GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
7.5.17 16:19
@Kristy90 píše:
Ahoj holky, jsem tu nová, snažíme se už přes rok. Chci se, prosím zeptat, jaká základní vyšetření absolvoval váš partner v Gennetu v Liberci? Já jen, ze na jejich stránkách se píše jen o spermiogramu, jestli tomu správně rozumím. Přijde mi to málo, vzhledem k tomu, ze v jiných CARech píšou že se mužům dělá i hormonální profil, krev na pohlavní nemoci, atd. Můžete se, prosím, podělit o zkušenosti? Děkuju mockrát :) :srdce:

Vítám tě mezi námi :potlesk: Manžel spermiogram (několikrát) potom společně krev na genetiku (hradili jsme si ji 500) a pohlavní nemoci. Když se budeš chtít ještě na něco zeptat klidně se ptej, taky toho využívám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.5.17 16:35

@Kristy90 Ahooj.No jako 1.spermiogram…pak krev na genetiku, tu berou oboum a pak az tesne pred ivf testy na pohlavni choroby. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
7.5.17 16:56

Děkuji holky za reakce. :) Přítel právě spermiogram už absolvoval před týdnem, s výsledkem Normospermie, takže to je dobrý, dělalo se to v Gennetu, ale na požádání urologa :) Já za sebou nemám ještě vyšetření žádná, a pravé přemýšlím, že bych přeskočila gynekologa, který má omezené možnosti a rovnou nás objednala do Gennetu, a proto teda tak trochu sonduju jaká ta všechna vyšetření se budou dít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.5.17 20:57
@Kristy90 píše:
Děkuji holky za reakce. :) Přítel právě spermiogram už absolvoval před týdnem, s výsledkem Normospermie, takže to je dobrý, dělalo se to v Gennetu, ale na požádání urologa :) Já za sebou nemám ještě vyšetření žádná, a pravé přemýšlím, že bych přeskočila gynekologa, který má omezené možnosti a rovnou nás objednala do Gennetu, a proto teda tak trochu sonduju jaká ta všechna vyšetření se budou dít..

Já jsem třeba podstupovala ještě před IVF hysteroskopii aby jsme věděli zda je u mě v pořádku děloha atd.

Klidně se tam na všechno ptej všechno ti vysvětlí a když tak dopomůžeme my :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.5.17 22:31

@Kristy90
Ahoj, vítej :)
Já teda nevim jestli je to mozny, objednat se takhle sama, ja rekla na gynde ze tam chci a dal mi doporuceni… Jinak nam jako prvni brali krev oboum, to stalo 2500, pak me jeste horm. Profil za 700 a manzel byl na spermiogramu kterej je zadarmo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.5.17 22:57

@Kuhnice ja se tam objednala sama…ale poradila mi to gynekolozka. Takze urco to jde :)

A holky mam dotaz…dnes mam byt dle MS 6+1tt. A na ultra jdu az toho 16.5 a 19.5. Ptam se tedy, kdyby miminko prestalo rust a tak…poznam to nejak? A kdyby uplne odeslo…tak budu krvacet co? Nam furt desnej strach. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.5.17 23:05

@Lucie343 ahoj kdyz se prestane vyvijet a nezacnes krvacet tak to bohuzel nepoznas. Pokud by odchazelo tak v tomto stadiu uz to poznas. Ja zacala krvacet a druhy den jsem se zvedla ze potrebuji curat a na zachode ze me proste vypadl vacek byla jsem v 5tt v 8tt krvaceni bylo delsi a vacek take. Pak se mi dostavili asi 2h bolesti a vse ustalo. Nastesti jsem ani v jednom pripade nemusela na revizi…ale pryc s cernyma myslenkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.5.17 23:11

@1985bara ty si o mimco prisla 2×? Jednou v 5tt a podruhe v 8tt? A nebo to bylo v jednom tehu a po 3 tydnech cisteni pokracovalo…? A mas pravdu, pryc s cernymi myslenkami. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.5.17 23:26
@Lucie343 píše:
@1985bara ty si o mimco prisla 2×? Jednou v 5tt a podruhe v 8tt? A nebo to bylo v jednom tehu a po 3 tydnech cisteni pokracovalo…? A mas pravdu, pryc s cernymi myslenkami. :srdce:

Jj 2× po roce domaciho snazeni tenkrat v 8tt a pak po dalsim roce po snqzeni s clostikem od gyndare v 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.5.17 23:32

@1985bara tak ted si to uzivas vid :srdce: bud na sebe opatrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.5.17 23:41
@Lucie343 píše:
@1985bara tak ted si to uzivas vid :srdce: bud na sebe opatrna

Snazim se byt opatrna ale kdyz priroda zaveli nic nenadelas :-(
Jak jsem ti uz jednou psala - tyto zkusenosti me jen a jen posilily :-) ale cas vse zahoji aeti tqk strasne rychle. Se podivej maly zq chvilku nastoupi do skolky :-( a ja na materskou :-)…takze uzivej dlouho to netrva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.5.17 23:57

@1985bara jo ajoo, my jsme si o tom uz jednou psaly…Ja uz bych potrebovala videt ten obrazek, abych byla klidnejsi. Tyden to musim vydrzet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
8.5.17 00:03
@Lucie343 píše:
@1985bara jo ajoo, my jsme si o tom uz jednou psaly…Ja uz bych potrebovala videt ten obrazek, abych byla klidnejsi. Tyden to musim vydrzet :)

Tak nedockavost je muj uhlavni nepritel ja prcka videla 2.5 na screeningu a musim cekat az na 31.5 do kontroly :-) kazdy den ho presvedcuju ze se u nas bude mit dobre kdyz uz si nas sam vybral a preji mu kazdy den dobre rano a noc a pohladim aby vedel ze to nerikam tem dvoum po mem boku :-). Nejvice jsem ho premlouvala v dobe kdy me kazdy tyden az do 11tt trapil KAZDY ctvrtek jednorazovym krvacenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.5.17 07:08

@Lucie343
Tak to je paráda. Já když tam poprvé volala, tak první co chtěli byla žádanka od gynekologa…
Jinak nemej strach, nestresuj se, tyhle myšlenky jsou zlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
8.5.17 11:16

@Kuhnice ty jo..tak ted si mi nasadila brouka do hlavy. Abych tu nekecala nejake blbiny.Ale fakt mam za to, ze jsme se objednavali sami jen na slovni doporuceni od me gynekolozky. Ja vim, ze na tohle nemam vubec myslet…taky se snazim a miminku furt rikam jak jsem za nej rada a jak se na nej tesim. :srdce:
@1985bara devce ty sis teda uzila…ale jak rikas, musime si hyckat ty drobky uz ted :lol: oni nas vnimaj moc dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.