GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
10.5.17 09:29
@Krteckovi píše:
Odpočívali jste nebo jste normálně fungovali? Dnes už tak nějak funguju normálně

Ja jsem fungovala normalne jen v mirnejsim tempu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.5.17 09:43

@Krteckovi budu držet palce bude to dobrý určitě :srdce: :srdce: :andel: Udělejte testík a dejte vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.5.17 09:56

Test je možné dělat kdykoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
10.5.17 10:00
@Krteckovi píše:
Test je možné dělat kdykoliv?

Nejlepsi je z ranni moci. Ja si delala ted pri tehu i odpoledne. Staci jen nejit treba 2-3 hodky na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.5.17 12:35

@Krteckovi ja chodila i do prace…jen jsem nedelala zadny extra pohyby a nejak jsem se nepremahala.Kdyz jsem mohla, tak jsem lezela…sedela.Az po tydnu od et co jsem nasla pozitivni test jsem zustala doma a odpocivala jsem trosku vic.Ale kdyz bylo potreba vyluxovat, ci vytrit, tak jsem to delala. Ale ted v 7.tt mi je uz fakt divne a jsem deeeesne unavena.Od pondeli budu chodit do prace…3 tydny doma mi stacily :) Delala sis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.5.17 12:41

Zrovna tu o tom mluvite - po KET/ET jste zustavaly doma na neschopence nebo chodily do prace? Sice delam v kanclu, ale sefova bude poděs, az zjisti, ze jdu IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.5.17 17:03

Tak jsem si udělala test a nic :,( tak snad se to zlepší dnes je to 8.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.5.17 18:38

@Krteckovi vydržte // se určitě ještě objeví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.5.17 18:43
@Jaruška110 píše:
@Krteckovi vydržte // se určitě ještě objeví :srdce:

V to doufám, zatím nic nevzdávám, jsi zlatíčko dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.5.17 19:37

@Krteckovi udelej si ho v patek rano.. to uz tam budou // :srdce: mate kdyztak nejaky mrazacky? Kdyby nahodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.5.17 20:10
@Lucie343 píše:
@Krteckovi udelej si ho v patek rano.. to uz tam budou // :srdce: mate kdyztak nejaky mrazacky? Kdyby nahodou?

Přemýšlela jsem že další testování nechám na pátek ráno nebo sobotu ráno. Jinak máme pouze 1 mrazáček ale aspoň něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
10.5.17 20:42
@Jaruška110 píše:
@Krteckovi vydržte // se určitě ještě objeví :srdce:

Neboj je brzy. Já při prvním měla slabého ducha 9 den po ET. A u druhého až 11 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
11.5.17 06:08

@Krteckovi : také věřím, že ještě teprve vykoukne. Já jsem taky typický příklad, že HCG jsem měla vždycky vidět spíš později než dřív. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.5.17 09:22

Zdravím tady Všechny :mavam:,tak jdu s pravdou ven :D jsem 9den po transféru 2blast. a dnes na mě vykoukla pidi čárečka, tak budu doufat že bude sílit. Předpověděla mi to naše čičinka chodí za mnou už asi 5den :lol: lehá si vedle mě pořád mě jakoby hlídá. Četla jsem o tomhle chování koček u těhotných a prý to cítí a vědí to dřív než žena která je těhotná. Tak jsem si to dnes potvrdila.
Už mě pár dní bolí prsa, píchá v podbřišku a je mi ouvej od žaludku :D
Držte mi palce :srdce:

Krásný slunečný den přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.17 09:35
@Jaruška110 píše:
Zdravím tady Všechny :mavam:,tak jdu s pravdou ven :D jsem 9den po transféru 2blast. a dnes na mě vykoukla pidi čárečka, tak budu doufat že bude sílit. Předpověděla mi to naše čičinka chodí za mnou už asi 5den :lol: lehá si vedle mě pořád mě jakoby hlídá. Četla jsem o tomhle chování koček u těhotných a prý to cítí a vědí to dřív než žena která je těhotná. Tak jsem si to dnes potvrdila.
Už mě pár dní bolí prsa, píchá v podbřišku a je mi ouvej od žaludku :D
Držte mi palce :srdce:Krásný slunečný den přeju :mavam:

Parada budu se tesit na dalsi pozitivni zpravy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.