Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JarčaZ tak to je opravdu moc líto ale nevěš hlavu jednou se to povézt musí, taky si to říkám. ![]()
@JarčaZ Jaru jaktooo.Uz ti to potvrdila i krev? To je mi lito…proc se tohle deje. ![]()
Ja jsem dnes byla na ET.
@Kuhnice Nemusí, záleží co máš za práci (stres nebo fyzická zátěž není OK). 2× jsem si nechala napsat neschopenku, když mi odebírali vajíčka (člověk jde pod celkovou narkózou)ALE při KETu jsem si brala v práci jen 3-5 dnů volno. Myslím si, že jinak by to byli zbytečně vyhozený prachy, zaplatit přes 22tis za pokus a nebejt v klidu doma
@JarčaZ
Mám časově náročnou práci a pořád chodim. Vstávám nebo končim uprostřed noci a dělám 12 i 16 hodin, někdy i 25… ![]()
@JarčaZ : Je to je mi líto, jak to dopadlo. Tak určitě příště.
@Lucie343 Fakt nic NO, krev to potvrdila. Teď budem čekat na výsledky PGS, ty by měli být do půlky května a pak doufám, když budou embrijka OK, že třeba v dalším cyklu bysme zkusili zase
@Kuhnice Hmmmm to není moc klidná práce
Když bys šla pod narkózu, neschopneku Ti bezproblému vypíšou a kor když máš náročné zaměstnání. Ať to nejsou vyhozený prašule do vzduchu!!! Teď při dalším pokusu si budu brát dovču, aspoň na týden ![]()
@JarčaZ no tak moc držím palce…
já mám teda vnitřní pocit, že se to také nepovedlo.. ![]()
@Lucie343 @JarčaZ
Holky, hlavně pozitivní myšlení!
Vyjde to, uvidíte ![]()
Mimochodem, taky vás tak štvou otázky okolí, kdy už konečně budete mít miminko…? ![]()
@Kuhnice To už trochu přešlo, když všichni ví, že se o to snažíme přes Gennet, spíš se ptají jak jsme na tom, jestli to dopadlo nebo ne a uklidňují, že to dřív nebo později příjde a nebo, že sou i jiné možnosti - adopce atak.
Člověk na to nemá myslet NEBO myslet pozitivně, ale za daných okolností se to lehko řekne. Psychika je hodně důležitá
@Lucie343 Je to těžký myslet pozitivně, ale doufej - musíme se to naučit a věřit, že to dopadne. Držíme palce ať Ti to vyjde ![]()
Holky vláda schválila otcovskou dovolenou, takže někdy od příštího roku můžou tatínkové týden vypomoct ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.