Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JarčaZ l
Rodina to je jasný, spíš myslim nezasvěcené okolí ![]()
Nemyslet na to je to nejtěžší ![]()
Dobré ráno, chtěla bych se zeptat, jestli někoho trochu tlačilo břicho při stimulaci jako když by měl dostat menstruaci. Děkuji za odpověď
@Krteckovi
ano mě tlačilo a to dost, budeš to muset vydržet a podle p. doktorky je to dobře. Nakonec při odběru sem jich měla 30
Tak vydržet bude to ok ![]()
@Jaruška110 no tlačí trochu po ránu. Děkuji uklidnila jste mě ![]()
@Krteckovi mě to tlačilo nejdřív po ránu a pak celý den a nakonec mi vadila i normální chůze
ale vyplatilo se
Hlavně klid bude to dobrý ![]()
@Jaruška110 Klid jako odpočívat? Nebo se nenervovat?
byla jsem jen zmatená co to tělo vyvadí ![]()
@Krteckovi neee já dělala normálně všechno i když to ke konci otravovalo ale nenervovat se to je důležitější
![]()
Me dneska v lbc fest vytocili. Jedu 50km na krev kvuli screeningu a oni mi reknou ze nejdou pc at prijedu zitra ![]()
@1985bara tak to je pěkně blbý teda, mi jedeme zítra na ULT tak doufám že to budou mít vše v pohodě
@Jaruška110 no jako nadsena jsem nebyla. Rikali ze to budou mit cca za 2 hodky ok ale v tu dobu uz svoz krve nejezdi. Takze bych cekala zbytecne
@1985bara Na jednu stranu za to nemůžou, ale mě brali krev i dýl tenkrát a krev sem si vezla do nemocnice, taky sme z daleka
@Jaruška110 ale juu ja to chapu. Nebyla jsem na ne neprijemna ale situace jako takova me naprdla
no sedli jsme s malym do auta sli nakoupit a do mekace ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.