Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JarčaZ ju zavolej a poptej se poví ti co a jak ale myslím že se ti to šoupne já s tím taky nepočítala a jdeme na transfér až ted v březnu. Napiš co ti řekli
@JarčaZ píše:
@1985bara Fakt? Díky za povzbuzující INFO
Jj na hematologii jsme i domluvene ze kdyby nahodou tak mame okamzite prijit a nasadime clexane. I kdyz jsem pred xlety mela clostik.od gyndare tak mi ho dr dala
@1985bara co mi říkala hematoložka, píchala bych si jen od zavedení embrijka do potvrzení těhu, ale říkám si, jestli to není málo? + možná pak kontrolní vyšetření, uvidím co mi za týden řekne Holcová
@JarčaZ jo ale jinak holky bezne pichaji do toho 8-10tt a pak par tydnu pred porodem kdyztak
@Jaruška110 tak byly dobry a jdeme ve stredu na ctvrty pokuuus ![]()
@Jaruška110 Volala jsem si dnes do Gennetu sestricce a opravdu vysetreni trvá cca30dnu, ale je moznost, kdyz bude embrijek více jedno dat na zkoušku rovnou a zbytek vyšetřit
v pondeli jdu na sono pred cyklem, tak se uvidi.
@1985bara jeste se Tě zeptám dost holek co jsem četla bojuje s modrinkama po vpichu, jaký si mela reakce?
@JarčaZ píše:
@1985bara jeste se Tě zeptám dost holek co jsem četla bojuje s modrinkama po vpichu, jaký si mela reakce?
Sem tam ji mam samozrejme. Osvedcilo se mi hned po vpichu masirovat. Ale zrovna minuly pokus jsem mela modrinu pres cele - opravdu pres cele bricho. Nebolelo to ale mela jsem ji skoro mesic a uplne cernou. krasne prosvitala i pres kalhotky. Dr rikala ze jsem si napichla nejakou zilku ![]()
@1985bara ajaj a píchala sis jen do břicha nebo i stehna, případně ruce? Ještě, že mam na břiše špíček
No co bysme, ale proto neudělali ![]()
@JarčaZ píše:
@1985bara ajaj a píchala sis jen do břicha nebo i stehna, případně ruce? Ještě, že mam na břiše špíčekNo co bysme, ale proto neudělali
Vzdy jen bricho. Kamaradka cele tehu prolezela v nemo a pichali ji jwn do rukou a rikala ze ji to strasne bolelo. Do bricha nemohli ze zdrav. duvodu
@JarčaZ Ahoj tak mi to bylo taky řečeno ale nechali sme je vyšetřit všechny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.