Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Tady to je babyboom
Tak i já se přidám. Jsem 9 den po ET a od 6 dne mám //
V pondělí si nechám nabrat hcg a budu se objednávat na utz. Můžu se zeptat za jak dlouho jste šli? Už si to nepamatuji. Cca po 3 týdnech? U syna jsem byla 6+6.
@Lotty83 Ahooj.Mooc gratuluju. To je super, ze mame ted takove stesti
Ja byla na ET 15.4 pak 22.4 jsem zkusila test a byl pozitivni.Na krev jsem sla 28.4 a od krve me objednali do Gennetu na ultra za 3 tydny coz bylo 19.5
takze jsem byla na ultra az v 7+6.
@Lotty83 píše:
Ahoj holky. Tady to je babyboomTak i já se přidám. Jsem 9 den po ET a od 6 dne mám //
V pondělí si nechám nabrat hcg a budu se objednávat na utz. Můžu se zeptat za jak dlouho jste šli? Už si to nepamatuji. Cca po 3 týdnech? U syna jsem byla 6+6.
Ahoj, my jsme to teď měli 2.5. ET, po 14dnech na krev a teď 6.6.jsme byli na utz. a teď 12.6.už jdeme ke svojí lékařce domluvit se na testy jestli je budu dělat u ní nebo v Gennetu.
P. S. velká gratulace ![]()
Tak ja nevim, vypada to, ze asi nic…
jsem takova zmatena…uz je to 7dni co jsem dobrala utrous…
Uz jsem to mela davno dostat prave…i kdyz ja mam dost nepravidelne cykly…volala jsem rano do gennetu, tak me chce zitra doktorka videt, tak treba se dozvim vic. ![]()
@sple vezmou ti krev na hcg a budes mit jasno. Budu ti drzet palce ![]()
Taky přidávám toho našeho miniaturního mrazáčka
Trošku nekvalitní foto
ale je tam
![]()
Tak já přidávám foto z 7+3 tam jsme veliký 1,26cm foto není moc kvalitní ale jsme tam hezky vidět ![]()
@Kuhnice děkujeme v úterý doufám že bude další fotka. A ty jsi doma na neschopence? Že bychom se mohli třeba sejít a pokecat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.