GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
2.2.17 18:20

@splendis :mavam: snad jich bude co nejvíc :andel: dám vědět, až budu něco vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.2.17 19:32

Mam jen takovy dotaz, dr. Mokra me objednala na 7:15 na Utz, ale koukam, ze maji az od 7:30…nevite, jestli me dovnitr pusti? Manzel, kdyz tam byl naposled na spermio, tak je pustili az v 7:30 prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.2.17 20:12

@sple sestry dole jsou uz v 7 takze kdyz si te dr objednala tak tam bude a pusti te :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.2.17 20:15

@1985bara aha, tak to jsem nevedela, diky za info:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.2.17 09:48

Moc díky holky, vyděsilo mě jak některé holky psaly že projezdily i 5000 měsíčně, že tam jezdily obden… Jinak já dělám i 24ky směny, ve dne v noci, tak nevím, snad mi bude fajn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.2.17 10:09

@Kuhnice ja tam tenkrat byla na konzultaci kvuli lekum pri stimulaci, po tom asi 10den a tusim nejak dva dny na to jeste, potom na OPU a pak na zavedeni cca za 5dni max, za 14dni na krev a popripade za dalsi dobu UTZ - bavim se tedy uz o rozjetem pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.2.17 21:33

@Mona13
u manžela taky našli protilátky na IMUNII a právě že se to obejde vpíchnutím spermie do vajíčka, my měli první metodu loni PICSI a teď po dalších vyšetření nás bude čekat ICSI. Pokud je tam nějaká reakce spermíků nejspíše se do vajíčka sami přirozeně ani neprokoušou :?

@Jaruška110 gratulace k tak velkému počtu ;) to je paráda a velká šance, že to konečně dopadne, když se tak držej :palec:

Příspěvek upraven 04.02.17 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.2.17 21:45

@1985bara v březnu na další pokus si taky dám napsat neschopenku, minimálně od OPU, člověk jde pod celkovou narkózu ;) ale zvažuju i dříve (práci sice nemám náročnou, ale ty stresy a psychika pracuje) posledně jsem zvládla injekce sama - v záloze jsem měla sousedku sestřičku z vedlejší ulice ;)

@Kuhnice tolik asi neprojedeš, nebo záleží odkud dojíždíš, ale léky bohužel něco stojej - vše pojišťovna neplatí. Co si pamatuju injekce a léky na tu celkovou stimulaci 3-5tis dáš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.2.17 22:12

@JarčaZ já u prvního IVF měla PN od OPU a nic. U druhého IVF jsem byla na PN od stimulace a povedlo se. Těžko říct. Ale rozhodně jsem byla v klidu, odpočinutá. A ještě že jsme byla doma, po OPU jsem měla jen mírný OHSS a i tak jsem myslela že pojdu. Za mě proč ne PN. Jde nám přece ´´jen´´ o naše dítě.
Jinak já jdu ve středu na 3 KET… a pak děj se vůle boží… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.2.17 22:16

@1985bara Přesně jak píšeš. Od konzultace o stimulaci, po utz v 6 tt max 6 návštěv. A HCG si můžeš něchat nabrat ve spádové nemocnici. Taky to tak dělám. Zbytečná cesta do Liberce kvůli jednomu odběru. Jen se musí zavolat do Gennetu jak to dopadlo a potom dovést výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
5.2.17 09:13

@JarčaZ já jsem u prvního IVF chodila do práce celou dobu až do mateřské. Vůbec nic mi nebylo vše jsem zvládala dobře. A bylo mi lépe mezi holkama v praci. Než se doma uzirat a čekat na pozitivní test. V práci mě holky podržely a prožívaly to semnou. U druhého jsem byla doma na rodicaku a byla jsem ráda že to tak je. Bylo to o trošku horší mela jsem vyšší dávky hormonu. A pak hlavně v tehu mi bylo pak do 22 tt zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.2.17 12:28

@JarčaZ :mavam: Děkuju :D taky doufám že ted ty tři týdny vydrží co nejvíc :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.2.17 16:11

@Lotty83 JJ máš pravdu, uvidím dle situace v práci, ale naše zdraví a to o co usilujeme je důležitější ;) budeme držet palce ať to do třetice všeho dobrého vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
5.2.17 18:58

@JarčaZ u mě by to v práci moc nešlo. Jsem zdr. sestra na psychiatrii. To mluví z vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.2.17 09:24

@JarčaZ Já teda nevim, ale četla jsem, že je možnost, aby on bral taky Medrol, ale pro car je výhodnější to obejít ivf. Nám navrhli nejdřív IUI, tak to jsme se ted rozhodli, že do toho půjdeme, ale asi to teda bude k ničemu.

Příspěvek upraven 15.02.17 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.