GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
22.5.17 20:48

@Satty
Ja mam pco… ovulaci jsem mela na iui poprve v zivote… byla jsem 2× na operaci s cystama… a celkove jsem trpela na zanety spodku. Ale myslim ze je uplne jedno jaky jsou kde procentualni sance, jednou to proste vyjit musi, jinak by se s tebou nezabejvali :hug:
Vydrz a hlavne :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.5.17 20:52

@Kuhnice To je stejně úžasný otěhotnět pri prvni ovulaci!! :potlesk: Tak sd šetři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.5.17 20:57

@Satty
Budu neboj ani do prace uz nepujdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.5.17 21:05

@Kuhnice S tou prací bych to taky tak udělala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.5.17 21:12

@Krteckovi ja mam brat utros do 10.tt…velka zabavicka :lol: tak to jooo…tak ono to tak vychazi na ten cerven s ultra :)

No a jinak ja jsem jen zavolala, ze jsem po IVF a ze se povedlo.Tak jestli se muzu objednat na ultra. a ona mela dovcu dalsi tyden, takze me stejnak objednala az na ten tyden co Gennet ;) takze jsem byla v utery u ni a v patek v gennetu a mimco vyrostlo o 3 mm :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
23.5.17 07:03

@Kuhnice : Chápu tedy dobře, že caru nějak nevychytali ovulaci, když jsi otěhotněla až nějakou dobu po IUI?

Holky jak to vůbec chodí teď nově s vyšetřeníma miminka. Za nás dřiv byli tripple testy a dnes jsme četla, že snad nejsou. Jaká jsou tedy nově vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.5.17 08:25

@nothingn
No, když jsem byla na uz tesne pred IUI tak mi ukazala folikul ze uz je narusenej tzn ze praská… podle me ale praskal jeste minimalne den protože na IUI jsem byla 6.5. A oplodnění vychází až na nějakého 12tého :think: tak fakt nevím.. Taky bych mela podotknout ze to sedmidenni laskovani nebylo z duvodu pokouseni se o mimi ale protoze uz 2 mesice bydlime u tchyne a tchana (rekonstruujeme byt od betonu..) takze nam to proste jen chybelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.5.17 09:08

@Lucie343 já byla včera u své gynek. a napsala mi těhotenskou průkazku :) udělala ultrazvuk, už sem je viděla, jedinný co se jí nelíbilo je že jedno odpovídá 5-6 týdnu ale to druhé je o něco menší. Ale věřím že to bude dobrý musí. Na další kontrolu jdu 5.6 a odběry krve.Do Gennetu jedu 6.6..Jsem zvědavá co mi řeknou tam, přeci tam mají lepší ultraz. než u mé doktorky.Tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
23.5.17 09:13

@Jaruška110 : Jé nějak jsem nezaznamenala, že budeš mít dvojčátka :-) Ať je příští utz vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
23.5.17 09:14

@Kuhnice : To spíš vypadá, že dorostlo ještě nějaké další :-), ty jo příroda je mocná a stále jsme na ní krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.5.17 09:15

@Jaruška110 ty joo, uz prukazku.To je super :srdce: Tak ono vetsinou je jedno z dvojcatek mensi..neboj, to dopadne dobre.Kdy mas termin?

To mam radost holky, ze se nam to vsem takhle povedlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.5.17 09:24

@Lucie343 taky sem se divila že mi jí dala takhle brzy :D ale prý proč čekat. doufám že máš pravdu ale opravdu věřím že to bude dobrý :srdce:
Termín mi napsala na 16.1.2018 :andel: :andel:

@nothingn No nechali jsme si dát dvě :D Děkuju moc :hug:

Taky přeju Všem jen samé dobré zprávy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.5.17 10:37
@Jaruška110 píše:
@Lucie343 taky sem se divila že mi jí dala takhle brzy :D ale prý proč čekat. doufám že máš pravdu ale opravdu věřím že to bude dobrý :srdce:
Termín mi napsala na 16.1.2018 :andel: :andel:

@nothingn No nechali jsme si dát dvě :D Děkuju moc :hug:

Taky přeju Všem jen samé dobré zprávy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Gratulace a ať se zlatíčka dobře vyvíjejí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.5.17 10:40

Když vás tak „poslouchám“ tak si snad také zavolám ke svojí lékařce ale přijde mi to brzo. Minulý týden byla teprve krev. :nevim:

Jinak mi nic není, nic na sobě nepociťuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
23.5.17 11:14

@nothingn
Asi by mě regulérně jeblo. :-D ale šťastná bych byla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.