Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kuhnice noo…presne od 6+0 mi zacalo byt blbe. Nezvracela jsem, ale bylo mi dnesne. Unava, zaha, zaludek, nebyla jsem schopna vstat z postele…a ted koncim 9.tt a je mi asi 3.den mnohem lepe.Tak to asi skoncilo
a rano se musim teda hned najist, jinak je mi na omdleni. A nemam chut na sledke a na sunky a tak. Takze jim ted jen pecivo se syrem a rajcata ![]()
@Lucie343 tak na sebe buď opatrná. Jen jsem se chtěla zeptat co znamená 6+0 jak píšeš?
@Krteckovi tak se oznacuje tyden tehotenstvi…
treba dnes jsem 8+6 a je to 8 ukoncenych tydnu plus 6 dni. Takze koncim 9.tyden.Je to od posledni MS.Dej si na netu treba stranku Maminkam.cz a tehotenskou kalkulacku, das tam datum posledni MS.Pise ti to tam jaky si tyden, jak je velke miminko a co se deje s tebou.
![]()
@Lucie343 píše:
@Krteckovi tak se oznacuje tyden tehotenstvi…treba dnes jsem 8+6 a je to 8 ukoncenych tydnu plus 6 dni. Takze koncim 9.tyden.Je to od posledni MS.Dej si na netu treba stranku Maminkam.cz a tehotenskou kalkulacku, das tam datum posledni MS.Pise ti to tam jaky si tyden, jak je velke miminko a co se deje s tebou.
![]()
Aha děkuji ![]()
@Lucie343
Já jsem se pozvracela po mletý paprice když jsem otevřela sáček a mlíko mi taky zařídilo chvilku objetí s mísou… ![]()
@Kuhnice píše:
@Lucie343
Já jsem se pozvracela po mletý paprice když jsem otevřela sáček a mlíko mi taky zařídilo chvilku objetí s mísou…
Dobré ráno, mě tedy vůbec nic není, nic necítím a to to máme potvrzené z krve tak nevím ![]()
@Krteckovi tak treba budes ta stastna a vubec ti nic nebude…
me zacalo fakt az v tom 7.tt a od 9.tt mam skoro klid.Jen proste musim rano hned jist a jsem unavena. Jinak se citim taky dobre.
@Kuhnice taky dobry
to ti to zacina docela brzo
@Krteckovi
My taky máme potvrzeno z krve
jinak mi je taky dobře ![]()
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
My taky máme potvrzeno z krvejinak mi je taky dobře
Asi jsem divná nic mi nevadí, není mi špatně, si připadám divně
ET bylo 2.5.a krev 16.5.s hodnotou 822.
Já hlásím že se mi nevolnosti taky stupnují, je jedno jestli je ráno, odpoledne nebo večer. Nesmím mít hlad pak je to nejhorší. ůnava ani nemluvím, ale to si odpočinu a funguju dál. Ženy vydržte to
![]()
@Jaruška110 presne…kdyz jsem najedena, je to dobry(lepsi).
vydrzime to..vzdyt jsme tohle vsechny chtely ![]()
@Lucie343 jo to teda jo
mě je každý další den hůř a hůř, ale říkám si že je to dobře
![]()
Dobré ráno, nějak to tu usnulo
jak se všichni máte? A jaké máte pokroky? ![]()
@Krteckovi Zdravím
u mě je jedinný pokrok a to je ten že od včerejška ráno zvracím, celodenní ůnava a nevolnost mi zůstává
Co u tebe nějaké zmněny?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.