GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
2.5.17 18:51

@1985bara :srdce: :hug: :srdce:

@Krteckovi jasne…schvaluji.Ja to mam do prace 15 minut autem a zrovna ten tyden byly prijimacky. Takze jsem jen sedela a psala…a pak uz jsem prave byla doma. Protoze bych uz litala a stala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
2.5.17 19:16

@1985bara Baru moc gratuluji a preji hodne zdravicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.5.17 21:12

@Lucie343 Hmmm… No co nas jeste ceka za prekvapeni se dozvime po prvnich testech. Ale snad na nevyjde spatne genetika schodnosti a budeme se k sobe s manzelem hodit… protoze jinak co pak? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
2.5.17 21:13
@1985bara píše:
Screening dopadl na jednicku. Termin 8.11 :)

Gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.5.17 21:13

@1985bara Gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.5.17 21:18
@Lucie343 píše:
@Satty taky zalezi na tom…zda se vejdete do pozadavku pojistovny…zda mas svoje vajicka a partner spermie…a pak zda si budes chtit udelat genetiku embryi a tak…proste se to desne lisi.My meli svoje sperma i vajicka. Prodlouzenou kultivaci, zamrazeni 6 embryi a oplodneni ICSI.

A to ICSI sis rekla, i prestoze jste meli vajíčko i spermie svoje? Ja myslela, ze se to dela jen pri darovanych a nebo špatných spermiich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.5.17 21:23

@Satty shodli jsme se s doktorkou…je pak vyssi sance na oplodneni. A ja jsem rikala, ze udelam maximum no. Treba to bylo zbytevne vyhozenych 7.000…ale ja nelituji.Niceho.Ani koruny!!A to jsem jinak hodne setriva a jen tak penize nedam :lol: a jelikoz nam jakoby nezjistili zadny problem a nevysla ani jedna IUI.Tak jsem rikala, ze treba moje vajicko a jeho spermie se proste spolu nenajdou.Ale touhle metodou se nam oplodnilo vsech 7 vajicek…vsechny vydrzely a jedno ted uz ve me roste. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.5.17 21:57

@Lucie343 To je krasny :potlesk: Taky bych to už chtěla :srdce: No s mou endometriozou si myslim, mi IUI ani nedoporuci. No uvidime po 1.navsteve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.5.17 22:12

@Satty moc ti drzim plce!! A pokud budes mit pani doktorku Mokrou.Tak tu jen a jen chvalim.Jen se nelekni prvniho dojmu..je takova od rany.Ale pak uz je to zlaticko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.5.17 22:42

@Lucie343 Jo tak tu mi doporučil muj gyndar :D A o jejím chování jsem uz taky slysela… Když tam ale clovek přijde v takovém rozpoložení a s takovými pocity, očekává lidský přístup… No uvidi se.. Snad se tam nerozbrecim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.5.17 23:29

@Satty to ona ma lidsky pristup.Jen je proste sva. A vi co dela. Opravdu jen chvalim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
3.5.17 09:17

Dobré ráno chtěla bych se zeptat, zda i po vrácení embrya se bere stále calcium. Děkuji a přeji všem štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.5.17 09:37

@Krteckovi ja uz ho nepila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
3.5.17 09:45
@Lucie343 píše:
@Krteckovi ja uz ho nepila.

Já ho mám v tabletách, měla jsem ho brát 2× denně, tak právě nevím jestli pokračovat či nikoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.5.17 09:55

@Krteckovi ja ho mela v sumaku(taky 2× denne).A kdyz jsem to nemela napsany v tech papirech po ET, tak jsem ho uz neuzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.