Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 ahoj záleží na typu léků, u první stimulace jsem to měla necelých 5tis teď jen 1,5tis v den OPU se nic neplatí až při transferu, dle metody oplození + prodloužená kultivace 2,5tis, vitrifikace prvních 4 embrií je za 6tis a každé další 550,– a záleží jestli půjdete do embryocopu a do embryoglue obojí je po 3tis. První cyklus nás vyšel 27tis teď v sobotu 2.cyklus očekávám cca 23tis (metoda ICSI + kultivace + vitrifikace + embryoscope + embryoglue)
Příspěvek upraven 29.03.17 v 12:46
Tak holky jsem po OPU v pondělí odběr 7 vajec, úspěšně oplodnit se jich podařilo 5ks a zatím drží a dělí se jak mají, tak doufám, že do soboty vdrží
Zdravím chtěla bych se k vám přidat jestli to je možné, jinak všem držím pěsti ať to vyjde a komu to už vyšlo tak gratuluji
@Krteckovi píše:
Zdravím chtěla bych se k vám přidat jestli to je možné, jinak všem držím pěsti ať to vyjde a komu to už vyšlo tak gratuluji
Určitě můžeš nikdo nebude proti
@Krteckovi píše:Určitě můžeš nikdo nebude proti
@Krteckovi píše:
Ke komu chodis a povis nám tvuj příběh?
Chodíme do Gennetu do Liberce a zatím se rozhlížíme co a jak a zjišťujeme stav situace ![]()
@Krteckovi píše:
Chodíme do Gennetu do Liberce a zatím se rozhlížíme co a jak a zjišťujeme stav situace
Jj chapu a jsem u dr. Mokrá.
@Krteckovi píše:
My jsme u paní dr. Holcové
A jak jste na tom uz mate nejake testy za sebou? ![]()
Ja uz jsem po ivf dnes mi bylo oznámeno z krve ze neúspěšné. Tak snad za dva nebo tri mesice to zkusime znova
@Lussy4988 To nás mrzí
, to je škoda, příště už to vyjde
člověk už ví do čeho jde, je trochu míň ve stresu a dají se zkusit i jiné léky/hormony či metody ![]()
Příspěvek upraven 30.03.17 v 19:46
@Krteckovi U MUDR. Holcové jsme taky a zatím spokojenost
, i když už nás čeká 4.pokus. Za poslední rok jsme podstoupili tolik krevních testů, jako nikdy v životě, člověk by nevěřil, co vše se dá zjišťovat. Na kliniku chodí hodně párů, jsou dost vytížený a občas trošku skluz v čase objednání, člověk s tím musí počítat
@Lucie343 JJ zatím dobrý už 3.den se drží stálá 5tice, nyní 8 buněčných embrií
dle infa z Laborky
Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o někom komu by pojišťovna neproplatila ivf? Nebo nepřispěla a jak probíhá návštěva po rozhodnutí způsobu. Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.