GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
14.2.17 15:41

Ahoj holky,
Tak mam za sebou prvni navstevu gennetu a diagnoza zni syndrom polycystickych vajecniku. Ceka me laparoskopie a dal se uvidi. Cekala jsem jen injekci s hormonama na rozbehnuti ovulky, takze me to docela srazilo. :roll:
Doufam ze to pomuze a nebudu se lecit x let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
14.2.17 15:41

Ahoj holky,
Tak mam za sebou prvni navstevu gennetu a diagnoza zni syndrom polycystickych vajecniku. Ceka me laparoskopie a dal se uvidi. Cekala jsem jen injekci s hormonama na rozbehnuti ovulky, takze me to docela srazilo. :roll:
Doufam ze to pomuze a nebudu se lecit x let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
15.2.17 14:22

@Kuhnice já si taky prošla první laparoskopii z toho mi levý v. nefunguje vůbec a druhý mi proraželi. Pak teprv návšteva gennetu, první genetika a různý odběry krve a první IVF nezadařilo se, první KET chytili se, bohužel v 7tt těhotenství samov.potrat.Ted máme v lednu za sebou 2IVF, embrya se nechali zkontrolovat PGD, čekáme na výsledky a do toho jsem dneska byla už na druhé hysteroskopii něco se paní doktorce nezdálo. Tohle celé něco málo přes 2roky. Je to na dlouhé lokte.
Ale čas vem čert, hlavně že se povede :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.2.17 18:08

Holky nevíte, jak je to s IUI, kdyby mi ovulace vycházela na víkend? O víkendu to v Gennetu asi nedělají, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
15.2.17 19:13

@Mona13 ahoj pracuji v sobotu. Nedele je zavreno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.2.17 19:30

@1985bara Aha, tak u mě to zatím vypadá na neděli, tak doufám, že přijde až v pondělí. Na ultrazvuk jdu v pátek. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.2.17 19:54

@Jaruška110 a jak to všechno zvládáš? Já jsem při poslední laparoskopii strávila 10 dní na jipce a měsíc v nemocnici, mám jednu ledvinu :roll:
Když si vzpomenu jak mi bylo zle tak z toho mám normálně trauma. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.2.17 09:53

@Kuhnice Když si vzpomenu na laparoskopii? Hrůza :) byla sem v nemocnici jen 4dny, ale potom se člověk kvůli tomu nafouklímu břichu nemůže ani hnout.to mi vadilo asi ze všeho nejvíc. Narkozy zvládám skvěle. Ale přiznám se že ted na tu hysteroskopii už sem brečela. To jsou nervy. Pořád něco špatně, ale dneska? už mi je dobře :D :mavam:
Doufám v dobrý konec :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.2.17 17:47

@Jaruška110 máš můj obdiv že se hroutíš až teď. Já jsem byla dneska upozorněna, že pokud se prokáže neprůchodnost vejcovodů a dám souhlas, tak mě normálně sterilizujou. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.2.17 11:36

@Kuhnice ty jo rovnou sterilizace a to bude jako lepší? Kdyby našli neprůchodné vejcovocy znamená to, že jako se ti ani nevyvíjí vajíčka? a není je jako možné odebrat? Držím palce ať vyjde ta lepší varianta :palec:

Jinak já podstoupila hydrolaparoskopii přímo v Gennetu a na žádný probémy si stěžovat nemůžu, narkózy taky zvládám vpoho ;)

Kamarádce teď museli vyvolat potrat/porod na hraně 4a5měsíce, objevili vážnej rožštěp obličeje. Prej to způsobila střevní chřipka prodělaná v prvních 2 měsících )o: člověk by myslel že po 3měsíci je vyhráno a není :( ach jo

Fakt zdraví je nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.2.17 15:45

Holky můžu váš poprosit o vaše zkušenosti(názory) s dr. Holcovou nebo dr. Mokrou? Chodím k paní Holcové ale než změním car přemýšlím že ještě zkusím pokud je to možné pouze změnu lékaře. Jen bych nerada aby to bylo z bláta do louže. 8o

Díky všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.2.17 19:58

@Kuhnice Jé to děkuju držím se jak můžu a to samé budu přát taky tobě. Já měla levý jak mi řekli mrtvý a pravý neprůchozí ale musíš trvat na tom že chceš mít děti. Aby se snažili s tím něco udělat. Já mám zkušenost s tedka z Děčína. Věděli že podstupuju už druhé IVF a snažili se opravdu moc. Musím chválit.
Budu držet všechny palečky at to vše vyjde dobře.
A napiš jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.2.17 20:03

@pásovec1 :mavam: Chodím k doktorce Mokré a nemůžu si stěžovat. Je sice rázná ale vysvětlí všechno polopatě a česky :D nemůžu si na ní stěžovat. Je milá a férová. Vždy hledá cestu jak dál a správně se rozhodnout. samé kladné věci. Doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.2.17 20:21

@Jaruška110
Děkuji za reakci :mavam:
Mě právě dělala doktorka Mokrá hydrolaparoskopii a byla jsem u ní jednou když moje dr. nemohla a moc se mi její přístup líbil. Manžel do mě od té doby hučí ať chodím k ní a bohužel mu musím dát za pravdu že bych tam byla asi spokojenější. U paní Holcové nemám vůbec žádné informace proč se co děje a jsem z toho už hrozně otrávená, přitom vím že psychika je tak důležitá :roll:
Jen se bojím jestli je to vůbec možné změnit lékařku a jak by se nato tvářili :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
18.2.17 21:06

@pásovec1 Ahoj. Chodim take k pani dr. Mokre…prvni dojmy byly zvlastni…trosku jsem se ji bala.Ale ja jsem takova drzka, ze jsem ji to rekla a od te doby je uplne suprova. A zatim se sice nepovedlo, ale s jejim pristupem jsme spokojeni. A snazi se pomoct a poradit.Dr.Holcova mi delala mou 2.iui a mela jsem z ni fakt pocit…ze ji to nebavi…ale byla to sobota…tak mozna proto. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.