Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zase na kombinovaný screenig je to brzo. Ten se dělá krev mezi myslim cca 10-11 tt a pak utz 12-13 tt. Takže na to by bylo brzo.
@nothingn
Na tom vsem jsme byli oba v lednu.. a mam prijit normalne, ne na lacno.. nevim co chteji.. :-/
Ahoj holkyy, tak srdíčko nám bije jako zvon, jsem 7+4 ale mimco vypada 7+6
má 1.40cm a vše je v pořádku
![]()
Děkuji holky ![]()
Jinak je mi už 3 dny uplně katastrofálně. Skoro nic neudržim, a když zrovna nezvracim tak svírám pytlík protože je mi pořád hodně zle…
zhubla jsem 3 kila ale mám zásoby tak je to v pohodě ![]()
@Kuhnice To znám
od 7tt sem na tom ůplně stejně ještě k tomu ůnava…:D ![]()
@Jaruška110
A co papas? Ja jsem si dala asi 15 piskotu behem 3 hodin, sklenicku jablecnyho mostu. Mela jsem radost ze uz necitim hlad no a samozrejme to zas skoncilo v zachode. Takze mam znovu krutej hlad a je mi blbe. Jak to řešíš ty?
@Kuhnice já mohla ze začátku opravdu jen vodu po troškách a tmavé rohlíky, piškoty a loupáky, vše jen po malinkatejch porcích. kolem 9tt jsem nemohla cítit žádné jídlo co se vařilo, vůně, cigarety… to byla hrůza. Ted už mi připadá že se to zlepšuje není to ono, ale už v sobě udržím aspon něco.
Má rada je Musíš to nějak přežít, je to ošklivý ale přetrpět se to asi musí.
odpočívej a jez jen po čem ti není zle.
![]()
@Jaruška110
No máš pravdu, asi se to musí přetrpět
ale já to zvládnu!
hlavně neskončit někde na kapačkách.
@Kuhnice to víš že to zvládneš, nic jinýho nám nezbývá
ale zase je dobrý to že je to další etapa za vysněným miminkem.
Dávej si malé porce a po troškách vodu nebo džus co ti chutná víc a uvidíš bude to dobrý ![]()
@Kuhnice : je super, že je všechno v pořádku ![]()
Holky já jsme v prvním těhu taky pořád zvracela a hubla. Měla jsem ketony v moči, takže jsem začala být podvyživená. Doktor mi poradil Glukopur, abych do sebe dostala. Po 16tt se to spravilo naštěstí.
@Lucie343 Ježišku to je nádherný
,velikánská gratulace
at je i nadále vše v pořádku…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.