Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Satty nam tam rekli prakticky to samy co uz 7 let vime. Takze za nas zbytecne zabity 2mesice… kdyz jsme sli na krev tak jsme tam stravili pres 2 hodiny. Bylo tam strasne lidi a pary berou jen v utwry - twdy jestli pujdes do imunie na karline…za mesic u samotne dr jsme byli skoro presne na danou hodinu
@Satty Nam tam zjistili reakci IMUNO což se ale uz u prvního pokusu předpokládalo a brala jsem Medrol, ma to hodne páru co jsou spolu déle (my 16let), a diky tomu i nestačí IVF, ale musime mit minimálně ICSI + mne našli vetsi sražlivost krve a to chodím darovat krev. K něčemu to vysetreni fakt muze byt dobre ![]()
@1985bara @JarčaZ No ja si prave rikam, aby se mi kvuli tomu, ze treba nic nezjisti, cely IVF pak nejak moc neoddalovalo! Taky jsme spolu dlouho-12 let a s ICSI stejne pocitam kvuli co mozna nejlepsimu oplodneni embrya ![]()
@Krteckovi
Ani nedospim rána, i když to bude teprve 11.den, tak uvidime… ale děkuju ![]()
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
Ani nedospim rána, i když to bude teprve 11.den, tak uvidime… ale děkuju
Pozitivní myšlení má velkou sílu ![]()
Také se přidávám s pozitivním výsledkem z krve a za tři týdny kontrola a stále utrogestan
@Jaruška110 píše:
Hlásím pozitivní výsledek krve![]()
![]()
Gratulace a ať nám to vydrží
![]()
Dobré ráno, tak jsem právě testila a mám ducha
zkusím ještě v sobotu zda bude silnější… Doufám že to neni zbytek léků ale prcek. V sobotu dám vědět.
Jinak všem těhulkám gratuluji ![]()
@Krteckovi @Jaruška110 moc gratuluju holky
ja vcera byla na 1.ultrazvuku.Tak mam fotku a vse je v poradku
byla jsem tedy u me gynekolozky…ale jsem rada ze toho broucka uvidim jeste v patek v Gennetu
tak kdy podle ms budete mit TP? Ja (ted uz i podle ultra) 30.12 ![]()
a edituji kvuli @Kuhnice a take moc gratuluji
tos mela IUI vid?
@Lucie343
Děkuji
ano, první. Akorát je mi divné že mi nic není. Sem tam mě zabolí břuch a mam citlive bradavky, ale jinak vůbec nic.
@Kuhnice no tak za 1. je ještě brzo na příznaky…a za 2. mě začalo být špatně od žaludku až cca v tomhle 8.tt. Jinak prsa jsem měla citlivé vždy hned od IUI z Pregnylu a ted u IVF z těch všech hormonu, ale mám je teď takový hezky pevný a tvrdý ![]()
@Kuhnice píše:
Dobré ráno, tak jsem právě testila a mám duchazkusím ještě v sobotu zda bude silnější… Doufám že to neni zbytek léků ale prcek. V sobotu dám vědět.
Jinak všem těhulkám gratuluji
No vidíš říkala jsem že musíš věřit
a určitě je to prcek. Také mi nic není jen občas břicho.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.