Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krteckovi píše:
Odpočívali jste nebo jste normálně fungovali? Dnes už tak nějak funguju normálně
Ja jsem fungovala normalne jen v mirnejsim tempu
@Krteckovi budu držet palce bude to dobrý určitě
Udělejte testík a dejte vědět
@Krteckovi píše:
Test je možné dělat kdykoliv?
Nejlepsi je z ranni moci. Ja si delala ted pri tehu i odpoledne. Staci jen nejit treba 2-3 hodky na wc
@Krteckovi ja chodila i do prace…jen jsem nedelala zadny extra pohyby a nejak jsem se nepremahala.Kdyz jsem mohla, tak jsem lezela…sedela.Az po tydnu od et co jsem nasla pozitivni test jsem zustala doma a odpocivala jsem trosku vic.Ale kdyz bylo potreba vyluxovat, ci vytrit, tak jsem to delala. Ale ted v 7.tt mi je uz fakt divne a jsem deeeesne unavena.Od pondeli budu chodit do prace…3 tydny doma mi stacily
Delala sis test?
Zrovna tu o tom mluvite - po KET/ET jste zustavaly doma na neschopence nebo chodily do prace? Sice delam v kanclu, ale sefova bude poděs, az zjisti, ze jdu IVF.
Tak jsem si udělala test a nic
tak snad se to zlepší dnes je to 8.den
@Jaruška110 píše:
@Krteckovi vydržte // se určitě ještě objeví
V to doufám, zatím nic nevzdávám, jsi zlatíčko dekuji ![]()
@Krteckovi udelej si ho v patek rano.. to uz tam budou //
mate kdyztak nejaky mrazacky? Kdyby nahodou?
@Lucie343 píše:
@Krteckovi udelej si ho v patek rano.. to uz tam budou //mate kdyztak nejaky mrazacky? Kdyby nahodou?
Přemýšlela jsem že další testování nechám na pátek ráno nebo sobotu ráno. Jinak máme pouze 1 mrazáček ale aspoň něco ![]()
@Jaruška110 píše:
@Krteckovi vydržte // se určitě ještě objeví
Neboj je brzy. Já při prvním měla slabého ducha 9 den po ET. A u druhého až 11 den.
@Krteckovi : také věřím, že ještě teprve vykoukne. Já jsem taky typický příklad, že HCG jsem měla vždycky vidět spíš později než dřív. ![]()
Zdravím tady Všechny
,tak jdu s pravdou ven
jsem 9den po transféru 2blast. a dnes na mě vykoukla pidi čárečka, tak budu doufat že bude sílit. Předpověděla mi to naše čičinka chodí za mnou už asi 5den
lehá si vedle mě pořád mě jakoby hlídá. Četla jsem o tomhle chování koček u těhotných a prý to cítí a vědí to dřív než žena která je těhotná. Tak jsem si to dnes potvrdila.
Už mě pár dní bolí prsa, píchá v podbřišku a je mi ouvej od žaludku ![]()
Držte mi palce ![]()
Krásný slunečný den přeju ![]()
@Jaruška110 píše:
Zdravím tady Všechny,tak jdu s pravdou ven
jsem 9den po transféru 2blast. a dnes na mě vykoukla pidi čárečka, tak budu doufat že bude sílit. Předpověděla mi to naše čičinka chodí za mnou už asi 5den
lehá si vedle mě pořád mě jakoby hlídá. Četla jsem o tomhle chování koček u těhotných a prý to cítí a vědí to dřív než žena která je těhotná. Tak jsem si to dnes potvrdila.
Už mě pár dní bolí prsa, píchá v podbřišku a je mi ouvej od žaludku
Držte mi palceKrásný slunečný den přeju
Parada budu se tesit na dalsi pozitivni zpravy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.