Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nothingn v centru te honi po ruznych vysetrenich aby byla vetsi sance. Neni dobre pokud uz ted mas o nich pochybnosti
a jinak ja vim ze bys uz strqsne chtela zacit ale je lepsi vse vyresit ted nez vyhazovat penize jen tak oknem. A jestli chodis k holcove tak ta stery chce. Me rekla ze bez nich nezacneme
@nothingn dekuji ![]()
Hele ja vim, jak se citis.Ale duveruj jim, je to pro psychiku a vic dulezity nez cokoli jinyho..ja si s Gennetem nemuzu stezovat.Vzdy jsem videla, ze delaji jen to…co je spravne. Doktorka Mokra chce taky novou cytologii.Je to asi dulezity, tak jim ver a radsi si to o mesic protahni, nez byt pak spatna z neuspechu. Drzim palce holka zlata ![]()
K Holcové chodím. Já ty stěry klasický v pohodě mám, ale tyhle jsou na sterept. a ten prý je běžný a nedá se úplně vyléčit, což je problém.
@nothingn píše:
K Holcové chodím. Já ty stěry klasický v pohodě mám, ale tyhle jsou na sterept. a ten prý je běžný a nedá se úplně vyléčit, což je problém.
No tak to je v cajku pokud ty bezny jsou ok. Me strep. zjistili pred porodem a opravdu se neda lecit takze ho mam stale a normal jsem 2× ket podstoupila…nsem zvedava jak pri dalsich sterech pred porodem. Kety nam sice nevysli ale domaci snazeni ano ![]()
@nothingn Měla jsem to ted ůplně stejně, před 2IVF nejdřív vyšetření PGS tak to se počítalo, pak mi našli na děloze nějaký polyp, takže na hysteroskopii další měsíc, no a pak moje gynd. na preventivce že mám malí zánět opět měsíc posunut. Nechci strašit ale myslím že budete muset o měsíc posunout. Zavolejte si do gennetu a zeptejte se na to. Jinou radu nemám. A At to je co nejdřív vše v pořádku
Dobré ráno, chci se zeptat zda je normální bolest podbřišku, včera jsem si píchla poslední injekci ovi… (nepamatuji si název). A až zítra jdeme na odběry, tak aby se nám neztratila naše snaha ![]()
@Krteckovi Nebojte je to normální
já se nemohla pomalu ani hýbat a bylo jich při odběru 30
Bude to dobrý a at jich je co nejvíc
Dejte vědět
![]()
@Krteckovi ja mela jen 11 folikulu…ale take me bolelo bricho, bala jsem se, ze praskaji. A nakonec vsechno dobre dopadlo
Drzim palce
@1985bara píše:
Me dneska v lbc fest vytocili. Jedu 50km na krev kvuli screeningu a oni mi reknou ze nejdou pc at prijedu zitra
Ty jsi tehu? Nějak mi to uslo! ![]()
@Marti30 píše:
Ty jsi tehu? Nějak mi to uslo!
No jo uz to tak je
home made oficialne s tim pujdeme do sveta po uternim vysetreni ![]()
@Lucie343 píše:
@Krteckovi ja mela jen 11 folikulu…ale take me bolelo bricho, bala jsem se, ze praskaji. A nakonec vsechno dobre dopadloDrzim palce
No právě já se také bojím že praskají, aby nepřišli chudáci na nic. Protože odběry až zítra
@1985bara gratulace ![]()
@Krteckovi ale neboj…oni budou praskat az zitra a to uz ani nestihnou. Protoze ti je vycucnou
koukej na nas
a @1985bara moc gratuluju
@Krteckovi @Lucie343 dekujeme. Chtela jsem s pravdou ven az v utery po utz ![]()
@1985bara to ses dobra…ja to nevydrzela tutlat ani den, co jsem zjistila, ze jsou na testu 2 carky
musela jsem to hned kazdemu rict. Vsichni jsme na to cekali 2 roky…ten 3.rok jsme to zkouseli jeste potaji ![]()
@Lucie343 píše:
@1985bara to ses dobra…ja to nevydrzela tutlat ani den, co jsem zjistila, ze jsou na testu 2 carkymusela jsem to hned kazdemu rict. Vsichni jsme na to cekali 2 roky…ten 3.rok jsme to zkouseli jeste potaji
To jsem udelala pri prvnim a druhem tehu. No.to bohuzel nedopadlo ani jedno. Pri 1. ivf vedel kazdy co podstupujeme a nevyslo to. Pri 2 to sice take vedeli ale ne uz s presnym terminem a tady pri tom to vedi pouze holky z uzavrene skupiny se kterymi nikdo neprijde od nas nemuze projit do styku a taky samozrejme muz
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.