GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
25.5.17 20:23

@Krteckovi děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
25.5.17 22:29

@Kuhnice noo…presne od 6+0 mi zacalo byt blbe. Nezvracela jsem, ale bylo mi dnesne. Unava, zaha, zaludek, nebyla jsem schopna vstat z postele…a ted koncim 9.tt a je mi asi 3.den mnohem lepe.Tak to asi skoncilo :) a rano se musim teda hned najist, jinak je mi na omdleni. A nemam chut na sledke a na sunky a tak. Takze jim ted jen pecivo se syrem a rajcata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.5.17 06:00

@Lucie343 tak na sebe buď opatrná. Jen jsem se chtěla zeptat co znamená 6+0 jak píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
26.5.17 06:52

@Krteckovi tak se oznacuje tyden tehotenstvi… :) treba dnes jsem 8+6 a je to 8 ukoncenych tydnu plus 6 dni. Takze koncim 9.tyden.Je to od posledni MS.Dej si na netu treba stranku Maminkam.cz a tehotenskou kalkulacku, das tam datum posledni MS.Pise ti to tam jaky si tyden, jak je velke miminko a co se deje s tebou. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.5.17 10:12
@Lucie343 píše:
@Krteckovi tak se oznacuje tyden tehotenstvi… :) treba dnes jsem 8+6 a je to 8 ukoncenych tydnu plus 6 dni. Takze koncim 9.tyden.Je to od posledni MS.Dej si na netu treba stranku Maminkam.cz a tehotenskou kalkulacku, das tam datum posledni MS.Pise ti to tam jaky si tyden, jak je velke miminko a co se deje s tebou. :) :srdce:

Aha děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.5.17 06:42

@Lucie343
Já jsem se pozvracela po mletý paprice když jsem otevřela sáček a mlíko mi taky zařídilo chvilku objetí s mísou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
27.5.17 06:58
@Kuhnice píše:
@Lucie343
Já jsem se pozvracela po mletý paprice když jsem otevřela sáček a mlíko mi taky zařídilo chvilku objetí s mísou… :lol:

Dobré ráno, mě tedy vůbec nic není, nic necítím a to to máme potvrzené z krve tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
27.5.17 08:00

@Krteckovi tak treba budes ta stastna a vubec ti nic nebude… :) me zacalo fakt az v tom 7.tt a od 9.tt mam skoro klid.Jen proste musim rano hned jist a jsem unavena. Jinak se citim taky dobre.
@Kuhnice taky dobry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ti to zacina docela brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.5.17 10:41

@Krteckovi
My taky máme potvrzeno z krve :-) jinak mi je taky dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
27.5.17 11:39
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
My taky máme potvrzeno z krve :-) jinak mi je taky dobře :-)

Asi jsem divná nic mi nevadí, není mi špatně, si připadám divně :) ET bylo 2.5.a krev 16.5.s hodnotou 822.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
27.5.17 13:07

Já hlásím že se mi nevolnosti taky stupnují, je jedno jestli je ráno, odpoledne nebo večer. Nesmím mít hlad pak je to nejhorší. ůnava ani nemluvím, ale to si odpočinu a funguju dál. Ženy vydržte to :srdce: :andel: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
27.5.17 22:27

@Jaruška110 presne…kdyz jsem najedena, je to dobry(lepsi). :) vydrzime to..vzdyt jsme tohle vsechny chtely :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.5.17 10:53

@Lucie343 jo to teda jo :D :srdce: mě je každý další den hůř a hůř, ale říkám si že je to dobře :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
30.5.17 09:00

Dobré ráno, nějak to tu usnulo :) jak se všichni máte? A jaké máte pokroky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.5.17 09:38

@Krteckovi Zdravím :mavam: u mě je jedinný pokrok a to je ten že od včerejška ráno zvracím, celodenní ůnava a nevolnost mi zůstává :srdce: :D Co u tebe nějaké zmněny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.