GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
12.4.17 09:38

Tak holkyyy…všech mých 7 miminek drží a mají 4 buňky :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.4.17 09:53

@Lucie343 :potlesk: :potlesk: jsou to siláci gratuluju :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.17 11:04

Díky holky, doufám, že bude sílit

@Kuhnice my jsme IUI neabsolvovali, ale moje mladší ségra má za sebou 2 pokusy, bohužel neúspěšné, v květnu dají poslední na pojišťovnu a pak IVF to jistí - větší šance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.17 11:06

@Lucie343 teeeeda, jen tak dál ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.4.17 11:08

@JarčaZ držíme palce, aby to vyšlo

@Lucie343 určitě vydrží a budou se mít k světu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.4.17 11:34

@JarčaZ :mavam: píšu ti čím jsem stimulovala při 2IVF

od 1dne do 5dne jsem si píchala 150jednotek Gonalu
6den-150jedn. Gonalu, 75ml. Luverisu, 0,25ml cetrotide
až do devátého dne
10den ultrazvuk
11 až 13den 150 jednot. Gonalu,75ml Luverisu,0,25 cetrodite a poslední injekce v 22hod.ale nevím název.

1den nic a další den na transfér. Bolelo mě tentokrát břicho i při chůzi. Jakoby tlačilo a to podle p. doktorky bylo dobře. No a ono jich tam bylo tolik :D

Jinak dneska jsem volala do gennetu a 21.4. jedeme na ultrazvuk a tam se dozvíme kolikátého jedeme na transfér :srdce: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.4.17 11:45

@Jaruška110 to jste toho měla hodně, já čekám na MS a zatím furt nic :zed: dostali jsme jen pero tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.4.17 11:51

@Krteckovi to jo, poprvé jsem měla o půlku mín :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.4.17 13:56

@Jaruška110 jak dlouho se čeká po odběru vajíček na transfer? A jakou dr. máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.4.17 14:03

@Krteckovi dlouho ne když si je necháte dát čerstvoučký ale mi je měli na vyšetření PGD a to trvá měsícdalší měsíc sme museli počkat měla jsem zánět proto tak dlouho :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
12.4.17 14:42
@Jaruška110 píše:
@Krteckovi dlouho ne když si je necháte dát čerstvoučký ale mi je měli na vyšetření PGD a to trvá měsícdalší měsíc sme museli počkat měla jsem zánět proto tak dlouho :D :mavam:

Omlouvám se za stálé otázky, ale k čemu slouží vyšetření PGD? A je nutné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.4.17 14:47

Holky chci se zeptat : já mám napsáno, že 1.cyklus IVF s imunomodulací /PGS array s dilokací zbylých embryí. Mudr. Holcová mi řekla, že by první pokus riskla bez vyšetření a že se uvidí, zda potratím nebo ne a další pokud něco zbyde by vyšetřila. Tak jsem zvědavá zda nezmění názor.
Mám hrozný strach, že žádný vajíčka nebudou nebo jen málo.
A berete něco na hyperstimulaci, někde jsem četla něco o nějaký bílkovině nebo co. Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.4.17 14:50

PGD = preimplatnační genetická diagnostika
Nevím zda je to ono, ale embrya se asi dají do nějakého přístroje, kde se vyšetří. Vyřadí ty špatná a ty dobrá zavádějí. Jen jsem slyšela, že se občas stane, že třeba nějaké vyšetří a nějaké napíšou, že nešla vyšetřit :-(,ale nemám zkušenosti, tak nevím zdato nepletu s jinou metodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.4.17 20:41

@nothingn přesně tak, nám to přišlo lepší že ted víme že jsou zdravoučká a je větší šance že se udrží. Ten měsíc není tak dlouhý to čekání se vydržet dá.
O ničem takovém jsem neslyšela, mi jich máme jedenáct a prvních 6jich bylo vyšetřeno a 5jich je zdravých jedno mělo špatné chromozom. U mě je to lepší vědět než opět jen čekat jestli náhodou s ním něco není jeden spontální potrat mi stačil a doufám že se nebude opakovat.Za mě určitě vyšetřit :srdce: :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.4.17 05:23

Nám to nebylo nabídnuto, takže jsme o tom ani neuvažovali, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.