GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
26.2.17 22:34

Nemáš zaco.. všechny v to musíme věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
26.2.17 22:36

@Nicollka1993 Jj taky co nám zbejvá než věřit a co ty máš v plánu jeste udělat tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
26.2.17 22:37

@Nicollka1993 Jj taky co nám zbejvá než věřit a co ty máš v plánu jeste udělat tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
26.2.17 22:40

Asi ano ale až tak za dva dny pokud ms nedorazí :) pokud nedorazí ani do pátku mám přijít k Dr na krev a na ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.17 19:02

@splendis :mavam: tak dneska sme byli v gennetu a bylo nám řečeno že jich zatím nechali vyšetřit 6 :D a 5 :andel: jsou zdravé!! Ted budu čekat na MS a začnu brát léky a 10 až 12 den na ultrazvuk a pak mi poví kdy mi je dají. Jdeme opět do dvou drobečků :D
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
1.3.17 19:58

@Jaruška110 :mavam: no tak to ti mooc gratuluju :potlesk: mám za tebe velkou radost fakt, až mám slzy v očích. Tak to je krásné číslo tak to budou dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
1.3.17 21:00

@splendis děkuju mockrát :lol: měli sme je po dvou i při prvním ivf a prvním ketu. Nebudeme to měnit :D Snad to vyjde :andel: :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.3.17 20:29

@Jaruška110 tak moc gratuluju, mám radost :srdce: já jdu zítra na ultrazvuk před 4. IUI…a pak už si taky zažádáme o IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.3.17 09:07

@Lucie343 Děkuju ti :) taky budu držet palce at ti to vyjde a dej vědět jak pokračujete :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.3.17 11:39

@Jaruška110 tak nic moc, mam folikuly na obouch stranach, ale jsou celkem male. V pondeli jdu znovu na ultrazvuk. A objednali nas na imunologii. Kazdopadne ted souhlasi Dr. s IUI a pak bychom udelali IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.3.17 12:12

@Lucie343 to bude dobrý mysli pozitivně, v pondělí už budou třeba dobrý :srdce: držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.3.17 21:15

@Jaruška110 Dekuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.17 19:02

@Jaruška110 ahoj chci se zeptat, takže Vám je vyšetřovali a implementovat budou až v dalším cyklu? Budu muset zjistit, jestli to tak nebudeme mít u PGS, říkala jsem si, že by to mohlo proběhnout v rámci jednoho cyklu… ale postupy jsou postupy.

Dnes mi hematoložka doporučila kvůli větší srážlivosti krve zjištěné na Imunii, že místo anopyrinu si budu píchat Clexane - snad to prý i pomůže zahnízdění embrijka, působí protizánětlivě, jen budu mít asi modřinky po vpichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.3.17 19:08

@JarčaZ je to až další cyklus mi jedeme 15.3 na ultr.PGS trvá 3týdny až měsíc

s tím nemám zkušenosti tak ti neporadím ale at to vyjde držím palce čekám info :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.3.17 19:13

@Jaruška110 Teeeeda to si mne nepotěšila, tím pádem by se to zas o cyklus posunulo až na duben :( zítra si asi zavolám a zeptám se sestřičky, protože tím pádem musím nahlásit i v práci, že budu chybět až dýl. Co se dá dělat, testy jsou testy, hlavně kdyby nám to klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.