Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Krteckovi : U nás je to i věkem, je mi 37
,proč nám to nabídli.
Tak holky čárka nesílí
spíš slabší (nahoře včerejší, dole dnešní) Zitra se to rozsekne
@Jaruška110 Díky moc za info, třeba pro příště, ikdyž člověk by rád, kdyby už žádné příště nemuselo být ![]()
@nothingn podobně jsme to měli teď, akorát už to byl 2.cyklus a ICSI s imunomodulací /PGS array s dilokací zbylých embryí/ což se dělá v pokročilém věku, už mi bude 35, takže to platí pojišťovna. 2 embrijka se teď vyšetřují a jinak zítra budem vědět jak dopadl transport toho nemraženého.
Něco málo o PGS: https://www.repromeda.cz/…y-screening/
Nevíte prosím jak jsou teď o svátcích v Gennetu mám tam volat první den menstruace, a mršce se nechce
@Krteckovi zítra ráno tam jsou(jdu na krev) a v sobotu asi taky, ale oba dny asi v omezeném provozu, bývá tam tak 1/4 personálu
@Jaruška110 Kdyžtak vposledním stimulačním protokolu najdeš i tu poslední závěrečnou vakcínu
. Já to měla po každé jinak:
1.pokus - taky jsem měla Gonal pero 225 od 2. do 9.dne + 7-9den Cetrotide 0,25 a na závěr Pregnyl 1500 + Diphereline 0,2
2.pokus - Menopur 2-9den + pak 7-9den Cetrotide 0,25 a na závěr Ovitrelle 250
Doktorka mne upozorňovala, že u té druhé varianty asi bude méně vajíček, ale o to více by mohli být kvalitnější, tak jsem zvědavá jak vyjde PGS
@JarčaZ Ale je tam…neboj ![]()
Jinak zitra tam jsou…rano mi maji volat co ty moje lasky. Dneska ze 7 embryi jich je 6 osmibunecnych a jedno je pomale.Tak do zitra asi odpadne.Ale v sobotu jdu urco na ET. snad to nevzdaji vsechny. ![]()
@Krteckovi píše:
Nevíte prosím jak jsou teď o svátcích v Gennetu mám tam volat první den menstruace, a mršce se nechce
Ja tenkrat taky mela volat prvni den. No vyslo mi to na sobotu tak tam volam a byli fakt prijemny
a proste me neobjednali ze tohle pocka do pondelka…ale treba to ted bude jiny a budes mit stesti na prijemny sestry kdyz jsou svatky a budou omezeny provozem
Tak jsem tam dnes volala se svým dotazem a prý to mám zkusit a buď to to vezmou nebo ne ![]()
@sple
Já mám taky PCO, akorát že mám 25-30 foliku a když jsem teď byla na drillingu a ještě mi dávaj slabou clostíku, tak se vážně bojim aby toho nebylo víc potom
Doktorka mě na to upozorňovala. Jinak jsme oba uplně zdraví… Jsem na to zvědavá. A ty jsi taky jinak zdravá až na ty anovulační cykly (PCO)? S tim hubnutím si nedělej hlavu, mě to řekla taky a to mám podle tabulek slabou nadváhu ![]()
Holky tak bohuzel to nevyšlo ![]()
V úterý si pujdu domluvit konzultaci a ukončit neschopenku, jen jeste nevim ke kdy je to výhodnější (jestli zpetne ke CT nebo k PO co bude), kdyz uz to platí socialka, jestli se dávky počítají za dny pracovní nebo kalendářní. Nikdy jsem to zatím resit nemusela ![]()
@JarčaZ
To je mi lito
Priste se zadari, uvidis ![]()
Mela bych dotazek proc jsi marodila? To se musi?
@JarčaZ to je mi líto ale určitě to vyjde příště uvidíš
Já stále čekám na menstruaci a nějak nic
Jinak všem přeji hezké Velikonoce a načerpání nových sil ![]()
@Kuhnice jj zdrava jsem, jen ty anovulacni cykly…byla jsem taky na drillingu, ale nejak extra to nepomohlo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.