Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110 zdraví je důležité
, jinak by to embrijko tělo nemuselo přijmout. Pak to klapne
Já dnes 2.den po MS a první injekce za sebou u toho menopuru to je alchymie
míchám dohromady 4 prášky s 2 kapalinama a pak to celé dohromady aplikuju, ve středu ráno jdu na sono a dozvím se termín odběru
@Lussy4988 držíme palce
měla jsem taky občas píchnutí atak, ale to ty hormony neboj utrogestan na každýho nějak působí a sliznice se připravuje kdyby náhodou ![]()
@JarčaZ dejuji no doufam ze se pořádně propravi. Verim ze se to povede ![]()
Ahoj holky,
ve středu mi dělali laparku. Vejcovody průchozí takže paráda akorát vaječníky jsou prej línější… Nicméně neustále krvácím od operace. Nemáte někdo zkušenost jak dlouho po operaci jste krvácely? ![]()
@Kuhnice ja byla na hydrolaparskopii v Gennetu a špinění velmi malé jen ten den po zákroku, ale v nemocnici je to invazivnější zákrok
Já pořád jako při normálním menzesu, ani slabě ani silně.. :/
@JarčaZ
je to alchymie ale to zvládneš, Já už to pak beala nějak normálně
držím palce
bude to vše dobrý
![]()
@Kuhnice
já po laparoskopii sem krvácela asi týden a pak to přešlo samo, je to podle toho co ti vše prohlíželi a jak ten zákrok byl velký. Já měla 3 vpichy. A hlavně že je vše v pořádku
![]()
@Jaruška110
Děkuju moc, zkoušeli průchodnost vejcovodů, dělali drilling vaječníků a celkově kontrolovali spodek. Budu doufat že se mi ovulka rozjede a vnejbližší době snad uvidim vytouženej pozitivní testík ![]()
@Kuhnice tak já měla to samé, jen jeden vejcovod mám mimo provoz.Je dobře že to máš vše v pořádku. To už musí jít samo
![]()
@Kuhnice píše:
Já pořád jako při normálním menzesu, ani slabě ani silně.. :/
To chych jsi zavolala myslim ze by to tak nemělo probíhat
Ahoj děvčata, opět se hlásim ![]()
Máme výsledky genetiky a vše je v pořádku. No hormonální rozbor nebyl už taková hitparáda. Prý jsem vysoce riziková ![]()
Prý mám nějakej hormon kterej způsobuje samovolný potraty a všecky možný špatný věci, takže si prý těhotenství odležim v nemocnici. No nicméně jsme objednáni 6.4. na IVF a tak se chci zeptat, co se teda děje při tom prvním sezení?
to víte, jsem zvědavá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.