GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
15.4.17 12:04

@JarčaZ tak to je opravdu moc líto ale nevěš hlavu jednou se to povézt musí, taky si to říkám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.4.17 15:38

@sple
To mi ani nerikej, takovy bolesti pro nic? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
15.4.17 17:30

@JarčaZ Jaru jaktooo.Uz ti to potvrdila i krev? To je mi lito…proc se tohle deje. :zed:

Ja jsem dnes byla na ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.4.17 17:37

@Kuhnice Nemusí, záleží co máš za práci (stres nebo fyzická zátěž není OK). 2× jsem si nechala napsat neschopenku, když mi odebírali vajíčka (člověk jde pod celkovou narkózou)ALE při KETu jsem si brala v práci jen 3-5 dnů volno. Myslím si, že jinak by to byli zbytečně vyhozený prachy, zaplatit přes 22tis za pokus a nebejt v klidu doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.4.17 17:39

@Lucie343 držíme palečky :palec: ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.4.17 13:35

@JarčaZ dekuji Jaru :srdce: a co ty? Opravdu nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.4.17 17:29

@JarčaZ
Mám časově náročnou práci a pořád chodim. Vstávám nebo končim uprostřed noci a dělám 12 i 16 hodin, někdy i 25… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
18.4.17 07:22

@JarčaZ : Je to je mi líto, jak to dopadlo. Tak určitě příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.4.17 21:47

@Lucie343 Fakt nic NO, krev to potvrdila. Teď budem čekat na výsledky PGS, ty by měli být do půlky května a pak doufám, když budou embrijka OK, že třeba v dalším cyklu bysme zkusili zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.4.17 21:53

@Kuhnice Hmmmm to není moc klidná práce :think: Když bys šla pod narkózu, neschopneku Ti bezproblému vypíšou a kor když máš náročné zaměstnání. Ať to nejsou vyhozený prašule do vzduchu!!! Teď při dalším pokusu si budu brát dovču, aspoň na týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
19.4.17 07:45

@JarčaZ no tak moc držím palce… :srdce: já mám teda vnitřní pocit, že se to také nepovedlo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.4.17 18:01

@Lucie343 @JarčaZ
Holky, hlavně pozitivní myšlení! :-* Vyjde to, uvidíte :-)
Mimochodem, taky vás tak štvou otázky okolí, kdy už konečně budete mít miminko…? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.4.17 20:20

@Kuhnice To už trochu přešlo, když všichni ví, že se o to snažíme přes Gennet, spíš se ptají jak jsme na tom, jestli to dopadlo nebo ne a uklidňují, že to dřív nebo později příjde a nebo, že sou i jiné možnosti - adopce atak.

Člověk na to nemá myslet NEBO myslet pozitivně, ale za daných okolností se to lehko řekne. Psychika je hodně důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.4.17 20:40

@Lucie343 Je to těžký myslet pozitivně, ale doufej - musíme se to naučit a věřit, že to dopadne. Držíme palce ať Ti to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.4.17 20:42

Holky vláda schválila otcovskou dovolenou, takže někdy od příštího roku můžou tatínkové týden vypomoct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.