Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak pomalu začínáme nové kolo. Od včera zas beru MEDROL, objednávala jsem se na sono na 13.3. to dostanu i injekce a další instrukce a termíny. Nás čeká ICSI + MUDr. Holcová doporučila PGS, které už mi bude hradit VZP i tak nás to bude stát asi 27tis. My si zatím na doktorku stěžovat nemůžeme, vždy nám vše zodpověděla a řeší vždy co dál. Jen má občas skluz nestíhá, ale i se mnou se na sále jednou zdržela déle než bylo v plánu. Teď už to bude 4.pokus a čekáme ještě na jedny dodatečný testy krve.
@Jaruška110 držíme palce ať jsou zítra výsledky co nejlepšíííííííí ![]()
Holky kéž by nám to všem letos vyšlo ![]()
@Nicollka1993 teda popravdě mně test nikdy nic neukázal ani ducha, takže v tomhle zatím zkušenost nemám. Máš pořízen test s vyšší citlivostí? u někoho to může být prokazatelný třeba až 15den
@JarčaZ
Je to klasicky mamatest 10
zitra to bude 12 den po ovivitrelle takze pokud carka zesili, mozna se muzu tise radovat
ale take to muze opet falesny poplach, to se vsak dozvim nejlepe 2 dny
![]()
@Nicollka1993
mě se dvě čárky ukázali 9den. po KETU a pořád silnější a krev po 14dnech potvrdila těhotenství. Sice to nedopadlo.Ale takhle sem to měla já. Držím palce a přeju hooodně štěstí at to vyjde ![]()
@JarčaZ
Tak paráda
13.3 je za chvilku, taky budu držet palce at to vyjde, musí už!!!
Děkuji ti snad budou v pořádku nervy mi dneska od rána hrají.
Letos už to musíííí vyjít
![]()
Krásný den Všem
@JarčaZ To já si na ní určitě stěžovat nechci
jen prostě mi chyběl v mém případě trochu osobnější přístup a čekala jsem vždy minimálně 45 minut… ![]()
Přeji ti ať to tentokrát vyjde ![]()
@Jaruška110
ahoj děkuji za zprávičku
dneska na testu opět slabí duchové
jsem 12 den po OVITRELLE tak si myslím že by už mohl být pryč, protože 9 den po injekci tam byl pidi sušík a dnes večer na mě vykoukl tmavší dušík ![]()
@Nicollka1993
Myslím si jestli dušíček tmavne a tmavne je to jasný
![]()
@Jaruška110
Ahoj dekuji za podporu ale jsem zase na vazkach..
dnesni ranni test jen pidi dusik, mensi nez vcera, tak nevim ![]()
Tady je pro porovnani s ostatnimi.. ted spodni bez popisu je dnesni 30 DC a 13 dni po OVITRELLE
holky prosim nazory protoze ja uz fakt nevim ![]()
@Nicollka1993 ahoj
nechci tě nějak strašit ale tak jsem to měla ja naposled a bylo to biochemické tehotenatví třeba to muže být u tebe jinak ale myslim že už by čárka měla byt víc tmavší ale držím palce
@splendis
Dekuji, take me to dnes napadlo
v pul druhe budu mit telefoni konzultaci s Dr. tak uvidim co mi rekne.. moc dekuji za nazor ![]()
@splendis
dopoledne sem si tam volala a prý výsledky ještě nemají
mám si volat 1.3. Tak budu doufat dál
Ahoj Tak mě se zadařilo podruhé IvF a druhé mimi. Nechte si udělat opravdu všechny vysetření i imunologii. Preji vám, aby se zadařilo co nejdříve všem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.