsme jeli do gennetu.
@Lucie343 píše:
@Krteckovi tady MUSI byt manzel..poprve uvidite fakt vsechno, to by byla skoda si ho tam nevzit![]()
jinak ja mela manzela v Gennetu pokazdy a na vsem. IUI, ultrazvuky…kazdou kontrolu.
A jinak, pokud nevis, zda je to ono…tak to uz te tam musela poslat tva gynekolozka se zadankou a asi 15 dni predem se bere krev.
Děkuji ![]()
Manžel byl u všeho tedy až ba jednu nebo dvě kontroly. Už se těším až uvidíme zlatíčko ale malinko se bojím aby vše bylo v pořádku
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.