GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
27.6.17 20:24

No ja doufam ze uz tohle prejde. Vecer me chytla takova migrena jak nikdy, zvracela jsem bolesti a myslela jsem ze me manzel poveze. Bylo to fakt hrozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.6.17 09:24

@Kuhnice jsem jedenáctý týden a už je to opravdu lepší, jen se dostaví některé dny žaludek na vodě, ale jinak už dobrý. Vím že je to hrozný ale vydrž bude líp… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.17 10:56
@Kuhnice píše:
No ja doufam ze uz tohle prejde. Vecer me chytla takova migrena jak nikdy, zvracela jsem bolesti a myslela jsem ze me manzel poveze. Bylo to fakt hrozny

To jsem měla taky, jediné co můžeš je vydržet to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.17 10:59

Chci se zeptat, jsem 11.týden asi 10+4 a od včera mám tlak v podbřišku měla jste to některá? V Gennetu říkali ať se obrátím na svého lékaře. Říkala jsem si že si asi mrňousek dělá místo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
28.6.17 11:10

@Krteckovi jako radsi se zeptej lekare.Tim nic nepokazis. Ja tlaky a nekdy i jemnou bolest citim obcas do ted(14.tt)

No a jinak holky mam trosku potize.Od pondeli me boli dost v podbrisku. Divne se mi cura a mam takovy pocit studenych chodidel.Tak si myslim, ze je to mocovy mechyr. Takze dneska jsem odnesla moc do laborky a doufam, ze se mi potvrdi mocak, abych nemusela mit strach, ze je to deloha..nebo nejaky zanet. Vcera jsem pila brusinkovej caj a dala si dva Urinaly…asi bych je v tehu nemela…ale uz jsem nevedela, co s tim. Na gyndu se mi nejak nechce…prijde mi, ze si prestavam rozumet s doktorkou. Nevim…mozna muj osobni tehu pocit.Tak drzte palce, at je to bud ten mocak..a nebo at to prejde a je to jen proste rostouci mimco a roztahujici deloha. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.6.17 11:31

@Krteckovi taky mě ode dneška tlačí podbřišek, byla sem v pondělí u doktorky a bylo vše v pohodě. Tak asi opravdu si dělá mímo místečko. četla sem že tenhle týden má vyrůst o strašně moc…
Jinak pro tvůj klid si radši dojdi ke své doktorce… :srdce:

@Lucie343 Budu držet palečky at je to opravdu jen ten močák, je mi líto že si nerozumíš s vlasní doktorkou.Ale styvy v těhu jsou fakt zajímavý, já včera třeba brečela a ani pořádně nevím proč :nevim: a to jinak žádná plačka nejsem.

Jinak opravdu držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.6.17 11:49

Ahoj holky,
co to tady čtu? Neděste mě.
@Lucie343 Chodíš doma bosa? nebo kdes to mohla čapnout? Určitě to bude buď močák nebo mimis. Kdyby bylo něco špatně s prckem tak se to projeví krvácením. Zachumlej se do dek a odpočívej. A s těma práškama.. Já jsem volala doktorovi že už nevim co mám dělat a řekl mi že když mi zabírá Valetol na migrénu tak ať si jeden vezmu, nárazově to uškodit nemůže a jelikož mimčo už vnímá bolest tak je to lepší pro oba.
Hlavně ať to neni zánět dělohy. Ale to bude dobrý, uvidíš :-* držim palce a dej vedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.17 12:02

@Lucie343 děkuji dnes tam není lékař takže zítra ráno, taky si myslím že to je mimo.

Budu držet palečky určitě je to jen močák. Dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
28.6.17 13:00

@Krteckovi : a zkusit magnézko, jestli by trošku nepomohlo. Jinak může to být, že se roztahuje, z toho tepla nebo neťapkáš někde moc?

Holky škoda, že nejsme zamčený, strašně ráda bych Vám něco řekla, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.6.17 13:13

@nothingn je to hodne tajne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.6.17 13:13

My se zitra chystame na 2 screening nemuzu se dockat a za mesic 3d utz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.17 15:03

@nothingn včera jsem se trochu prošla abych nebyla zavřená. :) ale cítila jsem to už včera ráno. Zítra zajdu k lékaři pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.6.17 15:05

@nothingn co je to za tajnost? V podstatě se neznáme asi většina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
28.6.17 15:18

Ahoj holky…tak mám nález v moči…volali mi, ať okamžitě dojedu pro antibiotika…v pátek přijdou další výsledky podrobnější a kdyžtak mi antibiotika změní. Achjo, tak se bojím…zánět močáku je pro mimčo dost nebezpečný. Ale budu optimista a budu doufat, že jsme to podchytili včas. Buď to prostě samo začalo…a nebo jsem ofoukla v noci, spíme s otevřeným balkonem…a když spím, je mi občas zima. No a nebo v pondělí jsem byla mým dětem na vyřazení ze střední a byyla v tom kostele zima a já měla jen sandálky, tak je možné, že jsem nastydla od pacek… kdo ví.
@Krteckovi @Jaruška110 @Kuhnice At vás bříška nebolí a neblinkáte holky moje :srdce: @1985bara toto letí co? Ať je hlavně vše v pořádku :*
@nothingn založila jsem uzavřenou skupinu…Holky z Gennetu…můžeš se přidat a napsat nám to… alespoň tam už něco někdo taky vloží… :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.6.17 17:15

@Lucie343 Luci takže teplý fusky, zalést do peřin, čaje a znáš to… bude to dobrý :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.