Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Satty
Ja mam pco… ovulaci jsem mela na iui poprve v zivote… byla jsem 2× na operaci s cystama… a celkove jsem trpela na zanety spodku. Ale myslim ze je uplne jedno jaky jsou kde procentualni sance, jednou to proste vyjit musi, jinak by se s tebou nezabejvali ![]()
Vydrz a hlavne
![]()
@Kuhnice To je stejně úžasný otěhotnět pri prvni ovulaci!!
Tak sd šetři ![]()
@Krteckovi ja mam brat utros do 10.tt…velka zabavicka
tak to jooo…tak ono to tak vychazi na ten cerven s ultra ![]()
No a jinak ja jsem jen zavolala, ze jsem po IVF a ze se povedlo.Tak jestli se muzu objednat na ultra. a ona mela dovcu dalsi tyden, takze me stejnak objednala az na ten tyden co Gennet
takze jsem byla v utery u ni a v patek v gennetu a mimco vyrostlo o 3 mm ![]()
@Kuhnice : Chápu tedy dobře, že caru nějak nevychytali ovulaci, když jsi otěhotněla až nějakou dobu po IUI?
Holky jak to vůbec chodí teď nově s vyšetřeníma miminka. Za nás dřiv byli tripple testy a dnes jsme četla, že snad nejsou. Jaká jsou tedy nově vyšetření?
@nothingn
No, když jsem byla na uz tesne pred IUI tak mi ukazala folikul ze uz je narusenej tzn ze praská… podle me ale praskal jeste minimalne den protože na IUI jsem byla 6.5. A oplodnění vychází až na nějakého 12tého
tak fakt nevím.. Taky bych mela podotknout ze to sedmidenni laskovani nebylo z duvodu pokouseni se o mimi ale protoze uz 2 mesice bydlime u tchyne a tchana (rekonstruujeme byt od betonu..) takze nam to proste jen chybelo ![]()
@Lucie343 já byla včera u své gynek. a napsala mi těhotenskou průkazku
udělala ultrazvuk, už sem je viděla, jedinný co se jí nelíbilo je že jedno odpovídá 5-6 týdnu ale to druhé je o něco menší. Ale věřím že to bude dobrý musí. Na další kontrolu jdu 5.6 a odběry krve.Do Gennetu jedu 6.6..Jsem zvědavá co mi řeknou tam, přeci tam mají lepší ultraz. než u mé doktorky.Tak uvidím…
@Jaruška110 : Jé nějak jsem nezaznamenala, že budeš mít dvojčátka
Ať je příští utz vše O. K.
@Kuhnice : To spíš vypadá, že dorostlo ještě nějaké další
, ty jo příroda je mocná a stále jsme na ní krátký.
@Jaruška110 ty joo, uz prukazku.To je super
Tak ono vetsinou je jedno z dvojcatek mensi..neboj, to dopadne dobre.Kdy mas termin?
To mam radost holky, ze se nam to vsem takhle povedlo. ![]()
@Lucie343 taky sem se divila že mi jí dala takhle brzy
ale prý proč čekat. doufám že máš pravdu ale opravdu věřím že to bude dobrý ![]()
Termín mi napsala na 16.1.2018
![]()
@nothingn No nechali jsme si dát dvě
Děkuju moc ![]()
Taky přeju Všem jen samé dobré zprávy
![]()
@Jaruška110 píše:
@Lucie343 taky sem se divila že mi jí dala takhle brzyale prý proč čekat. doufám že máš pravdu ale opravdu věřím že to bude dobrý
Termín mi napsala na 16.1.2018![]()
![]()
@nothingn No nechali jsme si dát dvě
Taky přeju Všem jen samé dobré zprávyDěkuju moc
![]()
![]()
![]()
Gratulace a ať se zlatíčka dobře vyvíjejí ![]()
Když vás tak „poslouchám“ tak si snad také zavolám ke svojí lékařce ale přijde mi to brzo. Minulý týden byla teprve krev. ![]()
Jinak mi nic není, nic na sobě nepociťuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.