GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
16.5.17 12:00

@Satty nam tam rekli prakticky to samy co uz 7 let vime. Takze za nas zbytecne zabity 2mesice… kdyz jsme sli na krev tak jsme tam stravili pres 2 hodiny. Bylo tam strasne lidi a pary berou jen v utwry - twdy jestli pujdes do imunie na karline…za mesic u samotne dr jsme byli skoro presne na danou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.5.17 12:19

@Satty Nam tam zjistili reakci IMUNO což se ale uz u prvního pokusu předpokládalo a brala jsem Medrol, ma to hodne páru co jsou spolu déle (my 16let), a diky tomu i nestačí IVF, ale musime mit minimálně ICSI + mne našli vetsi sražlivost krve a to chodím darovat krev. K něčemu to vysetreni fakt muze byt dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.5.17 12:40

@1985bara @JarčaZ No ja si prave rikam, aby se mi kvuli tomu, ze treba nic nezjisti, cely IVF pak nejak moc neoddalovalo! Taky jsme spolu dlouho-12 let a s ICSI stejne pocitam kvuli co mozna nejlepsimu oplodneni embrya ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.5.17 14:31

@Kuhnice určitě to vyjde musíš věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.5.17 18:09

@Krteckovi
Ani nedospim rána, i když to bude teprve 11.den, tak uvidime… ale děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.5.17 18:39
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
Ani nedospim rána, i když to bude teprve 11.den, tak uvidime… ale děkuju :hug:

Pozitivní myšlení má velkou sílu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
16.5.17 20:32

Hlásím pozitivní výsledek krve :D :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.5.17 20:49

@Jaruška110 l
Obrovská gratulace!
:srdce:  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.5.17 21:02

Také se přidávám s pozitivním výsledkem z krve a za tři týdny kontrola a stále utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.5.17 21:03
@Jaruška110 píše:
Hlásím pozitivní výsledek krve :D :D :srdce:

Gratulace a ať nám to vydrží :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.5.17 07:27

Dobré ráno, tak jsem právě testila a mám ducha :-) zkusím ještě v sobotu zda bude silnější… Doufám že to neni zbytek léků ale prcek. V sobotu dám vědět.
Jinak všem těhulkám gratuluji :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.5.17 07:28

@Krteckovi @Jaruška110 moc gratuluju holky :srdce: ja vcera byla na 1.ultrazvuku.Tak mam fotku a vse je v poradku :) byla jsem tedy u me gynekolozky…ale jsem rada ze toho broucka uvidim jeste v patek v Gennetu :dance: tak kdy podle ms budete mit TP? Ja (ted uz i podle ultra) 30.12 :lol:

a edituji kvuli @Kuhnice a take moc gratuluji :srdce: tos mela IUI vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.5.17 07:46

@Lucie343
Děkuji :-* ano, první. Akorát je mi divné že mi nic není. Sem tam mě zabolí břuch a mam citlive bradavky, ale jinak vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.5.17 07:51

@Kuhnice no tak za 1. je ještě brzo na příznaky…a za 2. mě začalo být špatně od žaludku až cca v tomhle 8.tt. Jinak prsa jsem měla citlivé vždy hned od IUI z Pregnylu a ted u IVF z těch všech hormonu, ale mám je teď takový hezky pevný a tvrdý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
17.5.17 08:03
@Kuhnice píše:
Dobré ráno, tak jsem právě testila a mám ducha :-) zkusím ještě v sobotu zda bude silnější… Doufám že to neni zbytek léků ale prcek. V sobotu dám vědět.
Jinak všem těhulkám gratuluji :-*

No vidíš říkala jsem že musíš věřit :) a určitě je to prcek. Také mi nic není jen občas břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.