GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
21.2.17 22:00

Ahoj holky, tak pomalu začínáme nové kolo. Od včera zas beru MEDROL, objednávala jsem se na sono na 13.3. to dostanu i injekce a další instrukce a termíny. Nás čeká ICSI + MUDr. Holcová doporučila PGS, které už mi bude hradit VZP i tak nás to bude stát asi 27tis. My si zatím na doktorku stěžovat nemůžeme, vždy nám vše zodpověděla a řeší vždy co dál. Jen má občas skluz nestíhá, ale i se mnou se na sále jednou zdržela déle než bylo v plánu. Teď už to bude 4.pokus a čekáme ještě na jedny dodatečný testy krve.

@Jaruška110 držíme palce ať jsou zítra výsledky co nejlepšíííííííí :palec:

Holky kéž by nám to všem letos vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.2.17 22:05

@Nicollka1993 teda popravdě mně test nikdy nic neukázal ani ducha, takže v tomhle zatím zkušenost nemám. Máš pořízen test s vyšší citlivostí? u někoho to může být prokazatelný třeba až 15den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
21.2.17 22:46

@JarčaZ
Je to klasicky mamatest 10 ;) zitra to bude 12 den po ovivitrelle takze pokud carka zesili, mozna se muzu tise radovat ;) ale take to muze opet falesny poplach, to se vsak dozvim nejlepe 2 dny ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.2.17 09:41

@Nicollka1993 :mavam: mě se dvě čárky ukázali 9den. po KETU a pořád silnější a krev po 14dnech potvrdila těhotenství. Sice to nedopadlo.Ale takhle sem to měla já. Držím palce a přeju hooodně štěstí at to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.2.17 09:46

@JarčaZ :mavam:Tak paráda :potlesk: 13.3 je za chvilku, taky budu držet palce at to vyjde, musí už!!!
Děkuji ti snad budou v pořádku nervy mi dneska od rána hrají.

Letos už to musíííí vyjít :D :srdce: :andel: :mavam:
Krásný den Všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.2.17 18:15

@JarčaZ To já si na ní určitě stěžovat nechci :oops: jen prostě mi chyběl v mém případě trochu osobnější přístup a čekala jsem vždy minimálně 45 minut… :roll:
Přeji ti ať to tentokrát vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
22.2.17 19:18

@Jaruška110
ahoj děkuji za zprávičku :) dneska na testu opět slabí duchové :) jsem 12 den po OVITRELLE tak si myslím že by už mohl být pryč, protože 9 den po injekci tam byl pidi sušík a dnes večer na mě vykoukl tmavší dušík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.2.17 10:03

@Nicollka1993 :mavam: Myslím si jestli dušíček tmavne a tmavne je to jasný :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
23.2.17 10:49

@Jaruška110 ahoj :mavam: tak jak dopadla embryjka doufám že dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
23.2.17 10:53

@Jaruška110
Ahoj dekuji za podporu ale jsem zase na vazkach.. :( dnesni ranni test jen pidi dusik, mensi nez vcera, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
23.2.17 11:00

Tady je pro porovnani s ostatnimi.. ted spodni bez popisu je dnesni 30 DC a 13 dni po OVITRELLE :) holky prosim nazory protoze ja uz fakt nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
23.2.17 11:22

@Nicollka1993 ahoj :mavam: nechci tě nějak strašit ale tak jsem to měla ja naposled a bylo to biochemické tehotenatví třeba to muže být u tebe jinak ale myslim že už by čárka měla byt víc tmavší ale držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
23.2.17 11:33

@splendis
Dekuji, take me to dnes napadlo :( v pul druhe budu mit telefoni konzultaci s Dr. tak uvidim co mi rekne.. moc dekuji za nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.2.17 12:20

@splendis :mavam: dopoledne sem si tam volala a prý výsledky ještě nemají :nevim: mám si volat 1.3. Tak budu doufat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.2.17 20:17

Ahoj Tak mě se zadařilo podruhé IvF a druhé mimi. Nechte si udělat opravdu všechny vysetření i imunologii. Preji vám, aby se zadařilo co nejdříve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.