Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nicollka1993 Jj taky co nám zbejvá než věřit a co ty máš v plánu jeste udělat tt
@Nicollka1993 Jj taky co nám zbejvá než věřit a co ty máš v plánu jeste udělat tt
Asi ano ale až tak za dva dny pokud ms nedorazí
pokud nedorazí ani do pátku mám přijít k Dr na krev a na ultrazvuk ![]()
@splendis
tak dneska sme byli v gennetu a bylo nám řečeno že jich zatím nechali vyšetřit 6
a 5
jsou zdravé!! Ted budu čekat na MS a začnu brát léky a 10 až 12 den na ultrazvuk a pak mi poví kdy mi je dají. Jdeme opět do dvou drobečků ![]()
![]()
@Jaruška110
no tak to ti mooc gratuluju
mám za tebe velkou radost fakt, až mám slzy v očích. Tak to je krásné číslo tak to budou dvojčátka?
@splendis děkuju mockrát
měli sme je po dvou i při prvním ivf a prvním ketu. Nebudeme to měnit
Snad to vyjde
![]()
@Jaruška110 tak moc gratuluju, mám radost
já jdu zítra na ultrazvuk před 4. IUI…a pak už si taky zažádáme o IVF.
@Lucie343 Děkuju ti
taky budu držet palce at ti to vyjde a dej vědět jak pokračujete
![]()
@Jaruška110 tak nic moc, mam folikuly na obouch stranach, ale jsou celkem male. V pondeli jdu znovu na ultrazvuk. A objednali nas na imunologii. Kazdopadne ted souhlasi Dr. s IUI a pak bychom udelali IVF.
@Lucie343 to bude dobrý mysli pozitivně, v pondělí už budou třeba dobrý
držím palce ![]()
@Jaruška110 ahoj chci se zeptat, takže Vám je vyšetřovali a implementovat budou až v dalším cyklu? Budu muset zjistit, jestli to tak nebudeme mít u PGS, říkala jsem si, že by to mohlo proběhnout v rámci jednoho cyklu… ale postupy jsou postupy.
Dnes mi hematoložka doporučila kvůli větší srážlivosti krve zjištěné na Imunii, že místo anopyrinu si budu píchat Clexane - snad to prý i pomůže zahnízdění embrijka, působí protizánětlivě, jen budu mít asi modřinky po vpichu.
@JarčaZ je to až další cyklus mi jedeme 15.3 na ultr.PGS trvá 3týdny až měsíc
s tím nemám zkušenosti tak ti neporadím ale at to vyjde držím palce čekám info
![]()
@Jaruška110 Teeeeda to si mne nepotěšila, tím pádem by se to zas o cyklus posunulo až na duben
zítra si asi zavolám a zeptám se sestřičky, protože tím pádem musím nahlásit i v práci, že budu chybět až dýl. Co se dá dělat, testy jsou testy, hlavně kdyby nám to klaplo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.