GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
10.6.17 16:22

@Lucie343 hele nevím ale nic špatnýho jsem nejedla a venku jsem taky nebyla, ale večer mě bolela hlava tak si myslím že změna tlaku (v noci malá bouřka) a naše zlatíčko udělalo své, jinak celý den mám žaludek na vodě a pobolívá hlava. Co my pomáhalo Nalgesin S tak ten není vhodný pro těhotné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.6.17 19:24

@Krteckovi tak když to máš poprvé až ted tak je to dobrý, já to mám od 7tt :D Nejhorší je to večer :D ale už vím že musím po malinkatých porcích a jde to :D Nemůžu cítit ani když se vaří nějaký jídlo… :lol:
Tak se drž, odpočívej… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.6.17 05:33

Dobré ráno, tak to bylo jen ten jeden den a už zase nevíme o mominku. Děkuji za podporu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.6.17 05:36

Jen bych se ještě zeptala co se dělá u obvodního gynekologa na první návštěvě, budeme 8+3. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.6.17 09:19

@Krteckovi :mavam: Mě vypsala těhotenskou průkazku, zvážila sem se, změřili mi tlak doktorka na mě jukla, udělala ultrazvuk, za 14dní na krev, znovu váha + prohlídka.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.6.17 10:39

@Krteckovi tak to si měla nějakou střevní… :lol: já byla u mé gynekoložky ještě dříve, než v Gennetu. To jsem byla 7+3 a jen si mimi vyfotila, zkontrolovala srdíčko, velikost, okopírovala papíry z Gennetu a zeptala se na můj stav a pocity. Na 1.větší ultrazvuk a testy z krve, váhu a tlak jdu zítra k ní a to budu 11+3 a vypíše mi těhot. průkazku.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.6.17 11:59

@Lucie343 já byla nejdříve v Gennetu a teď poprvé jdu ke svojí tak uvidí co ni řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.6.17 16:38

:mavam: ahooj, tak jak se máte holky? Já mám obavy že moje těhotenská pohoda skončila. V noci jsem byla 3× na wc, no po čtyrech dnech celkem úleva. :oops: jinak nemam vubec chut k jídlu, akorát bych pořád pila. V noci vyžahnu litr a pul a přes den ani nemluvim. Neustále mě pálí žáha, a kdykoli se zvednu je mi na zvracení. Taky se přidalo motání hlavy a musela jsem koupit větší podprsenku. Mám všude vylezlé žíly.. Doufám že je vám líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.6.17 17:00

@Kuhnice :mavam: No popravdě mě líp opravdu není :D pořád mám žaludek jako na vodě, jíst nemůžu skoro nic, tak papkám suchý rohlíky a loupáky. Vodu pít pořádně nemůžu a to sem pila v klidu denně 4litry :D Pořád sem unavená. Ale říkám si musím to vydržet…dějě se to kvůli mimískovi :srdce: :andel:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.6.17 17:06

@Jaruška110 to je jasný že to vydržíme! Ty rohlíky a loupáky ti doma projdou? Já mám dohled, přísun jahod a broskví a každej den povinně aspoň nějakej vitamín :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.6.17 17:14

@Kuhnice :D projdou protože opravdu nic jinýho nesním, jahody a broskve by neprošli u mě ty nejím :D ale dávám si banán a jablka ale denně to není, prostě to v sobě neudržím. :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.6.17 17:19

@Jaruška110 jejejejej, tak ať se ti brzo uleví :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.6.17 17:32

@Kuhnice Děkuju :hug: a nápodobně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.6.17 17:38

Tak dámy když si to tak pročítám tak my máme asi zlatíčko od té jedné příhody je milionové a vůbec o něm nevím, nic mi není jen občas žaludek na vodě najím se a je klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.6.17 18:36

Me je uz mnohem lepe…mam teda den, kdy je mi soufl…a mota se mi hlava, jsem unavena, ale pak zase jiny den mi je uplne uzasne, jsem plna energie. Takze musim rict, ze vlastne tehotenstvi zvladam skvele. :lol: Zitra jdu na ultrazvuk..tak se tak desne tesiiim :srdce: budu 11+3 takze uz bude videt miminko a ne cervik :lol: posloucham obcas srdicko a je to nadherny. V sobotu bylo slyset uplne jako zvon…takova rychlost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.