GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
18.2.17 22:29

Diagnostikovali mi syndrom polycystickych vajecniku, anovulacni cykly… pry kdyz pri operaci zjistej nepruchodnost vejcovodu tak sterilizace :( ze je to, protoze dochazi k mimodeloznim tehu a to je spatny.. pak bude jedina moznost umely oplodneni. Predpokladam ze vedi co delaj. Jinak Decin je pitevna, tam me naposled malem zabili, v zivote bych tam uz nesla ani se zaderou na prstu. Pooperacni pece fakt humus. Na jipce jsem mavalana sestru ze potrebuju curat, nebyla jsem schopna se sama zvednout a ta… ehm sestra do telefonu vypravela jak pekla babovku, 20 minut… a kdyz se teda milostive zvedla tak uz jsem to pustila :-( byl to otres. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.2.17 18:53

@pásovec1 :mavam: Zdravím tě a nemáš za co :D zamysli se nad tím kde a u koho by ti bylo líp a jdi si za svým. Já říkám dneska ti nikdo nic zadarmo nedá. Musí být dobře tobě samotné a hlavně když jde o tkhle velkou věc.
Jestli ti bylo líp u dok. Mokré zeptej se na to jestli by šlo chodit k ní, hodně holek a ženskejch to takhle udělalo. Že vymněnilo doktorku.
Budeš v klidu a budeš mít všechny informace co potřebuješ. Pak budeš v klidu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
19.2.17 19:02

@Kuhnice budu ti držet palce at je to dobré, ju taky sem slyšela že na Děčín nadává hodně lidí. Ale ze své zkušenosti? Asi sem narazila na dobrý lidi. Dokonce tam byla jedna sestřička, která měla chvilku před důchodem a byla suprová. Měla sem štěstí. A to ted přeju i tobě. Drž se a doufej v to že to bude dobrý.
Mě proráželi pravý a povedlo se, levý bohužel nefunkční. Takže otěhotnět taky jen s IVF. Jednou už se mi to podařilo ale bohužel :andel: :andel: vydrželi jen do 7tt. Prodělala sem samov.potrat.Taky v Děčíně. Ted už jen čekám do středy kolik nám jich tam vydrželo byli vyšetřený PGD. A já musím ted po hysteroskopii čekat na další MS a jdeme na transfér 2blast. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.2.17 19:39

@Lucie343 Díky za odpověd :dance: Můžu tě ubezpečit že ji to nebaví ani ve všední den. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.2.17 19:46

@Jaruška110 Ano hned při další návštěvě se nato zeptám a zkusím proto udělat maximum ;) Vím jistě že by mi u ní bylo, zdá se mi že řekne všechno na rovinu a člověk alespoň ví na čem je… Mám tolik otázek na které jsem od svojí doktorky nedostala odpověď.. i když jsem se zeptala buď neodpověděla vůbec nebo řekla ať to neřeším…
Pokud by změna nebyla možná zkusím využít poslední sněhuláčky a pak změním car.. takže mě pak bude čekat dlouhé vybírání a zjišťování, abych se rozhodla správně… :roll:

Můžu se zeptat, máš za sebou už hodně pokusů tady v Liberci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.2.17 22:02

@Jaruška110 Veřim ze se to povede, je jedno jak, hlavne at je to zdravy. A tobe preju hodne stesti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.2.17 22:32

Holky prosím je tu někdo kdo v poslední době absolvovat IVF s PGD? Nevyšel nám ani 3 KET. Rozhodli jsme se, že do posledního KETu už nepůjdeme a chceme rovnou IVF. Moje otázka, kolik to vyšlo. Jen orientačně. Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.2.17 09:23

@pásovec1 Dobře uděláš :)
Já mám za sebou jedno IVF a jeden ket. A ted Druhé IVF ale čekáme na testy PGD před transférem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.2.17 09:24

@Kuhnice Věřit musíme :srdce: budu čekat samé pozitivní zprávy. Držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.2.17 09:29

@Lotty83 :mavam: Mi ted máme IVF s PGD ale čekáme na výsledky takže ještě před transférem. Doufám že už to vyjde. S prvního KETU bez vyšetření 2 blast.jsem otěhotněla bohužel v 7tt samovol. potrat.
Levnější je KET než IVF a já bych teda radši zkusila všechny a všechno než je zahodit a šla na další IVF.
Nevím no jen moje rada, bylo by mi jich líto :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.2.17 17:48

@Jaruška110 to sice jo, ale už minule nám dr říkala, že je zřejmě chyba na straně embrií, vzhledem k našim dg. Partner má velmi poškozené spermie a je zázrak že bylo z čeho oplodňovat. Toto byl 5 transfer a z toho jen jedno dítě. Už se mi nechce dávat dalšch 7300 a koukat na negativní testy. Maty byl z 2 IVF 1 transferu. A propo vždycky to jedno poslední embrio můžeme použít. I jsme četla že by se dalo dovšetřit. Je to blastocysta. A můžu se zeptat teda cca kolik jste zatím platili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.2.17 18:30

@Jaruška110
Tak a je to, další návštěvu už mám u paní doktorky Mokré. :dance:
Ani je to moc nepřekvapilo prý se to stává :roll:

a jestli ještě můžu vyzvídat :), PGD máš na pojišťovnu nebo jste si ho vyžádali a komplet si platíte? Jsem na tom stejně, ale třeba teď mi dvě blasty s AH ani nijak nezareagovaly :?

Holky moc všem držím palce ať se co nejdříve zadaří!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.2.17 10:09

@Lotty83 tak to mi je líto ale ber to když se povedlo jdeno dětátko povede se určitě i to druhý :srdce: Mi zatím platili jen za léky cca do 3tis. Pri OPU jsme neplatili ani za pokoj. Při transféru počítáme dalších cca.14. :mavam: tis.

A at se rozhodneš jakkoli držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.2.17 10:14

@pásovec1 :mavam: Super, určitě s tím musí počítat, občas si někdo z někým prostě nesedne :D

PGD nám doporučila p. doktorka Mokrá právě, takže přez pojištovnu. Kvůli tomu sam.potratu.tak snad se zadaří. Zítra mi má p. doktorka psát mail jak :andel: dopadli.3týdny utekli jako voda.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
21.2.17 16:50

Ahojky Holkyy:) prosíím názor :) dnes 28 DC, 11 dní po OVITRELL.. spodní test dělaný dnes odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.