GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
9.3.17 09:55

@Lucie343 tak přeji aby to tentokrát vyšlo :andel: :D a čekám info jak se to vše vyvyjí :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.3.17 10:48

@Jaruška110 tak nic moc.Sice jsme iui udelali, ale manzel mel tentokrat horsi spermio.Mel jich malo. A me jeste nepraskly folikuly a od pondeli mi ani moc nevyrostly.Tak nevim. Kazdopadne jsme poslali zadost o ivf na pojistovnu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.3.17 12:25

@Lucie343 Nevěš hlavu oni Vám určitě pomůžou, vždycky se to musí něčím stížit :,( Já taky byla sem doma abych měla klid a když sme začali z druhým IVF léky injekce, šlo se na vajíčka vše ok ale našli mi myom v děloze, musela sem na hysrteroskopii a hrozili mi že mi vezmou dělohu ale nakonec vše proběhlo v pořádku a čekalo se na embryjka pak na PGD a to už sem musela zpět do práce. Jenže tam už semnou bohužel nepočítají, ted sem jim tam dobrá akorád na uklid a střídání dovolených. Včera mi bylo řečeno at si vyberu v dubnu 4dny nové dovolené. Proč asi?
Tak sem stoho všeho taky nějaká prapodivná. Ale doufám že se to tentokrát povede :andel: Ve středu 15.3. jedeme na ULTR. tam mi poví kdy bude transfér.
Těším se ale zárověn bojím.

Musíme doufat a věřit že se dočkáme našich malích drobečků a ono se to musí povést už jenom chudinky malí jak bojujou. Bojujme také!!!

Držím ti palečky :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.3.17 12:54

@Jaruška110 to máš taky veselo no. Ale máš pravdu, musíme věřit…já teď nějak všechno vidím děsně černě. Ale bude lepe, vím to :srdce: tak snad se vám to povede. Chodíš k Mokré? Ted nevím, zda jsme se o tom už nebavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.3.17 13:29

@Lucie343 No jo no musíme si to vybojovat :srdce: ano k. dok. Mokré a děkuju ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.3.17 17:44

@Jaruška110 Uvidíme, kolik jich dopadne a vydrží. Proberu to s doktorkou, nicémě pokud bych byla na neschopence, možná jedno risknem v práci už počítají, že budu dřív nebo později chybět. A ty máš smlouvu na dobu určitou? Teď je hodně nabídek práce, ale to máš zatím čas řešit… kdo chce pracovat si práci vždy najde a pro nás všechny je přednější pokus o mimísko.

Budeme držel palce, aby Ti to vyšlo :palec:

@Lucie343 IVF je větší šance ;) ještě že je ta medicína tak daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.3.17 19:27

@JarčaZ to mas pravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.3.17 12:17

@JarčaZ :mavam: Ju to zkuste a at to vyjde :srdce:

Mám smlouvu na dobu určitou, ale na to ted opravdu nekoukám. Spíš jen ty nervy ted před transférem opět. Jak píšeš kdo chce pracovat práci si najde :D Nikdy sem neměla problém si práci najít. Spíš ted doufat a věřit že Nám to vyjde. Ostatní jde mimo.

Napíšeme si jak nám to vše postupuje :andel: :andel:

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.3.17 21:14

@Jaruška110 Tak jsem dnes vyfasovala injekce na první týden, tentokrát MENOPUR a opravdu zkusíme využít a jedno embrijko zkusmo zavést bez testu. Během tohoto týdne bych to měla dostat a pak se to rozjede ;) Dnes to na Gennetu odsejpalo jedna báseň, všichni v dobré náladě, prostě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.3.17 21:31

@JarčaZ tak at je vse dobre :) my jdeme zitra na testy z Imunologie, tak snad budou mit taky dobrou naladu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
14.3.17 09:38

@JarčaZ :mavam: takže zatím samé dobré zprávy, to je super jen tak dál :D Mi jedeme zítra na půl 8,na ULT a tam nám řeknou kdy nám dají drobečky zmrzlí :andel:

Tak přeju pevný nervy s injekcema a další jen už dobré zprávy :potlesk: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 16:02
@Mellanie píše:
AHOJ.Chodí někdo do lbc gennetu?

Ahoj ja jsem zrovna týden po ET v Gennwtu v Liberci a super…doufam ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
15.3.17 17:35

Ahoj holky :mavam: dlouho jsem tady nic nepsala, ale sleduji 8o a tak, jestli můžu, jsem vás chtěla pozdravit a snad i trochu povzbudit :hug: že v Gennetu to umí :pankac: dnes jsem byla na UTZ kde potvrdili :srdce:. Jsem 7+1tt a vypadá to dobře :mrgreen:
Všem vám přeji aby to brzy vyšlo, a mohly jste prozkoumávat počůraný papírky, pozorovat příznaky, a vše co k tomu patří, a nakonec si pomačkat ten uzlíček štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 18:01

@Johanna7 :kytka: velká gratulace..ja se dozvím za týdne jestli to taky vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
15.3.17 18:16

@Johanna7 Veliká gratulace :srdce: :andel: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.