Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Celkove bysme se mohli sejit nekde treba v Liberci, kdyz tam vznikly nase deti
co vy na to?
@Krteckovi Gratuluji Nádherný je
Mi byli v ůterý přesně 8+0 a veliký jsme 1,84 ![]()
Jojo ja makat nechodim.. kdyby me prehodili na jinou pozici tak mam o 5000 nizsi zaklad coz se mi nevyplati. Mam dve zivotka takze mam na kazdej den 400 takze mi nevadi marodit. Ja jsem pro, klidne se muzem sejit
akorát na vínko to asi nebude
![]()
Me vomejou…nakonec jsem to ted dostala a na zitra jsem objednana do gennetu
uz to rusit nebudu, aspon se domluvim co a jak
https://www.emimino.cz/…erec-290280/ holky, založila jsem uzavřenou skupinu. Nechcete se přidat? Mohly bysme si domluvit ruzné věci a taaak… ![]()
@sple tak to mě mrzí, příště už se určitě povede, hlavu vzhůru ![]()
@sple píše:
Me vomejou…nakonec jsem to ted dostala a na zitra jsem objednana do gennetuuz to rusit nebudu, aspon se domluvim co a jak
Nevěš hlavu určitě to vyjde příště ![]()
Dnes ráno nám zlatíčko dalo zabrat od 3h do 6:30 jsem zvracela, takže teď mám žaludek na vodě a pachy hrůza
Doufám že to máte ostatní v klid. Dnes jsme 8+0. Ostatní dny jsem o něm ani nevěděla dneska si to vybral i s úroky ![]()
@Krteckovi
Noo tak to díky bohu za pálení žáhy
to zvládneš
aspoň víš, že tam je ![]()
Holky díky moc za info
Já si myslela že za 3 týdny. To zase bude jen o čekání
ale díky za to. I mě už není úplně Gut od žaludku. To z prvního těhu neznám. Třeba to bude tentokrát holčička. Kéž by
@Krteckovi ty jo..nemas spis nejakou strevni? Kdyz si to mela takhle hodne? Davej na sebe pozor a odpocivej.
Ja jsem ted 3 dny uplne v pohode. Jupiii
dneska me moje teticka pozvala na jahodove knedliky..mam po nich 4.den abstak. Tak se to hodilo ![]()
@Lotty83 ja jsem vzdy chtela holcicku…ale od prvni chvile citim kluka…takze s nim pocitam a desne se na nej tesim…hlavne, at je zdrave..mimimnko moje vymodlene
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.