Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 píše:
@Krteckovi a v kolikatem jsi tydnu?
Jsme v 10.tt a tenhle týden jsem viděla na utz. pohyby miminka. Na utz.jdu do gennetu a to bych měla být 13.týden. Zítra si mám brát poslední utrogestan. Když by se objevila komplikace tak pokračuju do 12.týdne.
@Krteckovi tak to je krasny.
Jojo..ja taky brala do 10.tt utros a ve 13.tt jsem byla na screeningu.Tak to mame stejne
Ted jdu na ultra do poradny az 25.7 a to budu 17+3..takze uz 18.tt.To bych snad mohla citit uz pohyby.
Holky? Vy cekate vsechny take 1.mimco? Nebo uz mate doma nejakyho andilka?
@Lucie343 píše:
@Krteckovi tak to je krasny.Jojo..ja taky brala do 10.tt utros a ve 13.tt jsem byla na screeningu.Tak to mame stejne
Ted jdu na ultra do poradny az 25.7 a to budu 17+3..takze uz 18.tt.To bych snad mohla citit uz pohyby.Holky? Vy cekate vsechny take 1.mimco? Nebo uz mate doma nejakyho andilka?
My čekáme na prvního roubíře a oba se těšíme i celá rodina
Zdravím, chtěla jsem se zeptat do kdy jste brali utrogestan?
@Lucie343
Taky mám brát do 10 TT. Zítra začínám 10tt, takže už nemusím? Nebo dojet 10 TT?
@Kuhnice píše:
@Lucie343
Taky mám brát do 10 TT. Zítra začínám 10tt, takže už nemusím? Nebo dojet 10 TT?
No já jsem dojela do 10+0, což bylo včera
a při problémech mam pokračovat so 12tt
@Kuhnice ja jsem koncila uplne nejak 9+3…pak uz se mi to nechtelo zavadet. ![]()
@Lucie343
A vše v pohodě?
já zas po IuI dostala instrukce závadět ráno a večer 1tbl. A na poslední kontrole mi řekla ať pokračují 202 jako doteď… V PC to měla jinak než já v papírech
ale všechno bylo v pořádku ![]()
@Kuhnice jojo..vsechno v pohode.Ani jednou jsem za celych 14 tydnu nekrvacela, zadne extra bolesti taky nemam a mimco krasne roste a je zdrave.Co vic chtit
a hlavne, po utrosi jsem mela furt svedeni a neprijemny pocit tam dole, jak jsem mela porad vlhko a proste to ze me vytejkalo. A od vysazeni je to super..a konecne si uzivame sex se vsim vsudy.To s utrogestanem neslo…vzdyt vite. ![]()
@Lucie343
Ani mi nemluv, sem si říkala jakej budu mít klid od vložek a nic…
už se taky těším na vysazení, to bude zas jednou veselej večer. No spíš odpoledne, chodím spát v 6…
![]()
@Kuhnice to prejde…ja do 11.tydne spala taky furt
az pak se to rovnalo a ted uz jsem uplne ok.Jen obcas jsem unavena a musim jit driv.Nebo si lehnout odpoledne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.