Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 píše:
Moje fotka z tydnu 7+3At to tu mame hezky vsechno…
Juu ![]()
@Kuhnice píše:
@sple
Myslim ze by sis mela udelat dalsi, a s utrousem myslim zes vysazovat nemela
Dej vedet s dalsim testikem
Ja mela podle doktorky brat 12 dni, pak se mela dostavit ms…inseminace nakonec neprobehla(nebylo nic dominantniho, ac toho bylo hodne), utrous mi dala, jen abych mela srovnany cyklus..a dalo se planovat ivf
@Krteckovi
Moc velká gratulace
já zas jediná čekám jako poslední! Kurňa. ![]()
@sple
No podle mě se duch neudělá jen tak. Zkus zase ráno a dej vědět, jsem zvědavá ![]()
Ahoj devcata opravdu same pozivni zpravy tu jsou a moc vsem gratuluji a preji hladky prubeh se stastnym koncem
ja pomalu vstoupila do 19tt a jonasek se zacat mazlit s briskem. Ted prave priletel vyhrnul trico a prej tuli tuli miminto ![]()
@sple ty jo, ze by se povedlo nakonec prirozene? Udelej si test jeste zitra rano…protoze tyden po vysazeni utrose bys to urco uz dostala
to by bylo super.Dej vedet.
@1985bara to je brouceeeek
ja v sobotu zacinam 12.tt ![]()
@Kuhnice vydrz prdka..vydrz. ![]()
Holkyyy vsecko v poradku a 16.6. Se juknem na srdicko. Mam prosbu, nevite co znamenaji vsecky ty zkratky? ![]()
@Kuhnice podle me je to nastaveni pristroje. Protoze jak je velke mimi atd je jina znacka
@Kuhnice píše:
Holkyyy vsecko v poradku a 16.6. Se juknem na srdicko. Mam prosbu, nevite co znamenaji vsecky ty zkratky?
No vidíš
super, gratulujeme. My tam máme napsané velikost a předběžný termín porodu
@Kuhnice píše:
@Krteckovi dekujuuto ten muj gyndar uz asi spechal domu…
Já myslela že už jsi byla v Gennetu.
my na první ultz.jsme šli tam
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.