Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 píše:
Ahojky holky
@Kuhnice @Krteckovi …drzim palce na 1.kontroly.nebojte, vse bude v poradku.
@sple injekci se neboj.Je to pohodicka a delas to pro miminko…takze ti to ani neprijde.drzim palce
No a ted ja…jdu 13.na ultra a 21.na screening…a muzu vam rict, ze jsem ze sebe desne zklamana.Vzdy jsem si rikala, jak si to budu uzivat a jak to bude fajn.. Ale moje hlava je fakt uplne blba a proste furt mysli na to spatny. Obcas me boli bricho…nejaky den mi je dobre, nejaky den mi je spatne a ja prvni co me napadne je, ze se mimco prestalo vyvijet nebo neco takoveho.Stve me to, protoze pokud je miminko v poradku (a doufam ze je) tak tyhle moje myslenky citi a musi to byt desny i pro nej, vzdyt uz jsme spojeny a on citi to, co citim ja. Takze uz at je toho 13. a ja vidim to hybajici mimnko s rucickama a nozickama a at slysim od pani doktorky, ze je vse jak ma byt a ze je mimi velke jak ma a srdicko ze krasne bije.
Nezlobte se, ale ja se musela vypovidat. Manzel mi za to nadava, ze jak tohle muzu vubec rict.Ze to desne hrotim a ja nevim co vsechno.
To znám, taky si říkám že to vše bude ok. Manžela se na to taky pořád ptám. Občas mám žaludek na vodě a občas je mi nádherně ![]()
@Krteckovi ja pred 1. ultra jsem tohle nemela. Vedela jsem, ze to bude dobry…ano, strach jsem mela.Ale citila jsem, ze to srdicko uvidime.Ale ted? Nejde se radovat…jen se utesovat a to je mi k prdu ![]()
@Lucie343 píše:
@Krteckovi ja pred 1. ultra jsem tohle nemela. Vedela jsem, ze to bude dobry…ano, strach jsem mela.Ale citila jsem, ze to srdicko uvidime.Ale ted? Nejde se radovat…jen se utesovat a to je mi k prdu
Já si říkám ze to bude ok a všechno klapne jak má a u tebe to bude také dobré uvidíš
@Krteckovi @Lucie343
Ale no tak holky, co to tady čtu?! Je snad nad slunce jasný že ty naše prcky máme a jsou v pořadku. Já to prostě vim. Tak například jsem se dneska oblíkala před zrcadlem a myslela jsem že upadnu. Mé jindy zatažitelné břicho nejde zatáhnout ani za nic. Jsem v 7+1tt a sestra měla takové bříško už ve 4tt takže hledejte klady holky a koukejte toho prcka rozesmívat místo naprosto zbytečnejch obav
všechny to dáme! A pro pobavení… no hubená jsem nikdy nebyla ale aspoň to šlo zatáhnout.
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
Teprve začnem dělat tak pak určo ukážu
Hele máš recht nejde mi zatáhnout břicho
už se těším až ho zítra uvidíme. Děkuji ![]()
@Krteckovi
Tak vidis!
budem dvě pupkačky. A neděkuj mi, vždyť je to všechno normální pravda ![]()
@Kuhnice ja taky citila brisko uz od toho 8.tydne…no a jinak…ted jsem si od kamaradky pujcenym domacim ultrazvukem udelala zkousku a brecim tu uz hodinu…srdicko krasne bije
takze cerne myslenky zahozeny
poslu taky fotky pupiku
Ta v modrem tricku je z 9+4
@Lucie343 no Luci! Tak to gratulace!
ja chci taky ultrazvuuuuk domaciii
![]()
Je to super, když se můžeš takhle uklidnit. Ještě by mohli dělat i ultrazvuk na obrazovku a ne jen poslech
to tak děsně letí všechno…
dneska jsem 10+2. No nic, jdu uklízet, konečně mám chuť žít…
tak se mějte krásně a dejte pak vědět, co ty vaše kontroly ![]()
@Lucie343 hezké gratuluju a vidíš jsme říkali, že to bude dobré ![]()
@Kuhnice tak si ho pořídíme na půl ![]()
Příznaky máme tak se tím pádem musí vyvíjet tudíž vše dobře dopadne ![]()
zdravím všechny tady. Já hlásím že jsem byla na ult. u své doktorky dneska dopoledne a srdíčko bušilo o sto šest ale jen jedno, druhé není, nechytilo se. Proto sem prý špinila. Zítra na ult.do gennetu tak tam mi to asi jen potvrdí.
Držím všem palce.
![]()
@Jaruška110 píše:zdravím všechny tady. Já hlásím že jsem byla na ult. u své doktorky dneska dopoledne a srdíčko bušilo o sto šest ale jen jedno, druhé není, nechytilo se. Proto sem prý špinila. Zítra na ult.do gennetu tak tam mi to asi jen potvrdí.Držím všem palce.
![]()
Ahoj možná to bude znít ošklivě ale hlavně že to jedno nevzalo s sebou to druhé. Gratuluji ![]()
@Jaruška110 gratuluju k
a mrzi me, ze se to jedno neudrzelo.Ale kdyz to vemu jak bych to mela ja…tak zaplat panu Bohu za to druhe, ktere je silne, priroda vi, jake mimco vybrat a dat mu zivot.
opatruj se, vy vsichni se opatrujte.
Dnes jsem si koupila v Lidlu super tehu kalhoty.Jsem z nich nadsena a hned jsem v nich byla na prochazce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.