GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
17.3.17 21:24

@Jaruška110 zdraví je důležité :palec:, jinak by to embrijko tělo nemuselo přijmout. Pak to klapne ;) Já dnes 2.den po MS a první injekce za sebou u toho menopuru to je alchymie ;) míchám dohromady 4 prášky s 2 kapalinama a pak to celé dohromady aplikuju, ve středu ráno jdu na sono a dozvím se termín odběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.3.17 21:26

@Lussy4988 držíme palce :palec: měla jsem taky občas píchnutí atak, ale to ty hormony neboj utrogestan na každýho nějak působí a sliznice se připravuje kdyby náhodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.3.17 07:03

@JarčaZ dejuji no doufam ze se pořádně propravi. Verim ze se to povede :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.3.17 07:07

Ahoj holky,
ve středu mi dělali laparku. Vejcovody průchozí takže paráda akorát vaječníky jsou prej línější… Nicméně neustále krvácím od operace. Nemáte někdo zkušenost jak dlouho po operaci jste krvácely? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.3.17 07:17

@Kuhnice ja slabe 2dny sle jak rikam slabě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.3.17 08:34

@Kuhnice ja byla na hydrolaparskopii v Gennetu a špinění velmi malé jen ten den po zákroku, ale v nemocnici je to invazivnější zákrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.3.17 08:56

Já pořád jako při normálním menzesu, ani slabě ani silně.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.3.17 09:09

@JarčaZ :mavam: je to alchymie ale to zvládneš, Já už to pak beala nějak normálně :D držím palce :palec: bude to vše dobrý :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.3.17 09:12

@Kuhnice :mavam: já po laparoskopii sem krvácela asi týden a pak to přešlo samo, je to podle toho co ti vše prohlíželi a jak ten zákrok byl velký. Já měla 3 vpichy. A hlavně že je vše v pořádku :) :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
18.3.17 19:01

@Jaruška110
Děkuju moc, zkoušeli průchodnost vejcovodů, dělali drilling vaječníků a celkově kontrolovali spodek. Budu doufat že se mi ovulka rozjede a vnejbližší době snad uvidim vytouženej pozitivní testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.3.17 19:46

@Kuhnice tak já měla to samé, jen jeden vejcovod mám mimo provoz.Je dobře že to máš vše v pořádku. To už musí jít samo :D :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.3.17 19:49
@Kuhnice píše:
Já pořád jako při normálním menzesu, ani slabě ani silně.. :/

To chych jsi zavolala myslim ze by to tak nemělo probíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.3.17 06:50

@Lussy4988
Už je to dobrý! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.3.17 06:53
@Kuhnice píše:
@Lussy4988
Už je to dobrý! :)

To je dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.3.17 07:16

Ahoj děvčata, opět se hlásim :-D
Máme výsledky genetiky a vše je v pořádku. No hormonální rozbor nebyl už taková hitparáda. Prý jsem vysoce riziková 8o
Prý mám nějakej hormon kterej způsobuje samovolný potraty a všecky možný špatný věci, takže si prý těhotenství odležim v nemocnici. No nicméně jsme objednáni 6.4. na IVF a tak se chci zeptat, co se teda děje při tom prvním sezení? :-) to víte, jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.