GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
31.5.17 13:15

@Jaruška110 no…uz jsem vyrazena z Gennetu.Ale asi zitra zavolam na gyndu radsi. A zeptam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 13:24

@Lucie343 jo vlastně, tak p. doktorce určitě ti řekne co a jak, bude to určitě dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 16:10

Tak sem volala do gennetu bylo po 15hod. a bylo mi řečeno, že už tam sestry s IVF nejsou at si zavolám zítra ráno, docela mě to překvapilo. Mám tohle číslo psané na papíře po IVF-transféru kdybych měla potíže :nevim: A přímo doktorce se mi volat nechce :nevim: abych neotravovala z hloupostí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
31.5.17 17:27

@Jaruška110 ahoj chapu tvuj strach ale pri jondovi jsem krvacela 6 a 7 tt a ted u druheho pravidelne kazdy ct neco na papire bylo az do 13tt ted musim zqklepat a je vse ok i kdyz min tyden opet ale prisuzuji to namaze a stresu ze stehovani. Na dnesni kontrole vse ok mimi je cile a jsem 17+ 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.5.17 19:26

@1985bara Děkuji ti za ůtěchu, doufám že to bude dobrý a mimísci rostou tak jak mají na kontrolu jdu v pondělí tak sem zvědavá. Ale jak to tak vypadá má to tak asi být.
Tobě gratuluju a přeju at je mímo v pořádku i dál a krásně roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.17 11:04

Chtěla jsem se zeptat zda máte někdo alergii a jaké léky používáte, na utz.jsme ještě nebyli ten nás čeká až v úterý tak abych neublížila miminku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.6.17 11:17

@Krteckovi zavolala bych si do gennetu určitě ti poradí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
1.6.17 12:58
@Jaruška110 píše:
@Krteckovi zavolala bych si do gennetu určitě ti poradí :srdce:

Děkuji zkusím vydržet do úterý k paní doktorce bude první utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.6.17 06:11

Dobré ráno, tak co jak je kdo na tom? V jaké fázi jste?

My zítra po obědě jdeme na první utz.tak se trochu bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
5.6.17 07:16

@Krteckovi
Ahoooj, ja jdu ve stredu ve 12 a mam uplně stejné pocity. Ale bude to dobrý! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.6.17 07:27

@Kuhnice máme to ve 13:30, taky si říkáme ze to musí být dobré když docela dost odpočíváme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
5.6.17 07:43

@Krteckovi
My zrovna finisujem rekonstrukci bytu, takze ja odpocivam jen dopoledne a pak pekne makat… :roll: ale ted bude na rade pokojicek tak to uz jsem natesena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.6.17 08:29

Ja cekam na MS, pak zavolat do gennetu a objednat se na krev na pohl. nemoci asi i prevzeti stim.leku(na dalsi cyklus) a nejake to pokecani s mudr…no, trochu se bojim vsech tech leku, injekci apod…ale snad to bude ok :think: Dostali jsne zase spoustu papiru, ktere mame vyplnit, ale doufam, ze to s nami doktorka projde a poradi co a jak…takze na zac. cervence ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.6.17 09:10

Ahojky holky
@Kuhnice @Krteckovi …drzim palce na 1.kontroly. :srdce: nebojte, vse bude v poradku.
@sple injekci se neboj.Je to pohodicka a delas to pro miminko…takze ti to ani neprijde. :srdce: drzim palce

No a ted ja…jdu 13.na ultra a 21.na screening…a muzu vam rict, ze jsem ze sebe desne zklamana.Vzdy jsem si rikala, jak si to budu uzivat a jak to bude fajn.. Ale moje hlava je fakt uplne blba a proste furt mysli na to spatny. Obcas me boli bricho…nejaky den mi je dobre, nejaky den mi je spatne a ja prvni co me napadne je, ze se mimco prestalo vyvijet nebo neco takoveho.Stve me to, protoze pokud je miminko v poradku (a doufam ze je) tak tyhle moje myslenky citi a musi to byt desny i pro nej, vzdyt uz jsme spojeny a on citi to, co citim ja. Takze uz at je toho 13. a ja vidim to hybajici mimnko s rucickama a nozickama a at slysim od pani doktorky, ze je vse jak ma byt a ze je mimi velke jak ma a srdicko ze krasne bije.

Nezlobte se, ale ja se musela vypovidat. Manzel mi za to nadava, ze jak tohle muzu vubec rict.Ze to desne hrotim a ja nevim co vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.6.17 09:41
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
My zrovna finisujem rekonstrukci bytu, takze ja odpocivam jen dopoledne a pak pekne makat… :roll: ale ted bude na rade pokojicek tak to uz jsem natesena :dance:

No já spíš odpočívám odpoledne jdu si schrupnout na chvilku a jinak uklízím, stěhuju si lehké věci atd. :)

Pošli foto pokojíčku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.