Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lotty83 ja mela kratky a vysla mi stimulace asi na 5.000. To je desny vid? Kolik dame jen za leky…a ty teda koukam davas pekny palky ![]()
@Kuhnice zkus si test dneska..nebo zitra rano…ja to nevydrzim s tebou cekat do soboty
chci videt tu dalnici
@Lucie343
Dneska už jsem prolitá vodou s citronem takze nechci videt ten snehobilej vysledek ![]()
A zítra jdu ve 3 ráno do práce takže až sobota, musíš to vydržet semnou!
![]()
Stejně mám furt strach že zmizí nebo bude stejně slabej ![]()
Děvčata jste hrozný!
tak jsem zkusila testit. Viděla jsem to líp než minule, ale zase mi pripada ze uz by to melo bejt o dost vic. ![]()
@Kuhnice haha
to je mor vid
no, je slabouckej, ale dulezite je, ze neni slabsi, nez minule. Roste ti HCG jen pomaleji.To bude dobryyy
Sestra mela negativni testy do 4 mesice.. pak sla na gyndu ze uz to tri mesice nedostala tak potvrdili tehotenstvi ale jinak ani netusila.. dneska me obzvlaste popichuje podbrisek, zajimalo by me co tam ten pišišvor dělá ![]()
Tak, ja jsem po dnesni kontrole vyrazena z Gennetu a uz tam pujdu jenom na screening v cervnu ![]()
Dobry vecer devcata. Prosim o pomoc, rady zkusenosti… Od dnesniho odpoledne me trapi velice silna bolest primo uprostred v podbrisku. Kdyz lezim je to ok, jakmile vstanu… Peklo! Jednou za par hodin me tam i pichne… Mam strach ze je neco spatne ![]()
@Kuhnice mela jsem to take tak…tyden po ET…tudiz kdyz uz bylo mimco zavrtane…obcas jsem i brecela jak to krecovite pichlo.Ale pokud je to asi oravdu k nevydrzeni, tak si radsi dojdi.Abys nemela mimodelozni nebo neco.
Ahoj holky, mam dotaz. Doplaci se neco za vysetreni na pohlavni nemoci? Nikde v ceniku gennetu jsem to nenasla…nas teda nakonec ceka taky ivf…na zacatku cervence.
@Lucie343
Ahoj, docela jsi me uklidnila. Dneska už je to zas v pořádku, sem tam popíchne ale ta bolest je pryč. Ne že bych se extra sledovala ale tohle bylo prostě moc! Jen jsem se zvedla na zachod a po peti minutach v klidu v posteli to přešlo. Doufám, že už to nepřijde. Děkuju moc
![]()
@Lucie343 píše:
Tak, ja jsem po dnesni kontrole vyrazena z Gennetu a uz tam pujdu jenom na screening v cervnu
Gratuluji a opatruj se ![]()
@Kuhnice píše:
Dobry vecer devcata. Prosim o pomoc, rady zkusenosti… Od dnesniho odpoledne me trapi velice silna bolest primo uprostred v podbrisku. Kdyz lezim je to ok, jakmile vstanu… Peklo! Jednou za par hodin me tam i pichne… Mam strach ze je neco spatne
Hele mě občas i teď píchne, a než jsem šla na krev tak dost často ale jak již bylo psáno pokud to je hodně bolestivé tak si zajdi na kontrolu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.