Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Krasnou sobotu preji
tak stale nevim na cem jsem
dnes v noci me vzbudili nesnesitelne krece v brise, jako kdyz mam sylnou MS, hned jsem si lupla prasek a byla presvedcena ze je to tady ale je dopoledne a ani kapka krve
test uz jsem sib2 dny nedelala, myslim si ze uz neni nadeje. No uvidim do pondelka ![]()
@Nicollka1993
zdravím tě, třeba to bude ještě dobrý, držím palce
@Jaruška110
Ahoj
dekuji za podporu. Na vecer az prijedu domu tak test zkusim, treba tam konecne budou ![]()
@splendis
Ahoj, tak na nem bohuzel nic nebylo a ms porad nikde
tak budu cekat dal
ikdyz uz v // nedoufam, to uz by test neco ukazal ![]()
@splendis
33 DC, 16 den po OVITRELLE a cca 15 DPO
cyklus mam 29-32
@Nicollka1993 myslím si že už by na tt mělo být něco vidět, menstruaci ti muže zadržet utrogestan jestli bereš no uvidíš teď jen čekat a doufat budu držet palce
@splendis
Nene nic jineho nez jednorazovou injekci otrivellu jsem nemela
no podle me za to muzou hormony, hold nemam nikdy nic jednoducheho
no neda se nic delat, hroutit uz se po 2 letech nebudu
bud mrska prijde nebo ne ![]()
@Nicollka1993 aha tak jěště mužeš doufat… A jak říkáš, hlavně se nehroutit a věřit nic jiného nám taky nezbýva jednou se to povede ja už čekám 8 let
@splendis
Probrecene mesice uz mam za sebou. Tatim ms nedorazila, takze nadeje je stale
8 let je dlouha doba, to me moc mrzi
a je u tebe vse v poradku nebo mas nejaky broblem? ![]()
@Nicollka1993 Jj pořád máš naději. Nemám oba vejcovody(mimoděložní těhotenství přirozeně a ve druhým srusty) 2 ivf za sebou bez uspěchu. Jinak jsme oba v pořádku. Možná na jaře mě čeká 3 ivf a moc doufám, že už to vyjde
Ach jo, to je mi líto.. budu ti mooc držet palečky aby se to povedlo.. jak se říká,, do třetice všeho dobrého,, ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.