GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
30.5.17 09:38

@Krteckovi
Dobré ranko i tobě :) nic nového až na počátek nevolností… právě se chystám na relax na lehátku, holt když doktoři naříděj klidový režim, tak musíme poslouchat, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.5.17 09:45

@Kuhnice :mavam: Taky máme plný bazén :D ale já nemůžu na sluníčko, chvilku jdu na sluníčko a pak si musím jít lehnout, nedělá mi dobře. Závidím ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
30.5.17 10:09

@Jaruška110
To teda budeš mít moc hezké léto… ale co, příští léto už tam budeš třeba i s prckem :-) tak se opatruj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
30.5.17 11:27

U nás vše při starém, což znamená že je mi pořád dobře jen občas sluníčko mi nedělá dobře ale to může být alergií. Jinak hezký den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.5.17 11:29

Ahoj holky…ja machrovala, jak je mi najednou zase dobre a prd. Nezvracim, ale mam cely den pocit, ze budu…vcera jsem cely den prolezela.Mota se mi hlava, je mi tezko…zaludek mam jak po vopici. A jeste do toho me nejak boli bricho.Tak divne. Mam docela strach.

Jinak u bazenu jsem byla u nasich…a jinak lezim na nasi zahradce, kde mam belicek s vodou a macham si v tom ruce a nohy :lol:

Nevim co jist..na nic nemam chut. Takze zatim vyhravaji polevky a pecivo se syrem z kauflandu.Budu jak koule…ale co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.5.17 12:03

@Kuhnice to nějak zvládnu :D a příští rok jak píšeš budu s prckama :D :srdce: Děkuju a nápodobně :hug:

@Lucie343 :mavam: Naprosto tě chápu, já se bojím cokoli sníst. Cokoli vypít i obyč. voda mi dělá zle a to sem vypila za den klidně i 4litry. Ráno zvracím. Já si kupuju aspon tmavé pečivo, ale to jím z donucení…musíme vydržet :srdce:

@Krteckovi :mavam: Bud ráda si jedna stěch štastnějších :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.5.17 12:06

@Jaruška110 jako ano, byla bych rada, kdyby mi bylo dobre…ale nenadavam. Proste to k tomu patri a ja pro to stesti vydrzim vsechno :srdce: asi jako my vsichni tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
30.5.17 12:08

@Lucie343 Tak to stebou souhlasím :srdce: :andel:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 10:09

Děvčata máte někdo skušenosti se slabým krvácením? spíš hnědý výtok nijak silný. Večer mě to vyděsilo. Jsem 7tt. P.doktorka mi říkala že k doktorovi nebo nemocnice mám jet kdybych začala krvácet jasnou červenou krví. Už jednou sem měla samovolný potrat v 5+6 ale je pravda že to jsem začala krvácet okamžitě. Na kontrolu mám jít až 5.6. v pondělí Měla ste to některá??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
31.5.17 10:20

@Jaruška110
Ja bych zkusila zavolat na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 10:25

@Kuhnice to bych ráda ale moje gyn.je tam právě jen pondělky a už to ustáva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.5.17 10:56

@jaruska110 zavolat do Car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 11:04

@Krteckovi to sem taky přemýšlela, ale musím zaklepat už je to dobrý, nechci zbytečně plašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
31.5.17 11:46

@Jaruška110 ja se na to ptala…a pry slabe krvaceni je v techto tydnech normalni.Ale pro svuj klid si tam klidne zavolej.Kor kdyz cekas dvojcatka. Radsi trosku zaplasit, nez neco pokazit. :srdce:

Ale pokud to je fuc…tak to nic neni.

Ja teda take premyslim, ze budu volat. Dobiram utros…a zacalo me bolet bricho. Docela dost.Uz cca 3 dny. Nekdy me to i vzbudi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 11:52

@Lucie343 děkuju ti za zprávu :) už je to vážně dobrý. Tak doufám že to i tak zůstane, kdyby náhodou ještě něco bylo zajedu si rovnou na pohotovost radši.

Mě utros… vyjde akorád do toho 6.6. kdy mám jet na ultrazvuk.To si tam zavolej a řekni jim to, budu držet palce at to nic není, třeba jen pracuje mimísek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.