Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 tak přeji aby to tentokrát vyšlo
a čekám info jak se to vše vyvyjí
![]()
@Jaruška110 tak nic moc.Sice jsme iui udelali, ale manzel mel tentokrat horsi spermio.Mel jich malo. A me jeste nepraskly folikuly a od pondeli mi ani moc nevyrostly.Tak nevim. Kazdopadne jsme poslali zadost o ivf na pojistovnu. ![]()
@Lucie343 Nevěš hlavu oni Vám určitě pomůžou, vždycky se to musí něčím stížit
Já taky byla sem doma abych měla klid a když sme začali z druhým IVF léky injekce, šlo se na vajíčka vše ok ale našli mi myom v děloze, musela sem na hysrteroskopii a hrozili mi že mi vezmou dělohu ale nakonec vše proběhlo v pořádku a čekalo se na embryjka pak na PGD a to už sem musela zpět do práce. Jenže tam už semnou bohužel nepočítají, ted sem jim tam dobrá akorád na uklid a střídání dovolených. Včera mi bylo řečeno at si vyberu v dubnu 4dny nové dovolené. Proč asi?
Tak sem stoho všeho taky nějaká prapodivná. Ale doufám že se to tentokrát povede
Ve středu 15.3. jedeme na ULTR. tam mi poví kdy bude transfér.
Těším se ale zárověn bojím.
Musíme doufat a věřit že se dočkáme našich malích drobečků a ono se to musí povést už jenom chudinky malí jak bojujou. Bojujme také!!!
Držím ti palečky
![]()
@Jaruška110 to máš taky veselo no. Ale máš pravdu, musíme věřit…já teď nějak všechno vidím děsně černě. Ale bude lepe, vím to
tak snad se vám to povede. Chodíš k Mokré? Ted nevím, zda jsme se o tom už nebavily.
@Lucie343 No jo no musíme si to vybojovat
ano k. dok. Mokré a děkuju ti
@Jaruška110 Uvidíme, kolik jich dopadne a vydrží. Proberu to s doktorkou, nicémě pokud bych byla na neschopence, možná jedno risknem v práci už počítají, že budu dřív nebo později chybět. A ty máš smlouvu na dobu určitou? Teď je hodně nabídek práce, ale to máš zatím čas řešit… kdo chce pracovat si práci vždy najde a pro nás všechny je přednější pokus o mimísko.
Budeme držel palce, aby Ti to vyšlo ![]()
@Lucie343 IVF je větší šance
ještě že je ta medicína tak daleko
@JarčaZ
Ju to zkuste a at to vyjde ![]()
Mám smlouvu na dobu určitou, ale na to ted opravdu nekoukám. Spíš jen ty nervy ted před transférem opět. Jak píšeš kdo chce pracovat práci si najde
Nikdy sem neměla problém si práci najít. Spíš ted doufat a věřit že Nám to vyjde. Ostatní jde mimo.
Napíšeme si jak nám to vše postupuje
![]()
@Jaruška110 Tak jsem dnes vyfasovala injekce na první týden, tentokrát MENOPUR a opravdu zkusíme využít a jedno embrijko zkusmo zavést bez testu. Během tohoto týdne bych to měla dostat a pak se to rozjede
Dnes to na Gennetu odsejpalo jedna báseň, všichni v dobré náladě, prostě super
@JarčaZ tak at je vse dobre
my jdeme zitra na testy z Imunologie, tak snad budou mit taky dobrou naladu ![]()
@JarčaZ
takže zatím samé dobré zprávy, to je super jen tak dál
Mi jedeme zítra na půl 8,na ULT a tam nám řeknou kdy nám dají drobečky zmrzlí ![]()
Tak přeju pevný nervy s injekcema a další jen už dobré zprávy
![]()
@Mellanie píše:
AHOJ.Chodí někdo do lbc gennetu?
Ahoj ja jsem zrovna týden po ET v Gennwtu v Liberci a super…doufam ze to vyjde
Ahoj holky
dlouho jsem tady nic nepsala, ale sleduji
a tak, jestli můžu, jsem vás chtěla pozdravit a snad i trochu povzbudit
že v Gennetu to umí
dnes jsem byla na UTZ kde potvrdili
. Jsem 7+1tt a vypadá to dobře ![]()
Všem vám přeji aby to brzy vyšlo, a mohly jste prozkoumávat počůraný papírky, pozorovat příznaky, a vše co k tomu patří, a nakonec si pomačkat ten uzlíček štěstí
![]()
@Johanna7
velká gratulace..ja se dozvím za týdne jestli to taky vyslo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.