Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krteckovi
Dobré ranko i tobě
nic nového až na počátek nevolností… právě se chystám na relax na lehátku, holt když doktoři naříděj klidový režim, tak musíme poslouchat, že? ![]()
@Kuhnice
Taky máme plný bazén
ale já nemůžu na sluníčko, chvilku jdu na sluníčko a pak si musím jít lehnout, nedělá mi dobře. Závidím ti ![]()
@Jaruška110
To teda budeš mít moc hezké léto… ale co, příští léto už tam budeš třeba i s prckem
tak se opatruj ![]()
U nás vše při starém, což znamená že je mi pořád dobře jen občas sluníčko mi nedělá dobře ale to může být alergií. Jinak hezký den ![]()
Ahoj holky…ja machrovala, jak je mi najednou zase dobre a prd. Nezvracim, ale mam cely den pocit, ze budu…vcera jsem cely den prolezela.Mota se mi hlava, je mi tezko…zaludek mam jak po vopici. A jeste do toho me nejak boli bricho.Tak divne. Mam docela strach.
Jinak u bazenu jsem byla u nasich…a jinak lezim na nasi zahradce, kde mam belicek s vodou a macham si v tom ruce a nohy ![]()
Nevim co jist..na nic nemam chut. Takze zatim vyhravaji polevky a pecivo se syrem z kauflandu.Budu jak koule…ale co ![]()
@Kuhnice to nějak zvládnu
a příští rok jak píšeš budu s prckama
Děkuju a nápodobně ![]()
@Lucie343
Naprosto tě chápu, já se bojím cokoli sníst. Cokoli vypít i obyč. voda mi dělá zle a to sem vypila za den klidně i 4litry. Ráno zvracím. Já si kupuju aspon tmavé pečivo, ale to jím z donucení…musíme vydržet ![]()
@Krteckovi
Bud ráda si jedna stěch štastnějších
![]()
@Jaruška110 jako ano, byla bych rada, kdyby mi bylo dobre…ale nenadavam. Proste to k tomu patri a ja pro to stesti vydrzim vsechno
asi jako my vsichni tady ![]()
Děvčata máte někdo skušenosti se slabým krvácením? spíš hnědý výtok nijak silný. Večer mě to vyděsilo. Jsem 7tt. P.doktorka mi říkala že k doktorovi nebo nemocnice mám jet kdybych začala krvácet jasnou červenou krví. Už jednou sem měla samovolný potrat v 5+6 ale je pravda že to jsem začala krvácet okamžitě. Na kontrolu mám jít až 5.6. v pondělí Měla ste to některá??? ![]()
@Kuhnice to bych ráda ale moje gyn.je tam právě jen pondělky a už to ustáva
@Krteckovi to sem taky přemýšlela, ale musím zaklepat už je to dobrý, nechci zbytečně plašit
@Jaruška110 ja se na to ptala…a pry slabe krvaceni je v techto tydnech normalni.Ale pro svuj klid si tam klidne zavolej.Kor kdyz cekas dvojcatka. Radsi trosku zaplasit, nez neco pokazit. ![]()
Ale pokud to je fuc…tak to nic neni.
Ja teda take premyslim, ze budu volat. Dobiram utros…a zacalo me bolet bricho. Docela dost.Uz cca 3 dny. Nekdy me to i vzbudi. ![]()
@Lucie343 děkuju ti za zprávu
už je to vážně dobrý. Tak doufám že to i tak zůstane, kdyby náhodou ještě něco bylo zajedu si rovnou na pohotovost radši.
Mě utros… vyjde akorád do toho 6.6. kdy mám jet na ultrazvuk.To si tam zavolej a řekni jim to, budu držet palce at to nic není, třeba jen pracuje mimísek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.